Дамски джапанки Puma

1 - 4 от 4

Puma дамски джапанки - качество и отличителни характеристики

Дамските джапанки Puma са перфектния спътник за горещите летни дни. Удобството и комфорта, който предлагат ще ви накарат да не желаете да напускате дома с друг вид обувки. За своите почитателки Puma предлага широка гама от модели в свежи летни цветове или в класически черно-бели  нюанси. Висококачествените синтетични материали използвани при изработката на дамските джапанки Puma са гаранция за удовлетворяване на всяка потребност.

Моделите, представени в тази категория се отличават с лекота, трайност и естетичен дизайн. Вложената в подметките EVA пяна осигурява свръх удобство и омекотява натиска на ходилото.

Дамските джапанки Puma са изключително практичен и надежден избор. При стелката на моделите тип „прашка“ е използвана технология, която предпазва от приплъзване на крака, докато моделите тип „чехъл“ се отличават с меката и бързосъхнеща материя, от която са изработени каишките. И при двата вида джапанки, подметките са със специално добавени вендузи или каналчета, осигуряващи максимално сцепление при мокри настилки.

Видове, модели и серии

Както споменахме и по-горе, сред летните предложения за дамите, могат да бъдат намерени два вида джапанки – тип „прашка“ с каишка, която минава между пръстите или тип „чехъл“ с каишка, която обхваща горната част на ходилото от двете му страни. Ето и някои от моделите, които присъстват в тази категория продукти:

  • PUMA Epic Flip V2
  • PUMA Popcat 20 Bold Castlerock
  • PUMA Leadcat FTR
  • PUMA Popcat 20
  • PUMA Divecat V2

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

Когато става дума за дамски джапанки дизайнерите на Puma са се постарали да създадат мултифункционални модели, които удовлетворяват всеки вкус. Моделите са подходящи не само за дните прекарани на плажа или басейна, но са отличен избор и за ежедневието.

Тъй като наш приоритет е да задоволяваме вашите потребности, сме подбрали модели, които се съчетават страхотно с почти всякакъв вид облекло от  бански и спортни или плажни къси панталони до лек и неангажиращ ежедневен тоалет. Доверявайки ни се Вие получавате гаранция за качество, на изключително атрактивни цени – от 20лв. до 35 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Както всички продукти с марка PUMA, така и дамските джапанки, подлежат на изключително висок контрол за качество. Стърчащи конци, криви шевове, лепило по обувките, дори минимално разминаване в начина, по който изглежда логото – всички тези признаци биха могли да означават, че сте попаднали на фалшификат.

Често задавани въпроси за Puma:

Ако моделът на дамските джапанки Puma, който желая да поръчам не се визуализира в сайта, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели на дамски джапанки Puma, са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Имат ли включен преглед и тест дамските джапанки на марката Puma?

Дамските джапанки Puma, както и цялата продуктова гама на Dress4less се изпращат с опция преглет и тест. Така клиентите ни ще могат да преценят дали продукта оправдава очакванията им, преди да го заплатят.

Мога ли да бъде направена замяна на дамски джапанки Puma с продукт на същата марка, но от друга категория?

Замяната може да бъде направена с цялата продуктова гама на Dress4less. Като е необходимо да се свържете с нас и да ни кажете с кой артикул желаете да направим замяната.

Предлагате ли дамски джапанки на марката Puma, които да са устойчиви на мокри настилки?

Предлаганите от Dress4less дамски джапанки на Puma са проектирани със специални каналчета върху подметките, които осигуряват максимално сцепление при мокри и хлъзгави настивки.

Виж повече