Детски спортни обувки Puma

1 - 28 от 28

Детските маратонки са изключително важни, защото осигуряват опора и стабилност по време на различните етапи от развитието на крачетата. Правилното им прилягане може да предотврати проблеми със стъпалата и стойката в бъдеще. 

Освен това детските маратонки осигуряват защита срещу потенциални наранявания, предпазвайки ги от груби повърхности и остри предмети. От значение е те да дават достатъчно пространство, в което пръстчетата да мърдат и да се развиват. 

Puma е бранд, който много държи на всички тези характеристики. Заедно с тях обаче предлага и интересен дизайн. Разгледайте моделите и всички детски стоки на Пума в Dress4less. 

Детски маратонки Пума

Отличителни характеристики

Широката продуктова гама, представена от немския спортен лидер, включва предложения за деца на всяка възраст. Ще попаднете на детски маратонки Пума, които са подходящи както за различните спортове, така и за ежедневна употреба. 

Изработката е от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и комфорт през целия ден. Моделите за най-малките обикновено се закопчават с велкро лепенки и притежават изваждаща се Kinder Fit стелка за максимална прецизност при избор на размер. Маратонките с нисък профил осигуряват максимална свобода на движенията, докато високите кецове защитават и поддържат глезена.

Друга отличителна характеристика е логото на Puma. То изобразява пума, която прескача името на бранда и обикновено ще го забележите отстрани, отзад или на езика на маратонките. 

Видове

В тази категория немската марка предлага различни видове детски маратонки Пума, подходящи както за момичета, така и за момчета. 

Спрямо предназначението си сериите са следните: 

  • За ежедневие – SUEDE HEART, PUMA Minions колекция, Carina L Ps, 1948 Mid Gore-Tex, Rebound LayUp /Low или High/, Basket Badge, Basket Platform, Tc Suede Ldn, Suede Snk Platform, Vikky Platform, Smash V2 и др.
  • За футбол и други спортове на твърд терен - FUTURE, ONE, RAPIDO.
  • За най-малките - SUEDE HEART, MINIONS, BATMAN, TOM AND JERRY, SUPERMAN, SONIC.

Детски спортни обувки Puma

Технологии зад производството им

Детските и юношеските маратонки на марката са добре познати със своите технологии. Те правят движението ефективно и комфортно. Стелките са от SoftFoam+ пяна, омекотяваща стъпването. В междинните подметки е използвана EVA пяна, която се отличава с лекотата и мекотата си. 

Долната подметка обикновено е от гума, която не оставя следи, устойчива е на износване и осигурява отлично сцепление при различните видове настилки. 

Ето и част от другите технологии: 

  • Детските обувки за зала и бутонките се отличават с NETFIT технология, както и с RAPIDAGILITY подметка. 
  • EvoKNIT PRO системата осигурява оптимален контакт на обувката с ходилото за лекота, пъргавост и максимален контрол над топката.
  • За зимните предложения е характерна топла подплата с косъм, външна част от естествена кожа и велур. При някои модели има добавена Gore-Tex мембрана, която не допуска навлизане на вода в обувките, същевременно позволява на крака да диша.

Предимства

Маратонките Puma осигуряват множество предимства за децата. Те са комфортни и с омекотени стелки, които позволяват на мъниците да играят спокойно и свободно. Материалите са висококачествени и осигуряват стабилност. Издръжливостта им отговаря на активния начин на живот на децата.

Спортните обувки дават опората, нужна за здравословното развитие на краката, намалявайки риска от мазоли и наранявания. Доброто сцепление предотвратява подхлъзвания и падания по време на игра и спортни дейности. 

Независимо дали за спорт или ежедневно носене, детските обувки на немския бранд съчетават комфорт, издръжливост, безопасност и стил, което ги прави предпочитан избор както за родители, така и за деца.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните маратонки на немската марка са прецизно изработени и под строг контрол, за да се гарантира безупречно качество. Няма да намерите неправилни шевове или стърчащи конци, а логото ще бъде без никакви промени или добавки.

Детски спортни обувки Puma

Как да изберем подходящ модел?

За да се гарантира правилното развитие на детските стъпала, маратонките трябва да са удобни и да прилягат добре. Това е важно, за да се избегнат дискомфорт, мазоли или враснали нокти. 

Допълнително съобразете конкретния спорт, за който ще се използват новите обувки. Това е така, защото различните спортове изискват и различно сцепление.

Защо да се доверим на Dress4less?

Повече от десетилетие Dress4less предлага богата гама от оригинални, висококачествени спортни стоки за деца и възрастни. Отличното ни обслужване и достъпните ни цени печелят лоялността на нашите клиенти.

Пазаруването от нашия онлайн магазин е бързо и удобно. Доставката е за 1 работен ден, а продуктите са с възможност за преглед и тест. Връщания се приемат в рамките на 30 дни, ако артикулите са в търговски вид. Купувачът носи отговорност за разходите по връщането. 

Ако предпочитате детето ви да пробва новите си обувки на място, заповядайте във физическите ни обекти. Те се намират в по-големите градове на страната. Наличността на продуктите може да се провери на dress4less.bg. 

Поръчки над 90 лв. са с бърза и безплатна доставка.

Детски спортни обувки Puma

Често задавани въпроси

Какво отличава детските маратонки на Пума от останалите модели на пазара?

Спортните обувки за деца Puma са от първокачествени материали и се отличават с уникалните си дизайни. Специалните им технологии гарантират удобство и издръжливост дори и при интензивен спорт.

За какви спортни активности са подходящи?

Маратонките могат да се носят при почти всякакви настилка. Трябва да се съобрази единствено сцеплението, което е нужно, за да изберете правилния модел. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите на детските маратонки Пума са стандартни. Номерацията на обувките е стандартна. Ако не сте сигурни в размера, премерете крачетата на детето. Нека то стъпи на лист хартия, очертайте стъпалата му с молив и измерете чертежа с линия. 

Виж повече