Мъжки спортни обувки Under Armour

1 - 20 от 20

Under Armour мъжки спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Продуктите на Under Armor са с голямо търсене, те се отличават с впечатляващ дизайн и удобство. Мъжките обувки са направени от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт, мекота, лекота и намаляване на напрежението на краката при ходене и спортуване. Брандът произвежда мъжки модели обувки както за спорт, така и за носене в ежедневието.

За да предават такъв комфорт и удобство, в обувките са изградени системи като SpeedForm®, UA HOVR®, Charged Cushioning®, Micro G®, Record Sensor™. Under Armour представя и първата си “умна” маратонка - UA SpeedForm Gemini 2 Record Equipped. Вградената технология Record Sensor™ следи и пази данни, като избягано време, дата, продължителност, разстояние без да Ви се налага да носите със себе си излишни устройства.

В повечето модели обувки на марката се използвани няколко системи или технологии в изграждането и, за по-голяма ефективност и комфорт при носенето.

Видове, модели и серии

Under Armour произвеждат широка гама от видове мъжки обувки в зависимост от спорта, за който са предназначени:

  • За тренировка -  HOVR Phantom LTH, TriBase Reign 2, Charged Intake 3, Charged Engage
  • За бягане - Commit TR EX, Charged Pursuit 2, Charged Assert 8 Wide, Surge 2, Micro G® Pursuit
  • За футбол - Spotlight Lux MC, Highlight MC, Hammer MC, Blur Lux LE Drip
  • За ежедневието - Ripple, Charged Will, Slingflex, Charged Lightning                                                                                                                                                                                                                             

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Брандът се стреми към оригиналното, мисли смело и диктува темпото, с което бързо утвърждава имиджа си и печели популярност. Залага се на високото качество материали в производството на обувките.

Екипа на Dress4less се е заел да запознае клиентите с тази марка, като предложи широка гама модели и серии обувки за всякакъв спорт и информация за тях, тъй като бранда не е толкова навлязъл на пазара, колкото световно известните Puma, Nike, Adidas… Цените са средно от 80 до 130лв., което позволява всеки да се докосне до Under Armour и уникалните продукти, които произвежда.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Обувките на Under Armour минават контрол за качество преди да бъдат пуснати на пазара и се следи да излязат от фабриката в перфектен вид. Лепило по обувките, стърчащи нишки, криви шевове, лого поставено криво или на друго място, говори за реплика, фалшификат.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Какви технологии се използват специално за спортните обувки на Under Armour?

Едни от най използваните технологии при спортните обувки за мъже на Under Armour са EVA пяна, Threadborne, Dyneema, Charged Cushioning. Някои от моделите са в комбинация на тези технологии с нови материи или материали, понякога технологиите с акомбинирани помежду си за постигане на комфорт.

Кои са най-популярните модели на Under Armour сред мъжките спортни обувки?

Едни от най-популярните модели от мъжките спортни обувки на Under Armour са: HOVR, Spotlight Lux, Charged Impulse, Charged Breathe TR2+. Част от тях можете да намерите на нашият сайт.

Отговарят ли си на размера продуктите спортните обувки на Under Armour?

В общия случай продуктите на Under Armour си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

В оригинални опаковки ли са спортните мъжки обувки на Under Armour?

Всички продукти на Under Armour публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални и с доказано качество.Всички модели имат оригинална кутия, което ги прави идеални за подарък на близък.

Виж повече