Мъжки спортни екипи Puma

1 - 8 от 8

Puma мъжки спортни екипи - качество и отличителни характеристики

PUMA е една от най-популярните марки за спортни стоки. Брандът от световна величина предлага на потребителите разнообразие от спортни продукти – облекла, обувки и аксесоари. При мъжките спортни екипи PUMA, производителя залага на висококачествени, както синтетични, така и памучни материи или комбинацията от двете. Именно високото качество на използваните материали, модерния и същевременно практичен дизайн е това, което отличава спортните екипи PUMA от останалите предложения на пазара. 

Предимствата, от които може да се възползвате избирайки спортен екип с марка PUMA  са много:

  • кройките са създадени така, че да улесняват движението,
  • материите не дразнят кожата, притежават изключителна здравина, не се мачкат лесно, еластични са,
  • цветовете запазват своята свежест дълго време.

При по-голямата част от мъжките спортни екипи PUMA е приложена dryCELL технология, която изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята, осигурявайки по този начин по-бързо изпаряване, естествена регулация на температурата на тялото, отлична циркулация на въздуха и максимален комфорт.

Видове, модели и серии

Моделите предлагани от световно известния бранд са подходящи, както за ежедневно носене, така и за спорт.  Дизайнерите са се постарали да предложат на почитателите на марката разновидности от кройки, цветове и материи.

При голяма част от мъжките спортни екипи, PUMA залага на Slim-силует използвайки добре познатата ни Slim Fit кройка. Цветовете, на които най-често се залага при производството на мъжки спортни екипи PUMА са различните нюанси на черно, синьо и червено, както и разнообразните им комбинации. 

Някои от моделите са:

  • Clean Tricot Suit CL
  • Ftb Tracksuit
  • MMIX Tricot Tracksuit

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Мъжките спортни екипи PUMA предлагат атрактивен дизайн съобразен с последните модни тенденции, осигуряват Ви добър и стилен външен вид. Това обаче е само допълнение към комфорта и практичността на използваните материи. Независимо дали сте спортист, активен човек или просто искате свободата на движенията в ежедневието – мъжките спортни екипи PUMA представени от екипа на Dress4less са точния избор. Доверявайки ни се Вие получавате възможност да се възползвате и от изключително атрактивните ни цени започващи от 100 лв.

Как да разпознаем оригиналите от фалшификатите?

Най-лесният начин да разпознаете фалшификатите от оригинала е да съблюдавате за несъвършенства от всякакъв вид – криви шевове, стърчащи конци, дори минимална разлика в начина, по който изглежда емблематичното лого на марката. Често фалшификатите се произвеждат и предлагат във всякакъв вид цветове и нюанси, което не е характерно за оригиналните продукти.   

 

Често задавани въпроси за Puma:

Желая да поръчам мъжки спортен екип на Puma, но не откривам размера, който ми трябва. Възможно ли е да е наличен, въпреки, че го няма в сайта?

Всички налични модели и размери, предлагани от Dress4less са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел или размер, това означава, че не е наличен.

Искам да закупя спортен екип на Puma от Ваш магазин. В сайта видях, че не е наличен в магазина, от който желая да го купя. Има ли вариант да бъде доставен там?

Предлагаме опция доставка до наш магазин. За целта е необходимо да отидете в обекта, от който желаете да закупите продукта и да заявите, че искате доставка до него. Цената на услугата е в размер на 3 лева и се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

От какви материали са изработени мъжките екипи на Puma? Качествени ли са?

Предлаганите от Dress4less мъжки екипи на Puma са изработени от висококачествени материи с гаранция за качество, комфорт и дълъг срок на употреба. В производството на нашите продукти са използвани иновативни технологии за максимален комфорт и свобода на движенията.

Мога ли да поръчам по отделно горна или долна част от мъжки екип на марката Puma?

Мъжките екипи на марката Puma се предлагат единствено в комплект от две части, не предлагаме опция за закупуването им по отделно.

Желая да поръчам мъжки екип на Puma, но не мога да харесам от наличните в сайта. Предлагате ли горнища и долнища, които да се съчетават в комплект?

В Dress4less ще откриете богат избор на горнища и долнища на марката Puma. Някои от тях се комбинират перфектно в комплект и бихте могли да ги поръчате по отделно. Ако имате нужда от допълнителна информация или консултация може да се свържете с нас!

Виж повече