Eкип Under Armour

1 - 7 от 7

Under Armour екипи - качество и отличителни характеристики:

Under Armour Bulgaria / Under Armour България

Under Armour е вече и в България. Продуктите са с голямо търсене, и се отличават с впечатляващ дизайн и удобство. Under Armour спотни екипи са направени от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт, мекота и лекота. Брандът произвежда мъжки, дамски и детски екипи Under Armour, различни модели както за спорт, така и за носене в ежедневието.

За да предават такъв комфорт и удобство, моделите са изградени технологии, като HeatGear®, Anti-odor, Celliant, Coldgear, Compression и др. Moisture Transport System отвеждане потта, запазва сухо и осигурява комфорт.

В повечето модели екипи на марката се използвани няколко системи и технологии в изграждането и, за по-голяма ефективност и комфорт при носенето.

 

Under Armour екипи – кои са предимствата им:

 

  • Удобство, което няма цена -  стойност за парите. Марката предлага качествени модели на много достъпни цени.
  • Здрави материали - здравината е в основата на всичко. Когато биват използвани качествени материали, нещата изглеждат по един коренно различен начин.
  • Красив дизайн - познатите на всички Under Armour екипи ви предлагат точно това. Подходящи както за ежедневието, така и за различни видове спорт.

 

 

Видове, модели и серии:

Произвеждат широка гама от видове мъжки, дамски и детски екипи в зависимост от спорта, за който са предназначени:

 

  • За тренировка
  • За бягане
  • За ежедневието

 

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони:

 

Брандът се стреми към оригиналното, мисли смело и диктува темпото, с което бързо утвърждава имиджа си и печели популярност. Залага се на високото качество материали в производството на обувките.

В Dress4less ще откриете разнообразие от анцузи Under Armour, тениски Under Armour, долнища Under Armour, клинове Under Armour и др.

Екипа на Dress4less се е заел да запознае клиентите с тази марка, като предложи широка гама модели мъжки, дамски и детски екипи за всякакъв спорт и информация за тях, тъй като бранда не е толкова навлязъл на пазара, колкото световно известните Puma, Nike, Adidas… Цените са средно от 80 до 220лв., което позволява всеки да се докосне до Under Armour и уникалните продукти, които произвежда.

Виж повече