Дамски зимни обувки Puma

Puma дамски зимни обувки - качество и отличителни характеристики

PUMA е сред водещите световни компании, които проектират и разработват иновативни продукти за всеки сезон. При дамските зимни обувки, производителя залага най-вече на висококачествена естествена кожа и топлоизолиращи, водонепромокаеми  материали, които съдействат за задържане на топлината вътре в обувката и запазват крака сух.

При някои модели, в изработката на подметките е използвана добре познатата ни EVA пяна, която допринася за максимален комфорт и лекота, а при други, подметките са от вулканизирана гума, която е изключително издръжлива на износване. Допълнително подсилени с дълбоки грайфери, зимните дамски обувки Puma, осигуряват максимално сцепление дори и върху хлъзгави настилки. Голяма част от моделите са подплатени с мек пух, което гарантира комфорта ви през зимните месеци.

Puma е производител, който предлага на своите потребители продукти, обединяващи в себе си най-новите и прогресивни технологии. Когато говорим за дамски зимни обувки най-често използваната технология е PURETEX, а при някои от зимните предложения на Puma има добавена Gore-Tex  мембрана, която позволява на крака да диша, но в същото време не допуска навлизането на вода в обувката.

Видове, модели и серии

Избирайки дамски зимни обувки Puma, получавате възможност да избирате от различни серии и модели, представени в типичните за зимния сезон цветове. Сред предложенията може да намерите различни видове дамски обувки:

 • високи кецове от естествена кожа или велур
 • ниски или високи апрески от водонепромокаеми материали
 • ботуши от естествена кожа и др.

Ето и някои от най-популярните предложения:

 • Adela Winter Boot
 • Platform Trace High
 • Cimomonte 2 Gore-Tex
 • Snow Boot
 • Snow Alpine Boot
 • ST Winter Boot
 • PC Extreme Hiker
 • Vikky Winter
 • First Round

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Дамските зимни обувки Puma не само осигуряват надеждност, защита и стабилност (дори и при неблагоприятни зимни условия), но са с изключително практичен и модерен дизайн. Добре знаем колко суетни могат да бъдат дамите ☺ , ето защо екипът на Dress4less се е постарал да Ви предложи модели, които удовлетворяват личните ви потребности и са идеалния завършек на вашата уникална и модерна зимна визия. Доверете ни се и се възползвайте от както винаги примамливите ни цени, започващи от 75 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните дамски зимни обувки Puma трябва да са винаги в кутия с фабричен номер, който присъства и на вътрешния етикет на обувката. Предвид високия контрол на качеството, през който преминава продукцията, да се различат фалшификатите е лесно – съблюдавайте за криви шевове, асиметрия, стърчащи нишки или други несъвършенства.

 

Често задавани въпроси за Puma:

Поръчах дамски зимни обувки на Puma, но размерът не ми е по мярка, а моделът вече е изчерпан. Възможна ли е замяна с продукт на друга марка?

Замяната може да бъде направена с всички продукти, предлагани от Dress4less. Необходимо е единствено да се обадите на нашия национален телефон и да заявите, че желаете да направите замяна и кой е желаният от Вас модел и размер.

Желая да поръчам дамски зимни обувки на Puma, но размерът ми е изчерпан? Да очаквам ли нова наличност?

Продуктите, предлагани от Dress4less рядко биват зареждани повторно. В някои случай, изчерпан размер може да се появи отново в сайта, ако е бил заменен или върнат от клиент. Ако желаете, бихте могли да следите наличността онлайн, за да не пропуснете възможността да поръчате желания модел.

Предпазват ли от студ дамските зимни обувки Puma?

Дамските зимни обувки в Dress4less са изработени от устойчиви и висококачествени материали. Нашите зимни модели са предназначени за носене през студените месеци, дори при неблагоприятни зимни условия. В производството им са вложени плътни материи с допълнителна подплата, масивни подметки за устойчивост при хлъзгави настилки и издължен дизайн за повече топлина и защита.

Ако поръчам дамски зимни обувки на Puma за подaрък, възможна ли е замяна от друг човек?

Замяната може да бъде направена от името на друг човек. Необходимо е единствено да бъде заявена с обаждане на нашия национален телефон и предоставяне на информация за първоначалната поръчка.

Виж повече