Мъжки спортни обувки Puma

1 2
1 - 48 от 81

Puma мъжки спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Puma е третата по сила в света компания, произвеждаща високотехнологични спортни продукти. Що се отнася до мъжките спортни обувки, Puma предлага широка гама от цветове и модели, което е само допълнение към високото качество на използваните  материали  и функционалността.

Освен с добре познатото в цял свят лого, изобразяващо скок на животното пума над самата дума, обувките за мъже от тази марка се отличават с дългите, изчистени линии и т.н. страничен Formstrip.

Характерни за мъжките спортни обувки Puma са и изключително успешно разработените  системи и технологии. Те спомагат за намаляване натоварването на крака по време на тренировка, стабилизират, омекотяват и съдействат за перфектната адаптация на обувките към всякакви видове настилка и различните спортове.

Някои от най-известните системи и технологии, които може да откриете при мъжките обувки с марка Puma са:

 • Trinomic,
 • NRGY,
 • RS-X Running,
 • Puma Cell,
 • HYBRID,
 • LQDCELL,
 • Ignite Technology,
 • EverTrack.

За още по-голям комфорт стелките се изработват от изключително мек и дишащ материал с антибактериална функция (SoftFoam).

Видове, модели и серии

Марката предлага  разнообразие от модели  и серии подходящи, както ежедневието, така и за различните видове спорт.

 • За футбол – FUTURE, KING Platinum, PUMA ONE,  KING Hero;
 • За бягане и тренировка – PUMA NRGY, PUMA St Active, PUMA RS-X, PUMA LQDCELL, PUMA Driver, PUMA HYBRID, PUMA RS 9.8 Cosmic;
 • За баскетбол  - Ralph Sampson Mid Hoops, Basket 68 Og Mid Rhude, RS-X MIdtop Binary,  Uproar Core,  Clyde Court, Legacy MM;
 • За ежедневие – PUMA States, Breaker Leather, Suede Classic, Crack Heritage.

Брандът е главен производител на обувки за шофиране. Благодарение на партньорствата си с Ferrari и BMW, почитателите на автомобилните спортове могат да избират различни модели от сериите  Puma-Ferrari и Puma-BMW. Мъжките модели от серията Drift Cat също са създадени за любителите на високите скорости.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони?

С дългогодишното си присъствие на пазара PUMA успява да се наложи, като марка от висок клас. Приятелите на Dress4less  могат да се възползват от богат избор на качествено изработени мъжки спортни обувки, съчетали в себе си модерен дизайн, практичност, комфорт и функционалност.  Защото ние от  Dress4less  винаги се стремим  да Ви предложим богат избор и достъпни ценови диапазони. Мъжки спортни обувки PUMA  при нас ще намерите на цени от 50 лв. до 150 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Първият индикатор, по който ще разпознаете оригинала от фалшификата, това е кутията. Обърнете внимание дали кутията е същата, като тези, които сте виждали в магазините на производителя.  Друга малка, но важна подробност е фабричния номер – такъв трябва да има на етикета от вътрешната страна на обувката (обикновено се намира под езика, но не винаги), както и на кутията.

Проверете за дата на производство, която също трябва да присъства на вътрешния етикет. Съблюдавайте за криви шевове, дали маратонката е твърда, неудобна или двете обувки са несиметрични – това обикновено е знак, че сте попаднали на фалшификат.

 

Често задавани въпроси за Puma:

Имат ли гаранция мъжките спортни обувки на Puma? С каква продължителност?

Потребителят може да се възползва от правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Харесах си мъжки обувки на марката Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички налични продукти и актуални размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други цветове в наличност.

Отговарят ли си на размерите мъжки спортни обувки на Puma? Как да разбера кой е най- подходящият за мен?

Мъжките спортни обувки на Puma отговарят на размерите си, но имайте предвид, че има изключения при някои по-специфични модели. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. При нужда от допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Искам да поръчам мъжки маратонки Puma, които виждам, че са изчерпани в сайта? Има ли ги налични в някой от магазините на Dress4less?

В сайта на Dress4less се визуализират всички предлагани продукти и тяхната наличност. Ако продукта, които желаете да поръчате е със статус изчерпан, това означава, че не е наличен в нито един от нашите обекти.

Качествени ли са мъжките спортни обувки на Puma? Използвани ли са технологии в производството им?

Предлаганите мъжки спортни обувки Puma в Dress4less са изработени от висококачествени и устойчиви материали. В допълнение моделите предлагат комфорт, благодарение на технологиите използвани в производството им. Тук ще откриете голямо разнообразие от модели, всеки от които изработен прецизно за постигане на максимаен комфорт. За Ваше улеснение в продуктовото описание сме предоставили подробна информация за използваните материали и технологии.

Виж повече