Чехли Under Armour

Under Armour чехли - качество и отличителни характеристики:

 

 

Under Armour Bulgaria / Under Armour България

Under Armour е вече и в България. Продуктите са с голямо търсене, и се отличават с впечатляващ дизайн и удобство. Чехлите Under Armour са направени от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт, мекота, лекота и намаляване на напрежението на краката при ходене. Брандът произвежда мъжки, дамски и детски чехли Under Armour, различни модели чехли за носене в ежедневието.

В повечето модели чехли на марката се използвани няколко системи или технологии в изграждането и, за по-голяма ефективност и комфорт при носенето.

 

Under Armour чехли – кои са предимствата им:

 

  • Удобство, което няма цена -  с тях не чувстваме умора, напрежение, болка. Те защитават глезените, което е също много важно качество.
  • Здрави материали - здравината е в основата на всичко. Когато биват използвани качествени материали, нещата изглеждат по един коренно различен начин.
  • Красив дизайн - познатите на всички Under Armour чехли ви предлагат точно това. С тях можете да поглезите краката си и да им подарите вълшебно преживяване.

 

 

 

Видове, модели и серии:

Произвеждат широка гама от видове чехли:

  • За плаж
  • За ежедневието

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони:

 

Брандът се стреми към оригиналното, мисли смело и диктува темпото, с което бързо утвърждава имиджа си и печели популярност. Залага се на високото качество материали в производството на обувките.

Екипа на Dress4less се е заел да запознае клиентите с тази марка, като предложи широка гама модели и серии чехли за ежедневието, разходка и информация за тях, тъй като бранда не е толкова навлязъл на пазара, колкото световно известните Puma, Nike, Adidas… Цените са средно от 80 до 130лв., което позволява всеки да се докосне до Under Armour и уникалните продукти, които произвежда.                  

 

Виж повече