Мъжки джапанки Adidas

1 - 3 от 3

Дали за разходки през ваканцията или за използване у дома, мъжките джапанки са задължителен аксесоар за мъжа. 

Повечето мъже имат по няколко чифта, които използват за различни дейности - за банята, за вкъщи през топлите месеци, за навън, за плаж и т.н. Това е така, защото те са удобни за носене и лесни за комбиниране със спортно облекло или бански

Нека ви запознаем и с мъжките джапанки Adidas, които са известни със своето качество и разнообразие от модели. 

Отличителни характеристики 

Голямо разнообразие от модели мъжки джапанки Адидас очаква любителите на бранда. Те са изработени от качествени материали, обещаващи трайност и лекота. Джапанките разполагат с устойчива на износване подметка, като голяма част от моделите притежават специални каналчета, осигуряващи добро сцепление при мокри настилки. 

Както при обувките, така и при мъжките джапанки Адидас добавя различни системи и технологии. Като в междинната подметка на част от джапанките се съдържа познатата ни Eva пяна, а подметките са с Cloudfoam технология, която да осигури лекота и мекота при стъпване.

При джапанките, както и при другите продукти на Адидас, се отличава логото на марката, разположено обикновено отгоре или на подметката. По продължението на горната част са обозначени трите линии, които са отличителна характеристика на бранда от години.

Видове 

Видовете джапанки за мъже, които Adidas произвежда са два типа. Едните са с широка лента отгоре от едната страна на крака до другата. И такива, наричащи се тип „прашка“ и обуващи се между пръстите на краката. 

Моделите, които брандът предлага са следните няколко: 

  • Performance 
  • Voloomix
  • Adilette cf+
  • Adilette aqua
  • Comfort Flip Flop
  • Colo

Технологии зад производството им

Джапанките Adidas добиват популярност още през 70-те години на миналия, когато спортистите ги използват за “обувки за душ”. Те имали две функции - да предпазват краката на спортистите от бактериите в обществените душове и да предотвратят подхлъзване. 

Мъжките чехли обикновено включват някоя от следните технологии:

  • CloudFoam - в основата на подметката има EVA пяна, носеща комфортно усещане при носене;
  • Adidas Boost - носи комфорт на ходилото след спорт, успокоявайки напрежението в мускулите.

Удобството на джапанките Adidas ги прави подходящи за басейна, плажа или за барбекю в задния двор.

Предимства

Несъмнено предимствата на мъжките джапанки Адидас са тяхното качество и уникални технологии, с които обикновените чехли не са снабдени. Те допринасят за комфорта по време на носене и обещават добро сцепление с по-хлъзгави повърхности. 

Разнообразието от модели и цветове също е от значение при избора.

Как да изберем подходящ модел?

Избирането на подходящ модел мъжки джапанки Адидас не е трудно, тъй като всички модели са спортни и са подходящи както за дома, така и за плажа или разходки през ваканцията. Размерът и цветът, и моделът са единствените фактори, които ще трябва да вземете предвид при избора им.

Номерата на джапанките са стандартни, така че можете да се спрете на същия размер, който носите по принцип. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите? 

Най-лесният начин, по който да разпознаете оригиналните мъжки джапанки пред фалшификатите е по белите линии в горната им част. Те са символ на марката. В случай, че линиите се обелят или са отбелязани накриво, това означава, че джапанките не са оригинални. 

Оригиналните мъжки чехли Adidas се произвеждат в по-тъмната цветова гама, изключвайки стандартния бял цвят. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less вече над 10 години задоволява клиентите си с висококачествени, оригинални и разнообразни дамски и мъжки спортни облекла и обувки. Клиентите ни се доверяват отново и отново не само заради достъпните ни цени, но и благодарение на доброто ни обслужване. 

Доставката на мъжките джапанки Adidas, както и на останалите артикули, е с опция преглед и тест, като можете да се възползвате от безплатна доставка за поръчки над 90 лв. за 1 работен ден. 

В случай, че продуктът не отговаря на вашите очаквания, било то като стил или размер, винаги можете да го върнете в рамките на 30 дни от датата на получаване и е за ваша сметка. Това е удобно, ако не се успели да пробвате новите си джапанки или за били предназначени за друг човек. 

Ако предпочитате да избирате джапанките си на място, посетете някой от нашие физически магазини, като следите наличностите на желаните продукти в реално време в dress4less.bg.

Виж повече