Суитшърт Under Armour

1 - 7 от 7

Under Armour суитчъри - качество и отличителни характеристики

Under Armour е доказан лидер в бранша и като такъв винаги се стреми да предложи на потребителите продукти с изключително високо качество. Мъжките, дамските и детските горнища и суитчъри представени от дизайнерите на Under Armour се отличават с практичен, функционален, модерен дизайн и високо качество на материите.

Благодарение на това Вие може да се възползвате от редица предимства:

  • Кройки създадени, така че да улесняват движението;
  • Висококачествени памучни или синтетични материи, които не дразнят кожата;
  • Здравина и издръжливост;
  • Цветове, които се запазват дълго време;
  • Материи, които не се мачкат лесно и запазват формата си по време на тренировка;
  • Мрежеста подплата за пролетно-летните предложения и топла поларена подплата за зимните.

Разбира се, както при всички останали, така и при продуктите от тази категория, производителя се е погрижил за Вашия комфорт по време на тренировка или в ежедневието. При голяма част от мъжките горнища и суитчъри Under Armour е приложена добре познатата ни Moisture Transport System технология, която извежда потта далеч от тялото, към външната повърхност на материята, за по-бързо изпаряване и регулиране на температурния баланс.

Видове, модели и серии

Under Armour предлага на своите почитатели широка гама продукти – разнообразието от цветове, кройки и материи е гаранция за удовлетворяване на всеки вкус.
Спрямо кройката и вида, който желаете да постигнете можем условно да разделим моделите на две категории - свободен силует (Regular Fit или Relaxed Fit) и втален силует (Slim Fit).

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Избирайки мъжки, дамски или детски горнища и суитчъри Under Armour, Вие не само ще можете  да избирате от разнообразни кройки, цветове и материи, но имате шанса да се докоснете до качеството, удобството и комфорта  на представените модели.

Подходящи както за различни видове спорт, така и за ежедневно носене, те са перфектния избор за вашата визия. Съчетават се страхотно, както с дънки, така и със спортно долнище. За да бъдат нашите клиенти винаги доволни, екипът на Dress4less  предлага бързина, коректност, качество на обслужване и както винаги достъпни за всеки джоб цени започващи от 40 лв. и достигащи до 85 лв. 

Виж повече