Спортни обувки Nike

1 - 16 от 16

Nike мъжки спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Nike е доказала се марка в производството и търговията на спортни стоки с качество и удобство. Мъжките спортни обувки Nike са направени от висококачествени материали, които да допринесат за по-малко натоварване и по-голям комфорт при носене на обувките. Марката произвежда мъжки спортни обувки както за различни видове спорт, така и за ежедневно носене. Nike не спира да ни изненадва само с качество и удобство, а за да бъдат едни обувки леки и удобни и да има възможно най-малко натоварване се използват следните системи и технологии:

 • NIKE MAX AIR SYSTEM
 • NIKE DIAMOND FLX
 • NIKE ZOOM
 • NIKE PLUS
 • Nike Lunar Foam
 • DYNAMIC FIT
 • Nike Free.

А за зимните мъжки спортни обувки Nike се е погрижила като добавя системата Clima-fit която предпазва от вятър, слаб дъжд и сняг. Трябва да се има напредвид, че за по-голям комфорт и ефективност в една обувка, можете да срещнете повече от една система или технология. Друга отличителна характеристика на топ марката е нейното лого „swoosh“  или така наречената „отметка“. Тя е една от най-разпознаваемите емблеми в световен мащаб.

Видове, модели и серии

Топ марката се е постарала да произведе голяма гама от различни видове, модели и серии мъжки спортни обувки Nike в зависимост от спорта за който да предназначени.

 • За фитнес – Legend, Zoom Domination, Flex Control
 • За бягане – Downshifter, Run Swift, Quest, Renew Arena, Revolution
 • За футбол – Superfly, Vapor
 • Туристически – Manoa , dual fusion hills mid
 • За ежедневието – Air Max plus, Air max 90, Blazer Mid Vintage, React Vision, Jordan air cadence

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони?

Дизайнерите на марката са се постарали да направят страхотни и уникални мъжки спортни обувки Nike. Освен това се залага на висококачествени материали от които да бъдат направени обувките. Екипът на Dress4less си е поставил за цел да предожи на родните почитатели на Nike страхотни модели, които могат да се използват както за спорт така и за ежедневие. А цените да спрямо стандарта на живот на българския потребител, като средно започват от 70 лв до 140лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

От фалшификатите ще се покажат стърчащи конци и лепило, докато автентичните спортни обувки минават през щателен контрол за качество и визия, подобни грешки са недопустими.  Мъжките обувки Nike трябва да са меки и удобни, и както казват потребителите все едно се стъпва по облак.

 

Често задавани въпроси за Nike:

Кои са най-популярните модели на Nike сред мъжките спортни обувки?

Едни от най-популярните модели от мъжките спортни обувки на Nike са: Air Max 90 LX, Air Force 1 Shadow, Air Force 1 Low, Downshifter Blazer Mid ’77 Vintage. Част от тях можете да намерите на нашият сайт.

Всички модели ли спортни обувки имат логото на Nike?

Абсолютно всички модели на марката Nike имат лого на моделите. Отличителният знак на марката и името и.

Отговарят ли си на размера продуктите спортните обувки на NIke?

В общия случай продуктите на Nike си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Какви технологии се използват специално за спортните обувки на Nike?

Едни от най използваните технологии при спортните обувки за мъже на Nike са Air Max, EVA пяна, Air Span. Някои от моделите са в комбинация на тези технологии с нови материи или материали, понякога технологиите с акомбинирани помежду си за постигане на комфорт.

Виж повече