Мъжки долнища Puma

1 - 24 от 24

Puma мъжки долнища - качество и отличителни характеристики

С дългогодишното си присъствие на пазара PUMA успява да се наложи, като един от световните лидери в производството на спортни продукти. Мъжките долнища, които бранда предлага се изработват от изключително качествени памучни или синтетични материи.

За още по-голям комфорт и усещане за лекота и свежест, при изработката на повечето модели е използвана характерната за PUMA, dryCELL технология. Благодарение на нея потта се изтегля далеч от кожата към външната повърхност на материята, за по-бързо изпарение и регулиране температурния баланс на тялото.

Мъжките долнища на PUMA се отличават не само с визия следваща последните световни тенденции, но и с изключителна практичност и функционалност.

 Дизайнерите са помислили за всичко:

  • еластични колани,
  • допълнително добавени връзки на кръста,
  • мрежести зони за по-добра вентилация,
  • еластични маншети,
  • странични джобове с цип

Видове модели и серии

Спрямо кройката условно можем да разделим мъжките долнища PUMA на два вида – свободна кройка даваща максимална свобода на движенията (Regular Fit) и Slim дизайн следващ извивките на тялото със стеснение в долната част на крачола (Slim Fit).

При някои модели има добавен цип в областта на прасеца за регулиране степента на стеснение.

Мъжките долнища PUMA са мултифункционални, подходящи са както за спорт така и за ежедневно носене. Някои от предложенията представени от световно известния бранд са:

  • За футбол – ftblNXT Men’s Soccer Pants; Manchester Citi FC Men’s Stadium Training Pants; Never Run Back; Final Training;
  • За бягане, тренировка и фитнес – Reactive evoKNIT; Last Lap Men’s Tapered Pants, Run Men’s Tapered Pants; Trend AOP Knitted; Blaster Men’s Training Pants;

Разбира се всеки един от гореспоменатите модели може да се носи и в ежедневието. Особено подходящ за постигане на атрактивен външен вид е модела на PUMA - Final Casuals Sweatpants.

Както при останалите категории и тук почитателите на футболния отбор AC Milan не са забравени. За тях е предвиден модела на PUMA – AC Milan T7.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Без значение какво ще Ви поднесе деня, с мъжките долнища на PUMA, вие може да го посрещнете със стил и усещане за максимален комфорт. Независимо дали става дума за ежедневната Ви тренировка в залата, за още една обиколка на пистата или за финалния спринт – мъжките долнища PUMA ще ви помогнат да постигнете целите си изглеждайки и чувствайки се отлично. 

Екипът на  Dress4less се е постарал да подбере за Вас модели, чрез които можете да изразите своята индивидуалност. Пазаруването при нас Ви дава шанс да намерите идеалното долнище за вашият уникален стил, както и да се възползвате от достъпните ни цени – от 60 лв. до 85 лв.

Разпознаване на фалшификатите от оригинала

Най-лесния начин да разпознаете фалшификатите от оригинала е да следите за всякакъв вид несъвършенства – стърчащи конци, криви шевове, разминаване в начина, по който изглежда логото. Всичко това може да е знак, че сте попаднали на фалшификат.

Често задавани въпроси за Puma:

Имат ли гаранция мъжките долнища на марката Puma?

Мъжките долнища на марката Puma имат гаранция, от която потребителят има право да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

На снимките на някои от моделите мъжки долнища Puma не се вижда дали имат връзки и джобове. От къде мога да получа подобна информация?

В описанието на всеки от продуктите ще откриете детайлна иформация относно спецификите на модела. Ако имате нужда от допълнителна информация може да се свържете с нас.

Как да разбера каква е материята на мъжките долнища Puma – плътна или по-тънка?

В продуктовата станица сме предоставили състав на продукта и негова детайлна снимка, за да придобието по-ясна представа колко плътна е материята и каква е нейна структира. В случай, че се нуждаете от повече информация за конкретен модел може да се свържете с нас.

Искам да поръчам мъжки екип на марката Puma, но не успях да избера от категорията в сайта. Имате ли други модели, които могат да се комбинират, но ги няма в тази категория?

В Dress4less предлагаме голямо разнообразие от долнища и горнища на марката Puma. Една част от тях могат да бъдат съчетани в чудесна комбинация. За Ваше улеснение сме предоставили секция „Зашърши визията си“, която се намира под продуктовото описание. В нея ще откриете най-подходящите продукти, с които да допълните облеклото си.

Виж повече