Чорапи Under Armour

1 - 16 от 16

Under Armour чорапи - качество и отличителни характеристики

Under Armour като доказал се производител и търговец за спортни стоки, предлага една висококачествена продукция. Марката предлага голямо разнообразие от видове аксесоари в това число се включват дамските, мъжките и детските чорапи Under Armour. Те се изработват от различни видове материи, които да са меки и да не дразнят кожата. Чорапите са подсилени в частта на пръстите и петата, което ги прави по-устойчиви на износване.

Логото също не липсва, то обикновено е от външната страна на чорапите, отгоре като символ или надпис Under Armour. Моделите са подходящи, както за всеки ден така и за различни видове спорт.

Видове, Модели и серии

Топ производителя и търговец на спортни стоки не пропуска възможността да предложи на своите любители чорапи Under Armour. Марката предлага различни видове, модели и серии, като в зависимост за какъв вид употреба са предназначени чорапите се определя височината на конча им.

Under Armour предлага чорапи за футбол, баскетбол, тенис, бягане, бейзбол и много други видове спорт, както и за ежедневно носене. В зависимост от това за какво ще се използват чорапите се определя и техния конч, който може да е нисък под глезена или над него, стандартна височина на конча или много високи - малко под коляното.

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Under Armour залага на качеството и удобството поради тази причина се старае да не подведе потребителите си като произвежда чорапи и бельо специално за техните нужди и видовете спорт. Ние от Dress4less сме си поставили за цел да предоставим възможността на българския потребител и почитател на марката да се сдобие с оригинална и качествена стока. Ценовия диапазон, които предлагаме за чорапи Under Armour е между 10 лв и 20 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да различим оригиналните чорапи Under Armourот фалшификатите трябва да докоснем материята, от която са направени, ако е мека и приятна на допир значи са оригинални. Трябва да проверим и логото, дали е избродирано правилно и да няма излишни знаци около него.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Имат ли включен преглед чорапите на марката Under Armour?

Чорапите на марка Under Armour, се изпращат с опция преглед. Така клиентите ни ще могат да преценят дали продукта оправдава очакванията им, преди да го заплатят.

Мога ли да поръчам чорапите на марка Under Armour в други цветове, които не намирам в сайта?

Всички налични артикули, и цветовите им варианти се визуализират в сайта на Dress4less. Ако не откривате желания цвят модел, значи не е наличен.

На снимката на продукта виждам три различни цвята чорапи. Това означава ли, че цената е за сет от три цвята?

Чорапите на марка Under Armour, които са в три нюанса на основната снимка се предлагат заедно в комплект за цената, обявена в сайта.

Качествени ли са чорапите на марка Under Armour?

Чорапите на марка Under Armour са изработени от висококачествена памучна материя, която е деликатна, мека и ще Ви осигури комфорт през целия ден.

Виж повече