Дамски спортни обувки Puma

1 2
1 - 48 от 85

Дамските обувки Puma са синоним на модерен стил и ефективност. Отговарят на разнообразните нужди и предпочитания на активните жени. Широката гама от дизайни и технологии осигуряват ненадминат комфорт и висока издръжливост. 

Независимо дали спортувате или се разхождате, дамските маратонки Puma ще ви донесат повече удобство и стабилност. Разгледайте богатия ни избор от дамски модели на Пума в Dress4less.

Дамски спортни обувки Puma

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики 

В световен мащаб, Puma е в топ 3 на компаниите производители на високотехнологични спортни продукти. Значителен дял от продукцията заемат спортните дамски обувки. 

Брандът предлага богат асортимент от цветове и модели, което е само допълнение към функционалността и високото им качество. В направата им са използвани първокачествени материали, доказали се със своята издръжливост.

Ето и част от тях: 

 • Естествена гладка кожа
 • Велур
 • Екологична кожа
 • Дишащи материи 
 • Синтетични материали

Освен с емблематичното за марката лого, дамските спортните обувки PUMA се отличават с дългите, изчистени линии и страничен Formstrip.

Характерни най-вече за моделите тип нисък или висок кец са подметките изработени от каучук или вулканизирана гума. Те са устойчиви на износване и имат добро сцепление на всякакъв вид настилки.

Видове

В асортимента на Puma ще попаднете на широка гама маратонки, подходящи за различни активности. Всяка активност има серия, която е предназначена точно за нея и е с включени технологии, които ще спомогнат за ефективността по време на движение. 

Пример са следните серии:

 • За тренировка, бягане или друг вид спорт - Nova Urban 90, Blaze Of glory, RS - 0 Sound, Lqdcell Shatter XT, Cilia, Nova 2 Shift, Storm Adrenaline, Flyer Running, Lqdcell Shatter Sneakers, Carson 2, Dare Ac, Cell Endura Reflective, Ignite Flash evoKNIT, Nrgy Neko Skim;
 • За ежедневие (нисък кец) - Carina L, Vikky Ribbon, PUMA States X Swash Bones Sneakers, Wmns Duplex Animal, PUMA States X Alife Marbel Sneakers, Vikky Platform, Smash Platform Sneakers;
 • За ежедневие (висок кец) - Ikaz, Platform Trace High, ’48 Mid Canvas;
 • За баскетбол и ежедневие (висок кец) - PUMA X Hello Kitty Ralph Sampson Mid, PUMA X Ralph Sampson Mid Hoops, RS - X Midtop Utility.

Брандът има колаборации с много известни личности като Rihanna, Dua Lipa, The Weekend, Selena Gomez и др.

Дамски спортни обувки Puma

Технологии зад производството им

Изключително добре разработените системи и технологии са това, което наистина отличава спортните обувки Puma от останалите предложения на пазара.

Те съдействат за намаляване натоварването на краката по време на тренировка, стабилизират, абсорбират сътресенията и омекотяват. 

Едни от най-известните системи и технологии са следните:

 • Trinomic
 • NRGY
 • Charged Cushioning ®
 • Running System
 • Ignite Technology
 • HYBRID
 • LQDCELL

Предимства

Всички Пума дамски маратонки осигуряват нужното удобство дори при интензивно движение. Издръжливите материали обещават дълго време използване без значение от натоварването, а технологиите се грижат за ефективността по време на спорт. 

Дизайнът им е модерен и семпъл, подходящ както за залата, така и за ежедневието. 

Как да изберем подходящ модел?

За какво ще използвате новите си дамски маратонки Пума? За ежедневието, за тренировка или бягане? Уточнете това, за да изберете модел с правилните технологии и изработка. 

Комфортът и прилягането са от решаващо значение, така че търсете маратонки с добра опора на свода, омекотяване и правилния размер.

Обърнете внимание и на използваните материали, тъй като дишащите тъкани са важни за вентилацията, а кожата и синтетичните материали предлагат издръжливост. 

Преценете и вида на стъпалото си - широки стъпала или висок свод.

Дамски спортни обувки Puma

Източник на изображението: pexels.com

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Първият индикатор, по който ще разпознаете оригинала от имитацията, това е кутията. Обърнете внимание дали тя е същата, като тези, които сте виждали в магазините на производителя.

Друга малка, но важна подробност е фабричният номер - такъв трябва да има на етикета от вътрешната страна на обувката, както и на кутията. Проверете за дата на производство, която също трябва да присъства на вътрешния етикет.

Освен това обърнете внимание на изработката - тя трябва да е перфектна. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е посветен на отличното обслужване, достъпните цени и разнообразната селекция от дамски продукти и оригинални и висококачествени спортни стоки. Това ни качество печели доверието на нашите клиенти. 

При закупуване на дамски маратонки Пума, имате възможност да ги прегледате и тествате. Имате на разположение и 30 дни от датата на доставка, в които да върнете обувките към нас. Връщането е за сметка на купувача.

Ако предпочитате да изберете лично маратонките си, посетете някой от нашите физически магазини в по-големите градове на страната. Разгледайте сайта ни и следете наличностите на желаните продукти в dress4less.bg.

Предоставяме ви бърза и безплатна доставка за поръчки над 90 лв., включително за продукти в разпродажба.

Дамски спортни обувки Puma

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава дамските маратонки на Пума от останалите модели на пазара?

Освен с модерния си дизайн, дамските маратонки на Пума са изработени от първокачествени материали. Снабдени са и с технологии, даващи нужната подкрепа и ефективност по време на спорт или разходка.

За какви спортни активности са подходящи?

Можете да използвате маратонките за различни спортове, но трябва да се съобразите с някои фактори. Например, формата на подметката и нивото на сцепление са важни, както и технологиите в тях.

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията е стандартна. Ако все пак не сте сигурни в размера си, ориентирайте се в таблицата ни с размери.

Виж повече