Мъжки спортни обувки Timberland

1 - 7 от 7

Timberland мъжки спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Timberland е една от най-доминиращите марки в своята индустрия, тя е известна с това, че прави здрави и екологични продукти. Замислени и изработени са за хора, изискващи качество и удобство, независимо дали са на работа или се разхождат по градски улици и горски пътеки. Timberland предлага мъжки модели обувки като сникърси, мокасини, спортни обувки и обувки класически стил, които могат да се носят както при спортуване, ежедневие или специален случай.

Те се произвеждат от най-висококачествените материали, като повечето от видовете мъжки обувки са изработени от рециклиран PEТ ( материал от рециклирани пластмасови бутилки ), с цел почти напълно да се намали въздействието върху околната среда на различните производствени процеси.

За да предават такъв неповторим комфорт и удобство, в обувките са изградени технологии и системи като SensorFlex™, WATERPROOF, AEROCORE, Ortholite®, TimberDry™, Defender Repellent Systems®. Перфектно се съчетават с дънки или спортен панталон.

Всички продукти на Timberland или имат само логото на компанията, или върху тях има логото и думата „Timberland“. Самото лого изобразява дърво с клони на поле - Timberland означава „земя от дървен материал“, т.е екологични и здрави произведени продукти.

Видове, Модели и серии

Timberland като най-доминиращата марка в света предлага различни видове и модели мъжки обувки, като сникърси, мокасини, спортни обувки и обувки класически стил, които могат да се носят както при спортуване, ежедневие или специален случай.

Те са изключително леки, меки, удобни и стабилни, благодарение на подметка от рециклирана гума за стабилност на крака. Брандът предлага и голямо разнообразие от обувки, изработена от първокачествен набук и първокласна кожа.

Най-търсените модели обувки от мъжете са:

  • Brooklyn Oxford Black
  • Amherst Knit Oxford
  • CityRoam Cupsole Sneaker
  • Bradstreet Sneaker
  • Lafayette Park Oxford
  • Squall Canyon
  • Flyroam Go Stohl
  • Tidelands

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Мъжките обувки Timberland са замислени и изработени за хора, изискващи качество и удобство, независимо дали са на работа или се разхождат по градски улици и горски пътеки. Екипа на Dress4less се е заел да запознае клиентите с тази марка, като предложи широка гама модели  със страхотен дизайн, които са изключително удобни, екологични и здрави. При нас ще откриете уникалните обувки Timberland на страхотни цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Обувките Timberland минават контрол за качество преди да бъдат пуснати на пазара и процеса е съблюдаван от комисия до излизането им от фабриката в перфектен вид. Лепило по обувките, стърчащи нишки, криви шевове, лого поставено криво или на друго място е недопустимо при оригиналите.

Често задавани въпроси за Timberland:

Мъжките спортни обувки на Timberland имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една от пратките ни има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Ако моделът спортни обувки или размерът, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност? Има ли вероятност да бъде наличен отново в сайта?

Изчерпани модели и размери на марка Timberland не можем да Ви гарантираме , че ще получим отново. Понякога получаваме същите модели, но най-добре е да следите сайта ни и наличностите на размерите.

Всички модели ли спортни обувки имат логото на Timberland?

Абсолютно всички модели на марката имат лого на моделите. Отличителният знак на марката - щампата с дърво.

В оригинални опаковки ли са спортните мъжки обувки на Timberland?

Всички продукти на Timberland публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални и с доказано качество.Всички модели имат оригинална кутия, което ги прави идеални за подарък на близък.

Виж повече