Чорапи Puma

Всеки спорт изисква различен тип чорапи. Интензивните от тях натоварват краката, затова спортистите се нуждаят от чорапи, които да се погрижат за комфорта им. Друго важно тяхно свойство е да отвеждат излишната пот, намалявайки шанса от развитието на гъбички и мазоли. 

Спортните чорапи Пума са снабдени със системи, които ще се погрижат за вашето здраве и ефективността на тренировката ви. 

Преди да ви запознаем с техните свойства, разгледайте и останалите ни спортни аксесоари Puma в Dress4less. 

Чорапи Пума

Oтличителни характеристики 

Немският бранд произвежда чорапи, които да са максимално подходящи за спорт. Те са от изключително качествени материи, даващи подкрепа на спортистите и позволяващи на краката да дишат.

Семплите дизайни и пастелните цветове са чудесни както за силния, така и за нежния пол. В асортимента от спортни аксесоари Puma ще откриете чорапи с различна височина, отговаряща на изискванията на спортовете. 

Сред основните характеристики на марката е нейното лого. То е щампирано в горната част на чорапите и изобразява пума, прескачаща името на спортния лидер.

Видове

Различните кройки чорапи Puma са подходящи за разнообразие от активности. Например, късите чорапи са подходящи за лекоатлети, защото са с по-малко плат.

Средните стават за всякакви спортове. Чорапите с кройка до средата на прасеца и по-дългите се носят при лоши метеорологични условия.

Ето ги и най-търсените серии чорапи Puma:

  • SOFT COTTON LOGO SOCKS 3 PACK
  • QUARTER SOCKS 3 PACK
  • MATCH CREW SOCKS
  • FOOTIE SOCKS
  • CLASSIC SOCKS
  • HERITAGE STRIPED CREW SOCKS
  • TRAINER SOCKS
  • FOOTBALL MEN’S LIGA SOCKS и др.

Сред асортимента ще попаднете на дамски, мъжки и детски чорапи в различни дизайни и цветове.

Технологии зад производството им

Чорапите на спортния лидер са от меки памучни или синтетични материи, които не дразнят кожата. Те се отличават с високата си еластичност, която приляга перфектно по крака. 

Благодарение на ергономичната си конструкция и подсилените зони в областта на петата и пръстите, чорапите осигуряват максимална защита и комфорт. Също така, те са устойчиви на износване и могат да се носят с години. 

Всички изброени качества правят чорапите перфектни както за ежедневието, така и за различните видове спорт. 

Предимства

Сред предимствата можем да споменем надеждността и удобството на чорапите Puma. Те не запарват краката и отвеждат излишната влага, докато предотвратяват появата на гъбички. Това ги прави подходящи и за интензивни тренировки.

Как да изберем подходящ модел?

Обърнете внимание на активностите, за които ще носите чорапите. Ако ще ги използвате за спорт, изберете модел, който не само да може да осигури омекотяване на правилните места, но и който да е подходящ за носене с маратонки. Така ще бъдете максимално предпазени и ще се чувствате комфортно, когато тренирате.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Оригиналните чорапи Пума са приятни на допир и са с високо качество. Изработката им е прецизна, което ги прави не само атрактивни, но и комфортни. Логото също изглежда по класическия си начин и към него няма добавени или премахнати елементи. 

Чорапи Пума

Защо да се доверим на Dress4less?

Ако търсите богат избор от първокачествени и оригинални спортни продукти, заповядайте в Dress4less. Можете да ни посетите както онлайн на dress4less.bg, така и във физическите ни обекти в големите градове от страната. При нас ще откриете всичко, което търсите и то на достъпни цени

При поръчки от сайта, продуктите пристигат с опция за преглед и тест преди заплащане. Имате на разположение и 30 дни, в които да върнете поръчката си към нас. Разходите по връщането са ваша отговорност. 

Получавате безплатна доставка за 1 работен ден, ако стойността на поръчката ви надхвърля 90 лв. 

Чорапи Пума

Често задавани въпроси

С какво се отличават чорапите на Пума от останалите модели на пазара?

Чорапите на спортния лидер са висококачествени, комфортни и снабдени със системи, които се грижат за спортистите и нуждите им. Те не запарват краката и ги предпазват от натоварване. 

За какви спортни активности са подходящи?

Спрямо материите, технологиите и кройките, чорапите са подходящи за всички спортове.

Как да изберем подходящ размер?

Чорапите са със стандартни размери, така че изберете този, който носите всекидневно. 

Виж повече