Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Dress4Less
Dress4Less
03 / 10 / 2022

Въпреки че на пръв поглед апреските се характеризират с груб и лишен от женственост дизайн с обемна форма, съчетани по правилен начин с модни дрехи и аксесоари те всъщност могат да бъдат част от една женствена и стилна визия. 

Зимата определено е сезон на противоречията по отношение на обувките. Кое да изберем удобството и топлината пред елегантността или обратното? Всъщност в случая с апреските и двете са възможни.

Апреските са може би едни от най-добрите обувки за снежно време, които да изберете. Ако обичате зимните курорти и разходките в пухкав сняг, то в гардероба ви задължително трябва да присъства чифт удобни и топли апрески.

Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Тази зима апреските отново могат да бъдат забелязани на модните подиуми, благодарение на факта, че дизайнерите осъзнаха техните предимства в създаването на зимни аутфити подходящи за различни поводи.

Едни от основните предимства на този тип пухкави ботуши са тяхната способност да осигуряват топлина на крака дори при много ниски зимни температури благодарение на топлоизолиращите им материали, както и да се съчетават в разнообразни модерни тоалети.

Апреските отдавна не принадлежат само за отдалечени зимни уикенд дестинации, а са подходящи и за зимна разходка из града. Поради своята универсалност и изключително удобство неслучайно са любим тип обувка на модните дизайнери. Самото им име идва от френските думи "Après-ski" , което буквално означава “след ски”. 

Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Апреските са незаменими по отношение на високото ниво на комфорт, което предлагат. Този зимен сезон можем да открием разнообразие от модели апрески, които са не само супер удобни, но и изглеждат стилно и се комбинират успешно с различни видове облекло и аксесоари. 

Тъй като обикновено се характеризират с ниска подметка без ток, стигат до глезена и прилягат плътно около прасеца, както и могат да се носят с дебел чорап, апреските позволяват комфорт, топлина и стабилност за крака дори през най-мразовитите зимни дни. Това ги прави подходящи за активните хора, които обичат дългите разходки през зимата. 

А обемната им форма и отличаващ се дизайн ги прави едно супер модно оръжие за всеки, който иска да разнообрази зимния си аутфит и да си гарантира стилна и запомняща се визия.

Напълно е възможно да добавим чифт апрески към ежедневния ни женствен аутфит. Тази година апреските са сред едни от най-модните видове обувки и, ако сте фен на модните тенденции, определено не бива да пропускате да се сдобиете с чифт удобни и топли апрески за предстоящия зимен сезон.

Апреските обикновено са на ниска подметка, но могат да бъдат и с леко повдигната подметка. Откриват се в различни дизайни, така че имаме богат избор- от семпли едноцветни дизайни до апрески декорирани с изкуствен пух, бродерии в различни цветове, сребристи и златисти материи, мъниста или бляскави елементи, с чиято помощ никоя зимна визия няма да е скучна. 

Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Класическите модели апрески са обикновено в черно, кафяво или бежово, но могат да се открият в много други цветове като сиво, червено, лилаво, синьо.

Декоративният пух например е една от актуалните модни тенденции, която е едновременно атрактивна и допринася за нивото на топлина и комфорт, който предлагат даден модел апрески.

Изработените от качествени материали апрески са една незаменима принадлежност за зимния гардероб на всеки човек, който цени топлината, комфорта и практичността в зимните обувки. Така че ако ви допада дизайна и удобството на апреските, следващите редове са за вас.

Представяме ви няколко идеи за съчетание на апрески с други видове облекло, с чиято помощ ще си гарантирате супер женствени визии.

Модни идеи за носене на апрески в ежедневието

Спортно-елегантна визия

Апреските се съчетават отлично с панталон с вталена кройка (така наречения скини панталон) или дебел чорапогащник тип клин съчетан с мини или макси пола.

Апреските с висока подметка се съчетават добре с вълнени рокли в елегантни зимни визии, докато тези на ниска подметка са подходящи за съчетание с пуловер или дънки за постигане на спортно-елегантни визии.

Елегантна женствена визия

Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Класическите дизайни апрески в бяло, бежово или черно са отличен избор за създаване на минималистични зимни аутфити, които се характеризират с стил и женственост. 

Полата и роклята са едни от дрехите, които придават доза женственост и елегантност на всяка визия. Затова и комбинацията от апрески с дълга вълнена рокля и елегантно зимно яке е добър начин за постигане на женствена зимна визия. По отношение на полите, то апреските могат да се съчетават еднакво добре с мини, миди и макси поли. 

За постигане на елегантен и женствен аутфит за зимата можете да изберете дълго палто или блейзър, които да комбинирате с любимия дизайн вълнена блуза.

Различните видове панталони с вталена кройка са подходящи за комбиниране с апрески. Избягвайте обаче панталоните с широки крачоли, тъй като те не изглеждат добре съчетани с дизайна на апреските.

Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Апреските могат да се съчетаят и с кожен панталон и кожено яке, като ако прибавим към тази комбинация и пуловер с висока яка в бяло или бежово с изчистен дизайн ще си гарантираме една стилна визия за града.

Важно е дизайните на различните компоненти от визията да са съчетани един с друг по цвят и стил, за да имаме хармоничен аутфит. Например животинските мотиви са актуални почти всеки зимен сезон. Така че ако изберете към апреските да носите палто с декоративен животински принт, нека апреските да са със семпъл дизайн и по възможност в един цвят.

Апреските в бежево например могат да се съчетават с различни видове облекло в пастелни нюанси, един от които е актуалният цвят розова пудра. А както знаем монохромните тоалети са също модни и през зимния сезон.

Съчетаването на апрески в цвят, който е различен от този на панталона може визуално да направи силуета да изглежда по-скъсен. Затова и е препоръчително да носите апрески с втален панталон или рокля в един цвят.

Например, ако сте си избрали апрески в ярък отличаващ се нюанс на червено или лилаво, то е добре да изберете долнището в една идея по-тъмен нюанс. Дънките са едни от най-подходящите опции за съчетание с апрески за постигане на елегантна визия за зимна разходка из града.

Как да носим апрески, за да изглеждаме женствено?

Спортна визия

Спортният дизайн при апреските е също модерен този зимен сезон като предимството на спортните апрески е,че могат да се съчетават с разнообразни ежедневни аутфити и аксесоари.

Апреските със спортен дизайн изглеждат отлично съчетани с други дрехи в спортен дизайн като например с дълго или късо спортно яке, но могат да се комбинират също и с дънки, овърсайз пуловер и дълго палто. 

Почитателите на спортния стил на обличане могат да съчетаят избрания вид апрески със спортен клин в черно в изчистен дизайн в комбинация със суитшърт и спортно яке. При спортните аутфити също е добре да съчетаете апреските по цвят с долнището и връхната дреха.

По отношение на връхната дреха, то бомбър якетата и всички други зимни якета в спортен дизайн са подходящи за съчетание с апрески. 

Със сигурност не е добра идея апрески да се съчетават с елегантен дамски костюм или рокля от сатенена материя. Всякакъв вид облекло, чийто дизайн напомня за пролет, не е подходящо за съчетание с този тип обувки.