Дамски спортни обувки Under Armour

1 - 10 от 10

Under Armour дамски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Дамските спортни обувки не са просто чифт обувки, с които момичетата искат да бягат, да ходят на фитнес или на разходки. За всяка модерна жена те отразяват нейния характер. И понеже всяка дама притежава уникален стил, Under Armour се е погрижил с широка гама от модели и дизайн  за всеки вкус и всяка спортна дейност:

 • класически или екстравагантни,
 • агресивни или нежни,
 • шарени или едноцветни,
 • иновативни или традиционни.

Разнообразието и комбинацията от текстил, кожа, висококачествни материи, технологии и системи осигуряват комфорта и сигурността на краката. Често използваните такива технологии за изработката на уникалните обувки са:

 • TPU, UA HOVR™,
 • UA Record Sensor™,
 • Charged Cushioning®,
 • Speed Form,
 • Micro G®, Tribase ™.

Също така световно известният производител на спортни стоки използва и най-разпространеният материал за междинни подметки, който се отличава с изумително лекото си тегло и уникалните омекотяващи свойства – пяна EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

Видове, модели и серии

Асортиментът от видове, модели и дизайн дамски спортни обувки, който поддържа Under Armour е абсолютно всеобхватен. Спрямо това за какво са предназначени, бранда предлага следните видове:

 • За тренировка - Charged Core Trainer, Unlimited UFM SYN Trainer, Slingride 2 Trainer,  Breathe Trainer Print, W Charged Bandit 5, W Micro G Pursuit SE

Under Armour създават и „умна“ обувка и за дамите, като те могат да проследяват резултатите си при тичане и да пращат статистиката на смартфона, за да следят как да подобрят постиженията си. Infinite моделът е създаден специално за бягане на дълги разстояния и носи еднакво стабилно усещане на стъпалата при всеки изминат километър.

 • За ежедневие - W BREATHE LACE NM2, VIBE SPRT W, Lightning, Infinity 2, Ripple 2.0, Charged Intake 3, W Surge SE 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Американският гигант Under Armour продължава да залага на технологиите на бъдещето и днес глобално пуска в продажба последните си предложения на пазара. Феновете на висококачествената спортна екипировка могат да се насладят на олекотената конструкция на моделите и технологиите от които е изпипана всяка обувка.

В Dress4less е мястото, където обръщаме специално внимание на спортните обувки за нежния пол. При нас ще се намери оригинален спортен чифт и за най-взискателните дами на супер цени, които варират от 50 лв. до 120 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните дамски обувки Under Armour са изработени от най-качествени материали, така че да издържат дълго време на интензивна употреба. Всеки чифт минава през контрол на качество и излиза от фабриката в перфектен вид. Не трябва от тях да излизат стърчащи конци, да има криви шевове, да са изцапани с лепило или да има липсващо лого.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Качествени ли са дамските спортни обувки на марката Under Armour? Използвани ли са технологии в производството им?

Предлаганите в Dress4less дамски спортни обувки Under Armour са изработени от висококачествени и устойчиви материали. Моделите са с комфортен и лек дизайн, благодарение на технологиите използвани в производството им. Тук ще откриете голямо разнообразие от дамски модели, всеки от които изработен прецизно за постигане на максимаен комфорт. За Ваше улеснение в продуктовото описание сме предоставили подробна информация за използваните материали и технологии.

Отговарят ли си на размерите дамските спортни обувки на Under Armour? Как да разбера кой е най- подходящият за мен?

Дамските спортни обувки на Under Armour отговарят на размерите си, но имайте предвид, че има изключения при някои по-специфични модели. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. Ако желаете да получите допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Има ли модели дамски спортни обувки Under Armour в повече от един цвят?

Моделите на дамски спортни обувки Under Armour, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Продуктите на Under Armour имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Нашите пратки винаги имат възможност да се прегледат, пробват или премерят и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Имат ли гаранция дамските спортни обувки на Under Armour? С каква продължителност?

Дамските спортни обувки на Under Armour в Dress4less са с гаранция, от която клиента може да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

 

Виж повече