Мъжки сандали Adidas

Няма намерени продукти в тази категория

Макар и малко мъже да се доверяват на лятната обувка, тя е много по-функционална и комфортна от джапанките. Мъжките сандали предпазват краката от наранявания при дълги походи, а каишката зад петата не позволява изхлузване на обувката. 

Моделите на Adidas осигуряват ненадмината стабилност и високо сцепление. Походите в планината през лятото ще са лесна задача. В сандалите ще усетите комфорта и на внедрените технологии. В Dress4less можете да разгледате всички модели сандали, както и разнообразие от спортно облекло. 

Мъжки сандали

Източник на изображението: pexels.com

Качество и отличителни характеристики 

Освен с високото си качество, всички мъжки сандали Адидас се отличават с визията си. Тя е изчистена и мъжествена, подходяща за спортно и ежедневно облекло. Няма как да не отбележим и високо качество на изработка, която гарантира дългогодишно използване. 

Сандалите са леки, гъвкави и изключително устойчиви. Осигуряват комфорт при ходене, благодарение на внедрената в подметката EVA пяна. Регулиращите им каишки няма да позволят на крака да се изхлузи. 

Логото на Адидас е сред главните отличителни характеристики. То обикновено е щампирано в горната част на сандалите и е в класическите си дизайни - триъгълен и Trefoil. 

Видове

Ще забележите, че сандалите от серията Adilette наподобяват много джапанките на марката и няма да сгрешите. Подметката им е снабдена със същите технологии, които се грижат за комфорта на крака. 

Сандалите Terrex ще ви служат вярно в неочакваните приключения. Те са изключително стабилни, а сцеплението им е на максимално ниво. Ще можете да ходите под хлъзгав наклон без опасност от подхлъзване.

Ето и сериите мъжки сандали Adidas:

  • Adilette Sandals
  • Terrex Cyprex
  • Terrex Cyprex Ultra
  • Terrex Hydroterra

Технологии зад производството им

Сандалите за мъже от немския спортен лидер са леки, гъвкави и стабилни. Снабдени са с технологии, които да осигуряват нужното удобство дори и при продължително ходене. Една от тях е системата CloudFoam, която е под формата на EVA пяна. 

Серията сандали Terrex е с подметка, създадена от гумата Traxion. Тя не позволява подхлъзване, дори и при екстремни условия. Тези сандали са изключително предпочитани сред мъжете, обичащи приключенията.

Мъжки сандали

Източник на изображението: pexels.com

Предимства

Множеството почитатели на Adidas са доказателството, че брандът произвежда висококачествени и устойчиви продукти. Мъжките сандали не остават по-назад. Технологиите в тях ги правят комфортни при интензивно движение. 

Дизайните са спортни и позволяват съчетаването с ежедневно и спортно облекло. Каишките са регулируеми спрямо ширината на крака и са произведени от здрав материал. Закопчаването е удобно и сигурно. 

В повечето мъжки сандали участват рециклирани материали, които не замърсяват околната среда, а в същото време предлагат и ненадминато качество. 

Как да изберем подходящ модел?

Изборът на подходящ модел се свежда до вашия вкус и ежедневие. Ако искате да носите сандалите си в ежедневието, серията Adilette е със семпла визия и предоставя нужните качества. 

Ако сте запален по приключенията из гората и планината, то Terrex e подходящият избор за вас. В такъв случай ще имате нужда от стабилност и по-високо ниво на сцепление. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Винаги обръщайте внимание на изработката, когато купувате сандали Adidas. При оригиналните продукти е невъзможно да попаднете на недостатъци. Всички те са с прецизна изработка, която се следи стриктно. 

Логото трябва да изглежда по класическия начин. Към него не трябва да има прибавени или премахнати елементи, а боята му не трябва да се изтърква лесно. Това е сигурният начин да разберете дали един продукт е оригинален. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазинът, на който можете да разчитате за богато разнообразие от спортно облекло. Вече над 10 години носим радост на лоялните си клиенти с достъпните си цени и перфектното ни обслужване. 

Ако направите поръчка от онлайн магазина ни, тя ще се достави с опция за преглед и тест. Разполагате и с 30-дневен период от датата на получаване, за да върнете сандалите обратно към нас, в случай, че не отговарят на очакванията ви. Връщането е за сметка на купувача. 

Заповядайте в някой от физическите ни обекти, находящи се в по-големите градове на страната. Там ще можете да разгледате и пробвате не само сандалите, но и останалото ни дамско имъжко спортно облекло. Можете и в реално време да проследявате наличностите на желаните от вас продукти, за да знаете къде са налични те. Това е възможно с dress4less.bg.

Безплатна доставка за 1 работен ден при поръчки на стойност над 90 лева. 

Често задавани въпроси

Какво отличава мъжките сандали на Адидас от останалите модели на пазара?

Мъжките сандали Adidas имат няколко превъзхождащи фактора пред своите конкуренти:

  • Първокачествена изработка
  • Високо ниво на сцепление
  • Специални технологии 
  • Спортни и мъжествени дизайни
  • Рециклирани материали

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за дълги разходки и походи сред природата, благодарение на изключително високото сцепление.

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията на мъжките сандали е стандартна. Изберете размера, който носите в ежедневието си. Можете и да регулирате ширината на каишките си. 

Виж повече