Дамски клинове Adidas

1 - 34 от 34

Adidas дамски клинове - качество и отличителни характеристики

Adidas като дългогодишен производител на спортни стоки, знае че е изключително важно по време на спорт или тренировка дрехите, с които сме облечени да са леки и удобни. В този ред марката предлага уникални дамски клинове Adidas. Както знаем бранда залага на висококачествените материали от които да бъдат направени дамските клинове.

Спрямо това за какъв вид спорт ще се използват се добавят системите и технологиите като:

  • ClimaLite,
  • ClimaCool,
  • ClimaChill,
  • За по-студения период Adidas се е погрижил като е добавил ClimaWarm и ClimaHeat.

Дамските клинове са направени от супер лек и удобен за носене текстил, който да почувствате като Ваша втора кожа, но без да създава неприятно дразнене на кожата. Не липсва и логото, с което да се отличат дамските клинове, при тях най-често се срещат трите линии, които се намират отстрани по дължината на крака или надписа Adidas.

Видове, Модели и серии

Дамски клинове Adidas се изработват от различни видове текстил, това зависи от употребата, за която са предвидени. Има различни видове дамски клинове като такива, които са за бягане, тренировки или за ежедневието. Клиновете за бягане и тренировки най-често са от полиестерна стягаща материя, те също могат по предпочитание на дамите да се използват за ежедневна употреба.

Тези дамски клинове Adidas, които са предвидени за ежедневието в повечето случаи са от памук. Да не забравяме и страхотните модели, които марката предлага със съдействието на Stella McCartney. Десена винаги е многоцветен с ярки и грабващи погледа цветове.

Най-търсените модели и серии са:

  • Alphaskin
  • essentials linear
  • believe this 2.0
  • StellaSport
  • how we do

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Бранда Ви поднася голям избор от модели, серии, материи и кройки от дамски клинове Adidas. В същото време те са направени от висококачествен текстил с устойчиви цветове. Ние от Dress4less не само че Ви предлагаме гарантираното качество на Adidas, но Ви предлагаме дамските клинове на страхотни цени, които средно започват от 50лв и стигат до 70 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Фалшификатите се изработват в голямо разнообразие от цветове, които да са много ярки, а принтовете на текстила нямат качествен вид. Друго поради, което да ни светне лампичката за предупреждение, че стоката не е оригинална са изкривените шевове, стърчащи кончета и неприятната миризма. Да не забравяме и логото, не трябва да се различава от оригиналните два вида.

Често задавани въпроси за Adidas:

Защо да изберем дамските клиновете на Adidas?

Клиновете на Adidas имат специално направен дизайн, за повече комфорт при ежедневна тренировка. Широкият еластичен колан стяга и поддържа тялото при активен спорт, а плоските шевове на моделите пасват по тялото и не причиняват дискомфорт. Повечето модели са с материя с антимикробно действие против задържане на неприятни миризми и технлогия Climalite. Дамските клинове на Adidas са асочени предимно към спортуващи жени, като стягат и оформят тялото.

Наличието на лого на дамските клинове означава ли че са оригинални?

Всички продукти на Adidas публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Как да преценя кой размер дамски клинове на марката Adidas да поръчам?

В общия случай продуктите на Adidas си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Виж повече