Мъжки спортни обувки Puma

1 2
1 - 48 от 50
1 2
1 - 48 от 50

Често задавани въпроси за Puma:

Имат ли гаранция мъжките спортни обувки на Puma? С каква продължителност?

Потребителят може да се възползва от правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Харесах си мъжки обувки на марката Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички налични продукти и актуални размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други цветове в наличност.

Отговарят ли си на размерите мъжки спортни обувки на Puma? Как да разбера кой е най- подходящият за мен?

Мъжките спортни обувки на Puma отговарят на размерите си, но имайте предвид, че има изключения при някои по-специфични модели. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. При нужда от допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Искам да поръчам мъжки маратонки Puma, които виждам, че са изчерпани в сайта? Има ли ги налични в някой от магазините на Dress4less?

В сайта на Dress4less се визуализират всички предлагани продукти и тяхната наличност. Ако продукта, които желаете да поръчате е със статус изчерпан, това означава, че не е наличен в нито един от нашите обекти.

Качествени ли са мъжките спортни обувки на Puma? Използвани ли са технологии в производството им?

Предлаганите мъжки спортни обувки Puma в Dress4less са изработени от висококачествени и устойчиви материали. В допълнение моделите предлагат комфорт, благодарение на технологиите използвани в производството им. Тук ще откриете голямо разнообразие от модели, всеки от които изработен прецизно за постигане на максимаен комфорт. За Ваше улеснение в продуктовото описание сме предоставили подробна информация за използваните материали и технологии.

Виж повече