Детски спортни обувки Adidas

1 2
1 - 48 от 62

Adidas детски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Adidas като световен лидер в производството на спортни стоки, не пропуска да задоволи потребностите и на най-малките сред нас, а именно децата. В тази категория ще намерите уникални висококачествени детски обувки Adidas. Като дългогодишен производител от марката знаят колко е важно обувката да е направена от качествен и удобен материал, за да може едно дете да се развива правилно докато ги носи.

При детските спортни обувки Adidas не липсват и различните системи и технологии като Eva пяна, CloudFoam, Non-marking и TPU клетка, и да не забравяме антибактериалната Ortholite стелка. За да бъдат крачетата сухи и топли в зимните спортни обувки Adidas включва следните системи и технологии – ClimaWarm, ClimaHeat и ClimaProof, нека не забравяме и мембраната Gore-Tex.

Характерното за Adidas е, че прави страхотни модели с различните детски анимационни герои за да може да зарадва децата. Отличителен белег на марката е нейното лого познатите ни три линии или трите листа Trefoil.

Видове, Модели и серии

Екипът на Adidas  са се погрижили до децата да стигне голям избор от видове, модели и серии. Детските спортни обувки Adidas могат да се използват за спорт, ежедневие или за училище. Спрямо вида спорт се предлагат следните модели:

  • За футбол - Nemeziz Messi Tango, Predator Tango
  • За бягане - Alpha Bounce,
  • Tуристически- Terrex

Следните модели детски спортни обувки Adidas могат да се използват както за спорт, така и в ежедневието:

  • Racer TR
  • Rapida Run
  • Zx Flux
  • Superstar
  • StanSmith
  • U_Path

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas предлага едни от най-висококачествените детски спортни обувки на пазара за спортни стоки. С годините и опитът, който са натрупали от екипът на Adidas знаят колко важно за доброто и правилното развитие на детето една обувка. Ние от Dress4less предлагаме точно такива обувки, с които детето Ви да може спокойно да скача, бяга или да се катери. Ценовия диапазон на детски обувки е между 20 лв и 80 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Технологиите на производство са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. Лесно можем да различим оригиналните продукти Adidas за деца от фалшивите като огледаме дали логото е точно  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

Отговарят ли си на размера детските спортни обувки на Adidas?

Детските спортни обувки на Adidas си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Мога ли да направя замяна на номер на детски обувки Adidas след направена поръчка?

След направена поръчка наши колеги се свързват с Вас за потвърждение на данните в поръчката. Може да се направи запитване за замяна на номера, ако има наличен такъв. Замяната на желаният номер, може да се направи по телефона, не е необходимо да се прави нова поръчка. Ако имате нужда от повече информация, може да се свържете с нас.

Има ли налични номера от детски спортни обувки Adidas, след като в сайта е отбелязано че са изчерпани?

Всички налични размери на детски спортни обувки Adidas са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан. Може да следите сайта за наличност, за желаният от Вас размер.

Как да разберем дали спортните обувки за деца на Adidas са за момичета или за момчета?

Всички модели имат описание относно цвета и отделните детайлни отнаменти и цветове на модела. Повечето модели на детски обувки са унисекс. Ако имате колебания или допълнителни въпроси относно моделите можете да се свържете с нас на посоченият телефон в сайта.

Виж повече