Дамски долнища Under Armour

Under Armour дамски долнища - качество и отличителни характеристики

Ако си спортен маниак, няма как да ни си чувал за Under Armour. Компанията предлага огромен асортимент от спортни облекла и по специално дамски долнища, които се старае да развива и разработва, така че да са по-ефикасни за ползвателите им. И в тази категория дрехи срещаме различни видове, модели, системи и технологии на изработка.

Дамските долнища Under Armour са направени от висококачествен текстил, който е лек, удобен и не ограничава свободата на движенията. Спрямо за какво са предназначени – спорт или за носене в ежедневието се избира материята и кройката на желаното долнище.

Технологиите и системите, които се използват най-често при създаването на даден модел са:

  • coldgear®,
  • HeatGear®,
  • 4-way,
  • Аnti-odor,
  • Cotton®.

Различното при дамските долнища е обозначението на марката, като тя може да бъде видяна под формата на поставено лого, страничен тесен кант с изписани малки букви Under Armour или щампа надпис Under Armour.

Видове, модели и серии

В тази категория можем да намерим голямо разнообразие от видове, кройки и модели дамски долнища Under Armour. Те могат да бъдат използвани както за спорт, така и за разходка през свободното време. Разбира се всяка дама има предпочитания как долнището да стои на тялото и за това бранда се е погрижил да има всякакви кройки за всеки тип жена.

Основните такива са свободна кройка, леко вталена кройка, вталена кройка и прилепнала кройка. Най-предпочитания модел долнище от дамите е с вталена кройка и стеснен крачол.

Други харесвани модели са:

  • За спорт -  Vanish Jogger Black, Ottoman Pants, DOUBLE KNIT PANT, Recover™, Threadborne Fleece Pants, Fleece Joggers
  • За свободното време - Taped Fleece Pants, Cotton Fleece Pants, RIVAL FLEECE SOLID PANT, Rival

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Визията на UNDER ARMOUR е да създаде продукти, без които любителите на спорта не могат. Брандът се стреми към оригиналното, мисли смело и диктува темпото, с което бързо утвърждава имиджа си. Ние в Dress4less Ви предоставяме това уникално качество на  американския гигант в производството на висококачествени спортни облекла Under Armour, което може да намерите единствено при нас, разбира се на безконкурентни цени!

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Основното за да се разпознае оригинала от фалшификата е да се гледат детайлите, малките неща, емблемите, шевовете да са равни, да няма излишни стърчащи конци, материите при допир да са гладки, а не заваляни.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Ако моделът дамско долнище Under Armour, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели дамско долнище Under Armour не можем да Ви гарантираме, че ще получим отново. Понякога получаваме същите модели, но най-добре е да следите сайта ни и наличностите на размерите.

Материалите, от които са направени дамските долнища на Under Armour отговарят ли на описанието в сайта?

Материалите на дамските долнища на марка Under Armour отговарят на описанията в сайта. Ако имате допълнителен въпрос относно материалите използвани за продуктите можете да се свържете с нас!

Какви кройки се използват за производството на дамските долнища на марка Under Armour?

Всеки модел на марка Under Armour е различен, повечето дамски модели са с прилепнала или свободна кройка. Това улеснява съчетанието на отделните модели и избирането на нови.

Кака да изберем точният размер дамско долнище за нас от моделите на Under Armour?

Дамските долнища на Under Armour си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако се колебаете, кой размер е по-подходящ за Вас може да се свържете с нас за допълнителна информация или размер.

 

Виж повече