Детски зимни обувки Adidas

Децата и техните здраве и безопасност винаги са на първо място. Когато им предстои поход в планината или в дълбоката гора, те трябва да са с подходящи обувки. Така ще бъдат предпазени от различните предизвикателства на природата.

Всички детски зимни обувки Адидас предлагат всичко необходимо за едно пътешествие. От Dress4less ще ви запознаем с техните качества и технологии, които ги правят сред едни от най-добрите на пазара. Разгледайте тях и останалите детски продукти в нашия онлайн магазин

Детски зимни обувки Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Качество и отличителни характеристики 

Зимните обувки за деца са създадени така, че да са подготвени за всякакви метеорологични условия. Те са водоустойчиви, ветроустойчиви и с подметки, предлагащи силно сцепление. Така дори при изкачване на хлъзгави повърхности, децата няма да се подхлъзнат. 

Високотехнологичните системи, които са внедрени в обувките, ще предпазят детските крачета от вода, студ, а дори и от високите температури. Малките пътешественици ще се чувстват комфортно както на поредното приключение, така и на разходка из града. 

Една от най-забележимите характеристики на бранда е неговото лого. Винаги актуално и винаги в класическите си дизайни - триъгълно или Trefoil. 

Видове

Моделите са подходящи за момичета и момчета на различни възрасти. Ще ги откриете в разнообразие от стилове, предлагащи семпла и интересна визия. Както знаете, брандът редовно прави колаборации с Disney, Marvel и LEGO за детските си продукти. Тук също такива дизайни не липсват.

Ето и най-популярните серии детски зимни обувки: 

 • AX2R
 • Terrex Agravic
 • Terrex Trailmaker
 • Terrex Snowplay
 • Seneo Snowstripes
 • Terrex x LEGO

Детски зимни обувки Adidas

Технологии зад производството им

Технологиите, които са част от детските обувки за зимата, гарантират сухота и удобство, независимо от времето. Материите, с които са изработени те, са дишащи и няма да позволят на детското краче да се запари, но в същото време поддържат телесната температура. 

Доброто сцепление ще предпази децата от подхлъзвания, дори и при изкачване на хлъзгави повърхности. Също така, водонепропускливите свойства и ветроустойчивост на обувките ги правят чудесни за планината. 

Подметката е омекотяваща и ще предпази краката от умора, а подсилените части - от наранявания. 

Това са технологиите, част от детските обувки и ботуши: 

 • ClimaWarm
 • ClimaHeat
 • ClimaProof 
 • RipStop
 • Traxion System
 • EVA пяна
 • Gore-Tex

Детски зимни обувки Adidas

Предимства

Освен защита и комфорт, зимните ботуши осигуряват силна издръжливост дори при интензивно натоварване. С каквото и да се опита природата да изненада малчуганите, те ще се справят с всички предизвикателства. 

Постоянното подобрение на технологиите е гаранция, че крайните потребители винаги ще получават най-доброто. Така може да сте сигурни, че зимните обувки могат да се носят дълго време и при всякакви условия.

Как да изберем подходящ модел?

В случай че на детето ви му трябват обувки, с които да ходи на училище, можете да се спрете на по-семплите модели, като Seneo. Ако у дома си имате малък приключенец, то всички ботуши и боти от серията Terrex са подходящи за него.

Винаги избирайте обувки, които са в правилния размер за вашето дете. Неудобните такива могат да повлияят не само на здравето на крачетата, но и на развитието и неговата стойка.

Детски зимни обувки Adidas

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Обърнете внимание, дали закупеният от вас продукт не е с лоша миризма, криви шевове и стърчащи нишки. Самите обувки биха се усещали некачествени в ръцете ви, ако са фалшиви. Логото също няма да изглежда така, както го познавате. 

Оригиналните продукти Adidas са с прецизна изработка. При тях не се допускат недостатъци.

Защо да се доверим на Dress4less?

Повече от десетилетие носим радост на малки и големи с нашето висококачествено и оригинално облекло. Голямото ни разнообразие, конкурентните цени и перфектното обслужване са причините за лоялните ни клиенти. 

При пазаруване от нашия онлайн магазин, поръчката ви ще дойде с възможност за тест и преглед. Заплащате я, само ако отговаря на очакванията ви. В случай че детето не е могло да пробва новите си обувки на момента, разполагате и с 30 дни право на връщане. Връщането е за ваша сметка. 

Заповядайте във физическите ни магазини, където на място ще можете да изберете подходящите ботуши за вашето дете. Ще ни откриете в по-големите български градове. Следете наличностите на желаните продукти в dress4less.bg, за да знаете къде ще ги намерите. 

Получавате безплатна доставка за 1 работен ден при поръчки на стойност над 90 лв.

Детски зимни обувки Adidas

Често задавани въпроси

Какво отличава детските зимни обувки на Адидас от останалите модели на пазара?

Те ще предложат на децата устойчивост и сигурност по време на пътешествие. Зимните обувки са удобни и няма да изморят детските крачета, благодарение на EVA пяната в тях и останалите технологии. 

За какви спортни активности са подходящи?

Обувките могат да се носят за скално катерене, походи, както и за планинско колоездене. Могат да се носят и в града. 

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията е стандартна. Задължително изберете размера, отговарящ на този на детето ви. 

Виж повече