Мъжки потници Under Armour

Under Armour мъжки потници - качество и отличителни характеристики

Потникът - това е дреха, която благодарение на функционалността си ще е винаги на мода! Като доказан световноизвестен производител и търговец на спортни стоки, Under Armour обръща внимание и върху не по-малко практичния и удобен потник. 

В тази категория ще намерите богат избор на страхотни и удобни модели спортни потници, изработени от висококачествени материи и технологии. Благодарение на страхотния дизайн и материя, моделите които предлага марката помагат на тялото да „диша“ и ще осигурят комфорта и свободата на движение във всеки един момент.

Независимо дали сте във фитнеса, на игрището или на разходка през лятото, потника може да стане неизменна част от вашата тренировка или ежедневие, благодарение на добавените в изработката им технологии и системи като ANTI-ODOR, HEATGEAR, 4-WAY STRETCH, UPF PROTECTION, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM. Разбира се няма как да пропуснем изобразеното лого на марката, като на дадени модели то е отпред с голяма щампа, а на други е малка и се намира в краищата на предната част.

Видове, модели и серии

Мъжките потници на Under Armour са с различни материи и кройки. Материите, от които се правят зависят от спорта, за който са предназначени. Те могат да бъдат от дишащ и много приятен на допир материал, който съдържа голямо количество памук и супер лека полиестерна материя.

Също така марката предлага и няколко вида кройки мъжки потници като най-търсени са с свободна кройка за по-голям диапазон на движенията и максимално удобство и вталена кройка, която да е близо до кожата и без да притиска.

Някой от най-търсените модели спортни потници са:

  • За фитнес -  Sc30 Curry 4 Baselayer , SPORTSTYLE LOGO TANK, HG ARMOUR SL
  • За спорт - SC30 BASKETBALL TANK, SC30 ULTRA PERFORMANCE TANK, BASELINE REVERSIBLE TANK, Baseline Performancе
  • SPORTSTYLE COTTON MESH, Project Rock Blood Sweat Respect, project rock sl hoodie

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Моделите мъжки потници Under Armour са подходящи както за всеки ден, така и за спортуване и със сигурност ще се чувствате перфектно с избрания от Вас оригинален продукт. Мисията на Under Armor е чрез страст, безкомпромисен дизайн и непрестанно преследване на иновациите да помогне на любителите на спорта да стават все по-добри. Всеки, който следва тенденциите на съвременната мода, знае къде да намери това разнообразие от модели, качество и супер цени на световноизвестният бранд, и това е при нас в Dress4less.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Най-лесно можем да разпознаем един оригинал от фалшификат като обърнем внимание на изработката, всичко трябва да е перфектно. Без стърчащи конци, прави ръбове и шевове, правилно поставено лого и правилно изписани надписи.

 

Често задавани въпроси за Under Armour:

От какви материи са изработени мъжките потници на марката Under Armour? Качествени ли са?

Когато става въпрос за качество, Under Armour безспорно е сред най-добрите производители, доказали се на пазара за спортни стоки. Мъжките потници на Under Armour, предлагани в Dress4less са изработени от висококачествени материи, обогатени с най-актуалните технологии в бранша, който освен, че имат модерен дизайн, ще Ви осигурят комфорт и усещане за лекота.

Продуктите на Under Armour имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Пратките ни винаги имат опция да се прегледат, пробват или премерят и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Как да разбера каква е материята на мъжките потници Under Armour– плътна или по-тънка?

В продуктовата станица ще откриете състав на продукта и негова детайлна снимка, за да придобиете по-ясна представа колко плътна е материята и каква е нейна структира. В случай, че Ви е необходима допълнителна информация за конкретен модел може да се свържете с нас.

Желая да поръчам мъжки потник Under Armour и да ги комбинирам с къси панталони предложани в секция „Завърши визията“. Еднакви ли са материите на двата продукта? Съчетават ли се добре?

В секцията „Завърши визията“ предоставяме на клиентите си възможност да разгледат най-подходящите съчетания, които освен че се комбинират добре визуално, са със сходна материя.

Виж повече