Къси гащи Under Armour

Under Armour къси панталони - качество и отличителни характеристики

Under Armour е доказан лидер в бранша и като такъв винаги се стреми да предложи на потребителите продукти с изключително високо качество. Широката гама от продукти, които бранда предлага са с доказано качество и отдавна са неизменна част от динамичното ежедневие и спортния живот на потребителите. Късите панталони са изработени от високофункционални памучни или синтетични материи, които са трайни, не се мачкат лесно и са изключително приятни на допир.

Приложените при изработката технологии 4-way система на марката осигурява свободното движение на тялото. Дишащите материи и добавените мрежести панели от своя страна гарантират перфектна вентилация.

Късите панталони  Under Armour  се отличават с ергономичния си дизайн, даващ гъвкавост и максимална свобода на движенията. За постигане на свръх-удобство и функционалност спомагат и някои допълнителни детайли:

  • широк еластичен колан;
  • регулируеми връзки за перфектно прилягане и сигурност по време на движение;
  • плоски шевове;
  • светлоотразителни елементи;

Видове модели и серии

В зависимост от предназначението си, моделите представени в тази категория са разнообразни. Ето и някои конкретни предложения:

  • За бягане -  MK-1 Short Inset Shorts Burgundy, Woven Graphic Wordmark Shorts Navy, Fly By 2.0 Cire Run Short Lilac
  • За тренировка – Fly By Shorts Blue, Woven Graphic Shorts Grey
  • За ежедневно носене или друг вид спорт – Fly By Shorts Blue, Fly By 2.0 Cire Run Short Lilac

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Къси панталони Under Armour  са перфектния микс между стил и практичност. Идеални са както за интензивни тренировки, така и за ежедневната Ви визия или дори за плаж. За да сте сигурни в качеството на избрания от вас продукт, доверете се на специално подбраните модели от екипа на Dress4less. Гарантираме ви бързо и коректно обслужване, както и винаги конкурентни цени.

 

Виж повече