Детски спортни обувки Puma

1 - 45 от 45

Puma детски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Широката продуктова гама, представена от световния лидер на пазара за спортни стоки – Puma, включва предложения за всяка възраст. За своите най-малки приятели брандът предоставя богат избор от детски и юношески спортни обувки, подходящи както за ежедневна употреба, така и за различни видове спорт.

Детските спортни обувки Puma са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и комфорт през целия ден. Моделите предназначени за най-малките обикновено се закопчават с велкро ленти и притежават изваждаща се Kinder Fit стелка за максимална прецизност при избор на размер. Обувките с нисък профил осигуряват максимална свобода на движенията, докато високите кецове защитават и поддържат глезена.

Детските и юношески обувки Puma  се отличават с приложените при изработката им системи и технологии. Стелките са от SoftFoam+ пяна, а за изработката на междинните подметките е използвана EVA пяна – материал, който се отличава с изключителната си лекота и уникалните си омекотяващи свойства. Долната подметка обикновено е от гума, която не оставя следи, устойчива е на износване и осигурява отлично сцепление при различните видове настилки.

Детските обувки за зала и бутонките се отличават с NETFIT технология, както и с RAPIDAGILITY подметка. EvoKNIT PRO технологията осигурява оптимален контакт на обувката с ходилото за лекота, пъргавост и максимален контрол над топката.

За зимните предложения е характерна топла подплата с косъм, външна част от естествена кожа и велур, а при някои модели има добавена Gore-Tex мембрана, която не допуска навлизане на вода в обувките, същевременно позволява на крака да диша.

Видове модели и серии

В тази категория Puma представя различни видове детски спортни обувки. Спрямо предназначението си те могат да бъдат: обувки за ежедневно носене, обувки за зала, обувки за футбол (бутонки или стоножки).

  • Обувките подходящи за ежедневието са многобройни – SUEDE HEART колекция; PUMA Minions колекция; Carina L Ps; 1948 Mid Gore-Tex; Rebound LayUp /Low или High/; Basket Badge; Basket Platform; Tc Suede Ldn; Suede Snk Platform, Vikky Platform, Smash V2 и др.
  • Футболни обувки за зала, изкуствена трева и твърд терен може да намерите в колекциите FUTURE; ONE; RAPIDO.
  • Колекции за най-малките - SUEDE HEART, MINIONS, BATMAN, TOM AND JERRY, SUPERMAN, SONIC

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Ако търсите комбинация между стил и функционалност детските обувки Puma са точния избор. Създадени за максимален комфорт при движение, моделите в тази категория намират широко приложение – от първия ден в училище, до първата игра навън, детските обувки Puma са подходящи за всякакви поводи и дейности. За Вашите малки наследници ние от Dress4less сме подбрали модели с гарантирано качество, на изключително примамливи цени – от 40 лв. до 80 лв.

Разпознаване на фалшификатите от оригиналите

Оригиналните детски спортни обувки Puma трябва да са винаги в кутия с фабричен номер, който присъства и на вътрешния етикет на обувката. Предвид високия контрол на качеството, през който преминава продукцията, не е трудно да се различат фалшификатите – съблюдавайте за криви шевове, асиметрия, стърчащи нишки или други несъвършенства.

 

Често задавани въпроси за Puma:

Отговарят ли си на размерите детските спортни обувки на марката Puma?

Детските спортни обувки на Puma отговарят на размерите си, но имайте предвид, че някои по-специфични модели може да имат разминаване в номерацията. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. При нужда от допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Качествени ли са детските спортни обувки на Puma? Използвани ли са технологии в производството им?

Предлаганите в Dress4less детски спортни обувки на Puma са изработени от висококачествени и устойчиви на износване материали. В допълнение моделите предлагат комфорт, благодарение на технологиите използвани в производството им. Някои от най-актуалните технологии в спортните обувки са: EVA пяна, в подметката и стелката на обувката за мекота с всяка стъпка, SoftFoam+ пяна, коята омекотява стъпалото, осигурявайки максимален комфорт, Gore-Tex® мембрана за водоустойчива защита в мокри условия, както и много други. За Ваше улеснение в продуктовото описание сме предоставили подробна информация за използваните материали и технологии.

Как да разберем дали спортните обувки за деца на Puma са за момичета или за момчета?

В продуктовото описание на всеки от моделите ще откриете информация относно цвета и спецификите на модела. Повечето модели на детски спортни обувки са унисекс. Ако имате колебания или допълнителни въпроси относно моделите можете да се свържете с нас на посоченият в секция контакти, телефон за връзка.

Мога ли да променя размера на детски спортни обувки Puma, след завършена поръчка?

Промени на модел, размер и адрес за доставка могат да бъдат направени и след завършена поръчка. Преди да обработим и изпратим поръчката Ви я потвръждаваме, чрез телефонно обаждане. Бихте могли да изчакате да се свържем с Вас или да ни се обадите на посочените в секция контакти, телефонни номера.

Виж повече