Мъжки горнища и суитчъри Adidas

1 - 47 от 47

Adidas мъжки горнища и суитчъри - качество и отличителни характеристики

В качеството си на доказала се марка за производство на спортни стоки, Adidas ни показва нови и интересни модели в категорията за мъжки горнища и суитчъри Adidas. Дизайнерите ни предлагат голям избор от различни модели, кройки, материи и естествено да не забравяме системите и технологиите. За по-голяма ефективност при тренировка, спорт или просто в забързаното ежедневие Adidas не забравя да включи съответните за целта системи и технологии.

Най-често срещаните такива са:

 • ClimaCill,
 • ClimaLite,
 • ClimaCool,
 • ClimaWarm,
 • ClimaProof
 • Odour control.

За да можем бързо и лесно да разпознаем дали това са мъжки горнища и суитчъри Adidas винаги слага на видимо и набиващо се на очи място своето лого с добре познатите ни три линии или логото с трите листа – Trefoil. Изключително важно е за добрия ефект на самите мъжки горнища и суитчъри Adidas да не се смесват различни видове текстил.

Видове, Модели и серии

За своите почитатели на спортните стоки марката предлага голям избор от видове, модели и серии мъжки горнища и суитчъри Adidas. В зависимост от това за какъв вид употреба е предназначен артикула се избира кройката и материята, и съответно системата от която да бъде направен.

В тази категория можем да видим голямо разнообразие от видове мъжки горнища и суитчъри Adidas, например като такива с качулка, висока яка, ниска яка, fit slim, regular, oversized и много други. Adidas не забравя да пусне спортни серии за почитателите на футбола като прави колаборации с различни отбори и футболисти.

От бранда предлагат основно моделите:

 • Tiro 19
 • Terrex Jacket
 • LIN HOOD
 • ESS BASE
 • Essentials
 • Regista 18 PES

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Мъжките горнища и суитчъри Adidas са едни от най-предпочитаните от към видове, модели и серии. Тази марка ще Ви предложи възможността да изглеждате добре и да се чувствате удобно по време на тренировка, спортуване или просто когато се разхождате. А точно ние от Dress4less държим да Ви поднесем тези емоции, не само с добре изглеждаща визия и удобство, но и с качествени мъжки горнища и суитчъри Adidas. Стоките от тази  категория, които предлагаме са на изключително добри цени в диапазона от 50 лв до 90 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Как най-лесно можем да разпознаем оригинала от фалшификата? Трябва да имаме на предвид материята, от която са изработени мъжките горнища и суитчъри Adidas. Тя трябва да е приятна и лека на допир, не трябва да има стърчащи конци и неправилни шевове.

 

Често задавани въпроси за Adidas:

Кака да изберем точният размер за нас от моделите на Adidas?

Продуктите на Adidas си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако се колебаете, кой размер е по-подходящ за Вас може да се свържете с нас за допълнителна информация или размер.

Какви технологии се използват най-често при мъжките горнища на марка Adidas?

Едно от най-важните неща при активно спортуващите е правилното охлаждане на тялото. Спортните горнища на Adidas притежават технология Climalite за по-добро охлаждане на тялото и бързо изсъхване на материята.

Ако моделът или размерът, който желая да поръчам на спортно горнище Adidas не се визуализира в сайта, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели и размери на спортни горнища Adidas са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Желая да поръчам мъжко горнище на Adidas, видях, че долнището на снимката се комбинира перфектно. Имате ли го налично?

Всички налични продукти, предлагани от Dress4less се визуализират в сайта. Ако не откривате долнището, което желаете, това означава, че не е налично.

Виж повече