Мъжки спортни екипи Puma

1 - 9 от 9

Не всички спортни екипи за мъже са изработени по един и същ начин. Някои разполагат с по-високотехнологични системи, които отвеждат потта и блокират неприятните миризми. Други са изцяло насочени към красивия и мъжествен дизайн. 

Мъжките екипи Puma обаче са комбинация и от двата вида. Дишащите им материи, свободата на движение и тяхната атрактивна визия ще се погрижат не само за ефективната ви тренировка, но и за външния ви вид. 

В Dress4less можете да разгледате богатата ни гама от мъжки спортни предложения Puma.

Мъжки спортни екипи Puma

Източник на изображението: freepik.com

Отличителни характеристики

Немският бранд е един от най-популярните в сферата на спортните стоки. Той предлага на почитателите си всичко - облекла, обувки и аксесоари. Ние ще обърнем по-специално внимание на мъжките спортни екипи. 

За тяхната изработка производителят залага на висококачествени синтетични и памучни материи или комбинация от двете. Именно тяхното качество и практичният и мъжествен дизайн са главните отличителни характеристики на екипите.

Различните кройки и технологии са нужни, за да протече тренировката безпроблемно, независимо от интензивността и сезона.

Най-лесно можете да отличите всички мъжки екипи Пума от останалите на пазара по логото. То е в класическия си дизайн - скачаща пума над името на марката. Обикновено е позиционирано в предната част на облеклото. 

Видове

Сред видовете спортни екипи има разнообразие от кройки, разцветки и материи. Всяка серия има различни характеристики. 

Тъй като възможностите за избор са много, ще можете да подберете екипа, който би отговорил на нуждите ви. 

Кройките на екипите са следните: 

 • Slim fit.
 • Regular 
 • Loose fit

Представяме ви и най-популярните серии:

 • Clean Tricot Suit CL
 • Ftb Tracksuit
 • MMIX Tricot Tracksuit

Технологии зад производството им

При по-голямата част от мъжките спортни екипи на немския бранд е вложена dryCELL технологията. Тя е отговорна за изтеглянето на потта далеч от кожата към външната повърхност на материята. 

Системата осигурява по-бързо изпаряване на влагата, естествена регулация на телесната температура и отлична вентилация за максимален комфорт.

Мъжки спортни екипи Puma

Предимства

Предимствата, от които може да се възползвате, избирайки спортен екип Пума, не са малко. На първо място, те са създадени от материи, които не се мачкат лесно, не дразнят кожата и не пречат на свободното движение. Отличават се със своята издръжливост както на тъканите, така и на цветовете, независимо от натоварването. 

Технологиите в екипите са сред главните причини брандът да е толкова предпочитан сред хората, занимаващи се със спорт. Те подобряват производителността и намаляват дискомфорта при интензивна тренировка. 

Как да изберем подходящ модел?

Спортовете са различни и това е причината Puma да предлагат толкова богато разнообразие от серии. Всички те притежават характеристики, които да подобрят представянето при тренировка. 

Някои активности изискват по-добра компресия, а други са много интензивни и е нужна dry CELL технологията, която да отвежда влагата. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните мъжки спортни екипи Puma са създадени под строг контрол на качеството. Затова при тях няма да видите стърчащи конци и неправилни шевове. Логото също изглежда така, както го познавате. 

Имитациите на бранда обикновено са с редица недостатъци:

 • Твърди материи;
 • Лоша изработка;
 • Неприятна миризма ;
 • Прекалено много разцветки;
 • Лого с изменени елементи.

Мъжки спортни екипи Puma

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазин за оригинални спортни стоки, който можете да посетите онлайн или на място в по-големите градове на страната. При нас ще откриете висококачествени облекла, аксесоари и обувки на достъпни цени и в богато разнообразие.

Във физическите ни обекти ще получите индивидуално отношение, а при поръчка онлайн - бърза доставка с опция за преглед и тест.

Ако поръчката е на стойност над 90 лв, доставката е комплимент от нас. Разполагате и с 30 дни право на връщане от датата на получаване. Разходите за връщане се поемат от купувача. 

В dress4less.bg можете да следите наличностите на желаните от вас продукти. Така ще знаете в кой наш обект са налични и в кой размер. 

Мъжки спортни екипи Puma

Често задавани въпроси

С какво се отличават мъжките спортни екипи на Пума от останалите модели на пазара?

Освен с мъжествената си спортна визия, екипите на немската марка са с първокачествена изработка от приятни на допир и дишащи материи. В тях има системи, които подобряват вентилацията на тялото и отвеждат излишната влага. 

Тези качества подпомагат поддържането на нормална температура на тялото и повишават комфорта при тренировка. 

За какви спортни активности са подходящи?

Спортните комплекти са подходящи за всички спортове, но се предлагат в различни серии. Всяка серия отговаря на даден спорт и сезон. Съобразете тези фактори при избора на екип. 

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията е стандартна. Ако изпитвате колебания, ориентирайте се по таблицата ни с размери. Не забравяйте, че имате и опция за преглед и тест при доставка. 

Виж повече