Сакове Under Armour

1 - 9 от 9

Under Armour сакове - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще намерите богат избор от мъжки и дамски сакове Under Armour. С дългогодишния си опит в производството на спортни стоки, дизайнерите се стремят да направят саковете още по леки, удобни и практични за носене.

Изработват се от висококачествени материи, които да са издръжливи на голямо натоварване и употреба. Тук също се използва технологията UA Storm, която отблъсква влага, дъжд и сняг, без да пречи на дишането на материята.

Дъното на всеки един от саковете е подсилен за да не се прокъса когато има търкане с различни видове повърхности, също така някои от тях са с дъно от водоустойчива материя. Саковете Under Armour са подходящи както за спорт, така и за пътувания, които стават неизбежна част от ежедневието.

При саковете също има различни размери в зависимост за какво ще са необходими. При всеки един модел, логото е в голям размер и е поставено на лицевата страна на сака.

Видове, Модели и серии

Under Armour се стремят да предложат на спортните си почитатели както различни видове, модели, така и разнообразие от размери и цветове. Те могат да се използват както за спорт и пътувания, така и за ежедневието.

За по-голям комфорт и удобство при носене саковете разполагат с два вида презрамки, едните са къси и могат да се залепят с велкро лента, като се носят в ръка.

Другата презрамка се регулира може да става и къса и дълга като тя се носи през рамото. По-голямата част модели сакове са с едно голямо отделение с цип по цялата дължина, вътрешни разделения и вътрешни джобове за по-лесно организиране на вещите. Също така присъства и отделение за обувки или мокри кърпи, което има отвор за циркулация на въздуха.

Най-предпочитаните модели сакове са:

  • FAVOURITE DUFFEL
  • SPORTSTYLE DUFFEL
  • UNDENIABLE DUFFEL 4.0 MD
  • Favorite Duffle Multi Color
  • Midi 2.0
  • Roland Medium

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Като доказала се марка за спортни стоки, аксесоарите Under Armour предлагат разнообразни, цветни, удобни и интересни модели. Предоставя възможност на всеки свой фен да открие най-добрия и удобен сак за него. Екипът на Dress4less ще Ви предложи обслужване на високо ниво, което да Ви удовлетвори от направената при нас покупка. Също така Ви предлага уникалните модели на възможно най-ниски цени в онлайн търговията за спортни стоки.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Всеки аксесоар на Under Armour минава контрол за качество преди да бъде пуснат на пазара и се следи да излезе от фабриката в перфектен вид. Стърчащи нишки, криви шевове, лого поставено криво или на друго място, говори за фалшификат.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Всички ли модели на сакове с марката Under Armour имат отделение за обувки?

Не всеки модел има допълнително отделение за обувки. В описанието на отделните модели е опоменато дали имат такова отделение и в повечето случаи има приложена снимка.

Всички ли модели на сакове с марката Under Armour имат двоен цип за по-лесно отваряне?

Моделите, които имат има двоен цип имат приложена снимка с него. В описанието на отделните модели е опоменато какво е закопчаването на сака.

Само за спорт ли са предназначени саковете с марка Under Armour?

Саковете с марка Under Armour са подходящи за всеки ден - за спорт или за работа. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Има ли модели сакове Under Armour в повече от един цвят?

Саковете на Under Armour, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Виж повече