Мъжки чехли Adidas

Мъжете обичат да носят спортни чехли. Както по време на ваканцията, така и у дома. Повечето имат и по няколко чифта, които използват за различни дейности. Причината е в тяхното удобство и лесното им съчетаване с различни мъжки облекла

Всички мъжки чехли Адидас са с първокласно качество и се предлагат в разнообразие от дизайни. Преди да се спрете на чифта за вас от Dress4less, ние ще ви запознаем с техните характеристики и технологии. 

Мъжки чехли Адидас

Отличителни характеристики 

Джапанките, създадени от марката, се отличават с качеството си, което гарантира дълго време използване. Те са леки и са с устойчиви на износване. Специалните каналчета, които се намират на подметката, се грижат за доброто сцепление на мокра настилка.

Не само обувките на Adidas притежават технологии. Мъжките чехли също са снабдени с такива, осигуряващи мекота и комфорт при стъпване, дори и след тежка тренировка. 

Логото е един от най-отличителните белези на бранда. То е изобразено или в горната част на чехлите, или на подметката. Трите линии на Адидас също често са част от дизайна на джапанките. 

Видове 

Спортният лидер предлага два типа мъжки чехли - с широка лента над крака или такива тип “прашка”, които се обуват между пръстите. Те са в разнообразие от цветове и размери, подходящи за всеки вкус.

Най-популярните серии са следните: 

  • Performance 
  • Voloomix
  • Adilette cf+
  • Adilette aqua
  • Comfort Flip Flop
  • Colo

Технологии зад производството им

През 70-те години на миналия век спортните чехли Adidas добиват популярност, като “обувки за душ”. Функциите им били да предотвратят подхлъзване и да предпазят краката от бактериите в душовете за обществено ползване. 

Благодарение на технологиите в тях, те осигуряват удобство и сигурност по време на носене. Подходящи са за басейна, плажа или двора. 

Ето ги и тях: 

  • CloudFoam - в основата на подметката има EVA пяна, която носи комфорт при ходене; 
  • Adidas Boost - успокоява напрежението в мускулите след тренировка. 

Мъжки чехли

Предимства

Обикновените чехли не са снабдени със същите системи като тези на Adidas. Това е и едно от предимствата на немския бранд. Чехлите са удобни и обещават перфектно сцепление при хлъзгави повърхности. 

Можете да избирате измежду много видове и разцветки джапанки, които да отговарят на вашия стил.

Как да изберем подходящ модел?

При избора на новите си чехли, вземете предвид тяхната визия и размера, който носите. Всички мъжки чехли Адидас са подходящи както за дома, така и за разходки навън. Съобразете и кой модел ви е по-удобен - този с широка лента над крака или този тип “прашка”.

Номерацията на чехлите е стандартна. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Обърнете внимание на белите линии в горната част на чехлите или тяхното лого. Тези елементи трябва да са отбелязани без недостатъци. Също така, самите джапанки се усещат качествени и устойчиви на допир. 

Цветовата гама на оригиналните мъжки чехли е по-тъмна. Изключение правят белите и светлосините модели.

Мъжки чехли

Защо да се доверим на Dress4less?

Ако търсите оригинално спортно облекло с първокласно качество - Dress4less е мястото за това вече над десетилетие. Множеството ни лоялни клиенти се връщат при нас, защото им предлагаме разнообразни продукти на достъпни цени, съчетани с перфектно обслужване от наша страна.

При поръчка от онлайн магазина ни, чехлите се доставят с опция за преглед и тест. Можете и да ги върнете в рамките на 30 дни от датата на получаване за ваша сметка. Възползвайте се и от безплатна доставка за 1 работен ден при поръчка на стойност над 90 лева. 

Заповядайте в някой от физическите ни обекти, в които можете отблизо да разгледате моделите спортни чехли. Следете тяхната наличност в реално време в dress4less.bg.

Мъжки чехли

Често задавани въпроси

Какво отличава мъжките чехли на Адидас от останалите модели на пазара?

Уникален дизайн, високо качество, специални технологии - това притежава всеки чифт спортни чехли на немския бранд. Всичко това осигурява нужния комфорт след тежък ден. 

За какви спортни активности са подходящи?

Със сигурност не тренирайте с чехли. Доверете им се след тренировка, когато краката ви ще имат нужда да се освободят от напрежението. Това е възможно, благодарение на системите Adidas Boost и Cloud Foam.

Как да изберем подходящ размер?

Размерите на чехлите Adidas си отговарят. Изберете този, който носите в ежедневието си. 

Виж повече