Детски футболни обувки Adidas

Когато децата тичат, те натоварват много краката си, а футболът е спорт с интензивно движение. Затова е важно да носят удобни футболни обувки, които да дарят децата с нужните комфорт и подкрепа. Правилният чифт ще предпази детските ходила от наранявания, деформирани пръсти и враснали нокти и няма да попречи на правилното им развитие. 

Всички футболни обувки Адидас са с първокачествена изработката, която ще се погрижи за удобството на децата. Тяхната издръжливост гарантира дълги часове игра и много голове. Разгледайте тях, както и останалите детски спортни обувки на бранда в Dress4less.

Детски футболни обувки Adidas

Източник на изображението: unsplash.com

Отличителни характеристики

Здравето на малките футболисти и техният комфорт са на първо място. Затова е важно бутонките им да са максимално удобни и сигурни, носещи лекота при активно движение. 

Моделите детски футболни обувки Адидас прилягат към детското краче, давайки нужната сигурност. Бутоните на подметката осигуряват правилно разпределение на тежестта, добро сцепление и стабилност. 

Логото на немския бранд е най-отличителната характеристика, тъй като е познато в цял свят. То е разположено на видно място и винаги е в един от двата си дизайна - Trefoil или триъгълен. 

Видове

Футболните обувки за деца са предназначени за различните повърхности. Например, ако детето тренира на твърда настилка, то се нуждае от чифт с повече бутони на подметката. 

Ако тренировките са на закрито и настилката не е толкова твърда, то те са по-малко. Това е важно за сцеплението и сигурността по време на спорт, за да се избегнат травми. 

Сред моделите ще попаднете на такива със и без връзки. Разцветките и дизайните също са разнообразни и зависят от серията. 

Това са сериите футболни обувки за деца:

  • Nemeziz Messi Tango
  • Predator Tango
  • Copa Pure
  • X Speedportal

Технологии зад производството им

Децата ще се възползват от същите технологии във футболните обувки, като в тези за професионалистите. В горната част на обувките има гумени контролни зони, Zone Skin, които осигуряват прецизно овладяване на топката. Бутоните на подметката са отговорни за стабилността, доброто сцепление и правилното разпределение на тежестта. 

Материите Primegreen, използвани в изработката, са рециклирани и са с грижа към околната среда. Те са дишащи и в помощ за правилната вентилация на краката, предпазвайки от запарвания. Мрежестите горни части на бутонките подобряват маневреността. 

Детски футболни обувки Adidas

Източник на изображението: unsplash.com

Предимства

Детските обувки за футбол имат своите предимства, които са в полза за представянето и комфорта на малките футболисти. Те са изработени така, че да отговарят на нуждите им. Издръжливостта, стабилността и системите, с които са снабдени, правят бутонките на Адидас предпочитан избор. 

Марката се е погрижила и за интересните дизайни, измежду които децата да избират.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Ще разпознаете оригиналните детски футболни маратонки по перфектната изработка и атрактивния дизайн. Adidas е бранд, който не допуска недостатъци и строго следи производствения процес на продуктите си. 

Обърнете внимание и на логото. То трябва да изглежда по познатия за вас начин - с някой от класическите дизайни и без добавени елементи. 

Как да изберем подходящ модел?

След като сте спрели чифт детски футболни обувки, уверете се, че сте избрали правилния размер. Номерацията им обикновено съвпада с тази на обикновените обувки. Вземете под внимание, че футболните чорапи са по-плътни, така че ако обувката се усеща по-тясна, изберете половин размер по-голям.

Тъй като футболът изисква много тичане, важно е в обувката да има достатъчно място за движение на пръстите на краката. Не забравяйте да съобразите и повърхността, на която децата ще играят - на открито или закрито, мек или твърд терен. 

За максимална ефективност по време на спорт, почиствайте обувките редовно. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Всички оригинални детски спортни облекла и аксесоари на бранда, които ще намерите в Dress4less, са висококачествени и разнообразни. Продуктите са в различни модели и разцветки, така че да допаднат на всеки вкус. Достъпните ни цени и специалния подход към всеки клиент също не остават незабелязани и са причината за доволните ни клиенти. 

Пазаруването от сайта dress4less.bg не отнема време и можете да го правите по всяко време и от всяка точка на България. Доставката на продуктите ви ще се извърши в рамките на 1 работен ден и с възможност да ги прегледате и тествате. 

За да върнете артикулите, които не отговарят на очакванията ви, имате на разположение 30-дневен период от датата на доставка. Връщането е за ваша сметка и стоката трябва да е в търговски вид. 

Ако предпочитате изборът на детски футболни обувки да е от физически магазин, заповядайте в някой от нашите обекти в по-големите градове на страната. Можете в реално време да следите наличностите им в сайта ни. Така ще знаете кой от нашите магазини да посетите, за да ги намерите. 

При поръчки над 90 лв. ще получите бърза и безплатна доставка. 

Детски футболни обувки Adidas

Източник на изображението: unsplash.com

Често задавани въпроси

Какво отличава детските футболни обувки на Адидас от останалите модели на пазара?

Те са с първокачествена и прецизна изработката. Технологиите в бутонките правят тренировките приятни и безопасни. Няма как да не споменем и издръжливостта на футболните обувки, независимо от натоварването.

Интересните дизайни ще допаднат на децата.

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за футбол, като трябва да прецените повърхността, на която ще тренират децата. За твърди повърхности се спрете на обувки с повече бутони, за да имат достатъчно добро сцепление. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите са стандартни. Вземете под внимание, че чорапите за футбол са по-плътни и може да се наложи да вземете половин номер по-голям чифт обувки. 

Виж повече