Мъжки джапанки Adidas

Adidas мъжки джапанки - качество и отличителни характеристики

В категорията мъжки джапанки Adidas можете да намерите голямо разнообразие от модели. Джапанките, които брандът предлага на пазара са изработени от изключително качествени материали.

За вашето най-голямо удобство джапанките за мъже Adidas, са направени от синтетични материали, с които се гарантира трайност и лекота. Също така чехлите са с устойчива на износване подметка. В голяма част от чехлите подметката притежава специални каналчета, които да осигуряват максимално сцепление при мокри настилки.

Както при обувките, така и при мъжките джапанки Adidas добавя различни системи и технологии. Като в междинната подметка на част от джапанките се съдържа познатата ни Eva пяна, а подметките са с Cloudfoam технология, която да осигури лекота и мекота при стъпване.

При джапанките не липса и логото на марката, обикновено отстрани или отгоре по продължение на горната част на джапанките са обозначени трите линии. Също логото се отпечатва на подметката, при някои модели е отгоре, а при други отдолу.

Видове, Модели и серии

Видовете джапанки за мъже, които Adidas произвежда са два типа. Едните са с широка лента отгоре от едната страна на крака до другата. И такива, които се наричат тип „прашка“, обуват се между пръстите на краката.

Моделите, които бранда предлага са:

  • Performance
  • Voloomix 
  • Аdilette cf+
  • Аdilette aqua
  • Comfort Flip Flop
  • Colo

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas освен, че предлага голям избор от видове джапанки за мъже, но се стреми да бъдат изработени от качествени материали и съответно да ги предложи в едни от най-търсените и предпочитани цветове от мъжката аудитория. Екипът на Dress4less има за цел да предостави на българския пазар качество, удобство и свобода на движението като предлага мъжки джапанки Adidas на супер приемливи и достъпни цени, които да може всеки човек да си закупи. Цените на джапанките за мъже Adidas, които ние Ви предлагаме са средно от 20 до 100 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Разпознаването на оригиналните мъжките джапанки Adidas от фалшификатите, най-лесно можете да разпознаете по белите линии в горната част на джапанките, които символизират логото на марката. Ако тези линии се обелят или не са отпечатани в правилни линии това следва, че артикула не е оригинален. Също така оригиналните мъжки джапанки Adidas се произвеждат в по-тъмната цветова гама, като изключим стандартния бял цвят.

Често задавани въпроси за Adidas:

Отговарят ли си на размера мъжките джапанки на Adidas?

В общия случай продуктите на Adidas си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако се колебаете за размера, който да си поръчате може да се обърнете към нас за повече информация!

Има ли останали модели и размери от миналогодишната колекция на Adidas? Мога ли да поръчам от тях?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Какви технологии се използват при джапанките на марка Adidas, за да се осигури максимален комфорт на крака?

Технологиите, които прилагат в марка Adidas в своите модели на джапанки са издръжливата на натоварвания стелка с EVA пяна, стабилна форма на подметката Cloudfoam и защитена от подхлъзване на мокри повърхности подметка. Комбинацията от тези технологии правят моделите на джапанките на Adidas сигурни и комфортни за ежедневно и продължително носене.

Виж повече