Детски спортни обувки Under Armour

Няма намерени продукти в тази категория

Under Armour детски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Under Armour като една от най-обичаните марки по целия свят, заради неповторимия си дизайн и качество не пропуска и най-малките си фенове – децата, като предлага огромно разнообразие от детски спортни обувки, подходящи за всяка възраст – от бебета до подрастващи деца и тийнейджъри. Всеки модел е чудесен избор за момчета или момичета.

Изработени са от висококачествени материали и технологии, като дизайнерите са обърнали огромно внимание върху това, колко е важно прохождането и как трябва правилно да се стъпва, за да се развият нормално крачетата на децата в подрастващата възраст. Някои от използваните технологии и системи са Non-marking, Anti-odor, Charged Cushioning®,MicroG®, като почти всяка междинна подметка в детските обувки е изработена от EVA пяна за по-голяма мекота при стъпване и комфорт на стъпалата.

Те са направени да са максимално леки и удобни за носене всеки ден и при спортуване, затова са вмъкнати много важни детайли при производството на обувките за деца, а именно:

  • подметката на обувките са изработена от издръжлива на износване гума,
  • областта на пръстите е допълнително подсилена за по-голяма издръжливост на обувките,
  • подметките са с конструкция, която осигурява уникално сцепление.

Перфектно се съчетават с дънки или спортно долнище. При повечето модели логото на марката е поставено основно отстрани на обувката или в задната част към петата.

Видове, Модели и серии

Брандът се е постарал да предостави на малките си почитатели спортни обувки, които са предназначени както за спорт, също така могат да се използват и за носене в ежедневието и в училище.

Най-предпочитаните модели за децата са:

  • За момчета - Lightning Black, Charged Rogue Black, Mojo Uniform Trainer K, PS ASSERT 8 AC, GS ASSERT 8 UFM SYN, Pursuit BP
  • За момичета - PS Pace, Charged Rogue, Ripple, Surge, GGS Jet, Suspend

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Независимо дали са на разходка, футболното игрище или тепърва правят първите си крачки, детските спортни обувки Under Armour се превръщат в неизменна част от тяхната игра или ежедневие. Екипът на Dress4less Ви предоставя възможността да намерите интересни и уникални детски спортни обувки, които да са на възможно най-ниски цени в онлайн търговията.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните детски спортни обувки Under Armour не трябва да имат изкривени шевове, стърчащи нишки, твърди подметки и остра неприятна миризма. Емблемата не трябва да се различава от автентичната.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Отговарят ли си на размерите детските спортни обувки на марката Under Armour?

Детските спортни обувки на Under Armour отговарят на размерите си, но имайте предвид, че някои по-специфични модели може да имат разминаване в номерацията. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. При нужда от допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Как да разберем дали спортните обувки за деца на Under Armour са за момичета или за момчета?

В продуктовото описание на всеки от моделите ще откриете информация относно цвета и спецификите на модела. Повечето модели на детски спортни обувки са унисекс. Ако имате колебания или допълнителни въпроси относно моделите можете да се свържете с нас на посоченият в секция контакти, телефон за връзка.

Мога ли да поръчам по-голям размер от моделите на детски спортни обувки на Under Armour?

Не правим индивидуални поръчки на детски спортни обувки за размери или модели на Under Armour. Всички налични модели и размери на марка Under Armour са покзани на сайта.

Детските обувки на Under Armour имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка наша пратка на Under Armour има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Виж повече