Дамски спортни обувки Puma

1 2
1 - 48 от 66

Puma дамски спортни обувки - качество и отличителни характеристики

В световен мащаб, Puma е в топ 3 на компаниите производители на високотехнологични спортни продукти. Значителен дял от продукцията заемат дамските спортни обувки. Бранда предлага богат асортимент от цветове и модели, което е само допълнение към функционалността и високото качество на използваните материали (висококачествена естествена гладка кожа, велур, екологична кожа, дишащи материи и синтетични материали).

Освен с емблематичното за марката лого, дамските спортните обувки PUMA се отличават с дългите, изчистени линии и т.н. страничен Formstrip. Характерни, най-вече за моделите тип нисък или висок кец, са подметките изработени от каучук или вулканизирана гума, което ги прави устойчиви на износване и осигурява добро сцепление с всякакъв вид настилки.

Изключително успешно разработените системи и технологии са това, което наистина отличава спортните обувки PUMA от останалите предложения на пазара. Те:

 • съдействат за намаляване натоварването на крака по време на тренировка,
 • стабилизират,
 • абсорбират сътресенията и омекотяват.

Едни от най-известните системи и технологии са:

 • Trinomic,
 • NRGY,
 • Charged Cushioning ®,
 • Running System,
 • Ignite Technology,
 • HYBRID,
 • LQDCELL.

Видове, модели и серии

Puma предлага широка гама от модели и серии, подходящи както за спорт така и за ежедневната Ви визия:

 • За тренировка, бягане или друг вид спорт – Nova Urban 90, Blaze Of glory, RS-0 Sound, Lqdcell Shatter XT, Cilia, Nova 2 Shift, Storm Adrenaline, Flyer Running, Lqdcell Shatter Sneakers, Carson 2, Dare Ac, Cell Endura Reflective, Ignite Flash evoKNIT, Nrgy  Neko Skim;
 • За ежедневие (нисък кец) – Carina L, Vikky Ribbon, PUMA States X Swash Bones Sneakers,  Wmns Duplex Animal, PUMA States X Alife Marbel Sneakers, Vikky Platform, Smash Platform Sneakers;
 • За ежедневие (висок кец) – Ikaz, Platform Trace High, ’48 Mid Canvas;
 • За баскетбол и ежедневие (висок кец) – PUMA X Hello Kitty Ralph Sampson Mid , PUMA X Ralph Sampson Mid Hoops, RS-X Midtop Utility.

За феновете на Selena Gomez, Puma предлага модели разработени в колаборация със световно известната певица, които са отличен избор и за тренировка – SG Runner Quilted Training Shoe’s;  Selena Gomez Slip On.

Защо тази марка, защо от Dress4less и ценови диапазони

С дългогодишното си присъствие на пазара PUMA успява да се наложи, като марка от висок клас. Доверявайки ни се, Вие получавате възможност да избирате от модели обединили в себе си модерен ергономичен дизайн, надеждност, функционалност и комфорт. А цените, както винаги са „като за приятели“ ☺ - от 37 лв. до 150 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Първият индикатор, по който ще разпознаете оригинала от фалшификата, това е кутията. Обърнете внимание дали кутията е същата, като тези, които сте виждали в магазините на производителя.

Друга малка, но важна подробност е фабричния номер – такъв трябва да има на етикета от вътрешната страна на обувката, както и на кутията. Проверете за дата на производство, която също трябва да присъства на вътрешния етикет.

Често задавани въпроси за Puma:

Имат ли гаранция дамските спортни обувки на Puma? С каква продължителност?

Дамските спортни обувки на Puma в Dress4less са с гаранция, от която клиента може да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Отговарят ли си на размерите дамските спортни обувки на Puma? Как да разбера кой е най- подходящият за мен?

Дамските спортни обувки на Puma отговарят на размерите си, но имайте предвид, че има изключения при някои по-специфични модели. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. Ако желаете да получите допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Харесах модел дамските спортни обувки на Puma, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички налични дамските спортни обувки на Puma и актуалните размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други цветове в наличност.

Качествени ли са дамските спортни обувки на марката Puma? Използвани ли са технологии в производството им?

Предлаганите в Dress4less дамски спортни обувки Puma са изработени от висококачествени и устойчиви материали. Моделите са с комфортен и лек дизайн, благодарение на технологиите използвани в производството им. Тук ще откриете голямо разнообразие от дамски модели, всеки от които изработен прецизно за постигане на максимаен комфорт. За Ваше улеснение в продуктовото описание сме предоставили подробна информация за използваните материали и технологии.

Виж повече