Детски ботуши Adidas

Няма намерени продукти в тази категория

През студените сезони детските крачета трябва да са на топло и сигурно. Затова трябва да се спрете на модели, които са с качествена изработка и притежават водоустойчиви и ветроустойчиви свойства. Важно е ботушите да са удобни и да се погрижат за безопасността на детето ви. 

Ако и децата ви обичат приключенията, точно колкото вас, моделите детски ботуши Адидас са снабдени с всичко изброено по-горе. 

Към това няма как да не споменем и високотехнологичните системи, които ще допринесат за комфортното извършване на дейностите на открито по време на студените сезони. Разгледайте разнообразието от ботуши и детски стоки на марката в Dress4less. 

Детски ботуши Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Качество и отличителни характеристики 

Децата ви ще са готови за всички премеждия, които природата е подготвила. Ботушите Adidas няма да позволят водата, студът и вятърът да достигнат до детските крака. Доброто сцепление на подметките позволява изкачването на хлъзгави повърхности. 

Не може да се отрече, че комфортът е сред главните качества, които една детска обувка трябва да притежава. Това е важно за правилното развитие на краката. Детските боти на немския бранд са удобни и сигурни, благодарение на специалните системи в тях. 

Логото на Adidas е сред най-отличителните характеристики. То е в един от семплите си дизайни - триъгълен или Trefoil. Винаги е щампирано на видно място. 

Видове

Ботушите и ботите на спортния лидер са предназначени за момичета и момчета от различни възрасти. Те са в разнообразие от разцветки и стилове, подходящи за различните вкусове. Колаборациите с Marvel, LEGO и Disney са изключително харесвани сред мъниците. 

Това са и най най-популярните серии детски ботуши: 

 • AX2R
 • Terrex Agravic
 • Terrex Trailmaker
 • Terrex Snowplay
 • Seneo Snowstripes
 • Terrex x LEGO

Технологии зад производството им

Зимните обувки за деца са снабдени с технологии, гарантиращи комфорт, сухота и топлина. Материите са висококачествени и дишащи, като ще предпазят краката от запарвания, докато поддържат температурата на тялото. 

Водонепропускливите и ветроустойчиви свойства са важни за здравето на децата, затова са и задължителна част от детските ботуши. Подметките са с високо ниво на сцепление, предпазвайки малките приключенци от опасни подхлъзвания в планината или гората. 

Омекотяващата подметка предотвратява умората на стъпалата, независимо от продължителността на активностите. Подсилените елементи на пръстите и петите предпазват от наранявания. 

Ето и системите, които са част от ботушите за деца: 

 • ClimaWarm
 • ClimaHeat
 • ClimaProof 
 • RipStop
 • Traxion System
 • EVA пяна
 • Gore-Tex

Детски ботуши Адидас

Предимства

Детските ботуши осигуряват нужните защита комфорт, за да могат децата да се забавляват безопасно сред природата. Тяхната издръжливост при висока степен на натоварвания гарантира дълго време използване. 

Брандът не спира да развива технологиите и качеството на продуктите, които предлага. За него доволните клиенти и тяхната безопасност са на първо място. Бъдете сигурни, че децата ви ще получат най-доброто. 

Как да изберем подходящ модел?

Изборът на детски боти или ботуши трябва да е съобразен с активностите на децата. Например, ако децата ви имат нужда от чифт, с който да играят навън или да ходят на училище, серията Seneo е много подходяща. Terrex е предназначена за приключения сред дивата природа. 

От първостепенно значение е да избирате детските обувки в правилния размер. Неудобните ще повлияят негативно върху развитието на детските стъпала, както и върху правилното развитие на стойката. 

Детски ботуши Адидас

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните детски ботуши Адидас са с перфектна изработка, която много се различава от тази на фалшивите продукти. При тях липсват неправилни шевове и конци, които стърчат. Логото също изглежда по начина, който ви е най-познат и е без добавени или премахнати части от дизайна. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Оригинални спортни стоки, достъпни цени и перфектно обслужване вече повече от 10 години - това са причините за лоялните клиенти на Dress4less. Голямото ни разнообразие ще задоволи всеки стил и вкус.

Всички продукти от нашия онлайн магазин се доставят с опция за преглед и тест. Заплащате поръчката си, само ако е в отговор на очакванията ви. Имате на разположение и 30-дневен период за връщане, който започва да тече от датата на доставка. Връщането е за сметка на купувача. 

Във физическите ни магазини ще можете на място да изберете точните ботуши за детето си. Можете да следите наличността им в dress4less.bg, за да знаете в кой от нашите обекти ще ги откриете. 

Бърза и безплатна доставка при поръчки над 90 лв.

Детски ботуши Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава детските ботуши на Адидас от останалите модели на пазара?

Пътешествията ще са спокойни и сигурни с устойчивите и комфортни ботуши Adidas. EVA пяната ще се погрижи детските крачета да не се уморят прекалено, независимо от интензивността на активностите. 

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за всички зимни спортове, както и за скално катерене и планинско колоездене. Удобни са и за града. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите си отговарят. Задължително е да се спрете на правилния размер за детето.

Виж повече