Дамски потници Adidas

1 - 44 от 44

Adidas дамски потници - качество и отличителни характеристики

Като доказал се производител и търговец на спортни стоки Adidas знае как да подсигури удобство и свобода при спорт или тренировка. А именно с тази цел марката предоставя на своите почитателки голямо разнообразие от видове и модели дамски потници Adidas.

За повече ефективност при спортуване или тренировка се добавят следните системи и технологии ClimaLite, ClimaCool, и ClimaChill. Материите, които се използват при направата на дамските потници са леки и удобни, позволяват да се разгърнете в свободата на движението.

Потниците могат да се използват за бягане, фитнес, йога или друг вид спорт. Освен за спорт, част от потниците доста добре се съчетават и с дънки. Дамските потници Adidas са винаги в интересни десени, на които разбира се не липсва и логото на марката. В най-честите случай то е изобразено отпред с голяма и набиваща се на очи щампа, а в другия е семпла малка щампа в някой от краищата на предната лицева част.

Видове, Модели и серии

Видовете дамски потници, които Adidas предлага са в различни материи и кройки. Марката се е постарала да предложи на дамите голям избор от видове потници. Те биват най-често тип бюстие, дълъг потник с тесни или дебели презрамки, с по-изрязани подмишници или Slim fit кройка. Материите, от които се правят, зависят от спорта, за който са предназначени, често използваните такива са полиестерна стягаща материя и мека дишаща памучна материя.

Едни от най-предпочитаните модели и серии от дамите любителки на спорта са:

  • winners tank
  • activated tech tank
  • own the run
  • don't rest alphaskin bra
  • all me bra
  • stronger for it bra

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

С големия опит, който е натрупала марката като производител и търговец на спортни стоки, Adidas знае колко е важно за една жена да се чувства удобно, не само по време на тренировка, но и в забързаното ежедневие. Поради тази причина се стремят да изкарат най-доброто на пазара за дамски потници Adidas. В Dress4less ще намерите едни от най-удобните и уникални модели потници, които да можете да съчетавате с лекота, и то на супер изгодни цени от 25лв. до 40 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Най-лесно можем да разпознаем един оригинал от фалшификат като обърнем внимание на технологията на изработка, всичко трябва да е гладко и точно. Оригиналните дамски потници Adidas са от висококачествена материя, която не трябва да дразни кожата. Около логото не трябва да има допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

Всички модели ли имат широк еластичен колан в долната част и широки презрамки? Необходимо ли е това?

Спортните потници на марка Adidas имат широка еластична лента за да придържат и стягат тялото, като така имате повече конфорт при тренировка. Широките презрамки имат същата функция, като по този начин имате пълна свобода на движенията.

Мога ли да променя избран от мен размер на потник Adidas, след направена поръчка?

Всички налични продукти на Adidas са посочени в сайта. След направена поръчка ние се свързваме с Вас за потвърждение и може да се промени модел или размер, ако има налични от тях в момента.

Мога ли да поръчам модели от миналогодишната колекция дамски потници на Adidas?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че го нямаме в момента. Не можем да поръчаме артикул по желание на клиент.

Виж повече