Раници Under Armour

1 - 4 от 4

Under Armour раници - качество и отличителни характеристики

Продуктите на Under Armor са с голямо търсене, те се отличават с впечатляващ дизайн и удобство. С дългите години опит в производството и търговията на спортни стоки не пропускат възможността да предложат на своите фенове страхотни и удобни раници. Те са направени от висококачествени материали, които да са устойчиви и издръжливи на честата употреба, както и при различни метеорологични условия, а голяма част от тях са с подсилено дъно.

Подходящи са както за училище, така и за спорт. При производството на раниците Under Armor също са използвани две основни технологии - UA Storm, която отблъсква дъжд и сняг и HeatGear®, която е поставена в регулируемите презрамки за допълнителен комфорт и дишащ ефект.

Бранда предлага не само раници, които да са леки и удобни, но да бъдат и практични. Различното при раниците Under Armour е, че имат както семпли и изчистени модели, така и с много цветен дизайн. Модерния дизайн на всяка раница е допълнено с логото на марката.

Видове, Модели и серии

Раниците Under Armour имат голямо разнообразие от видове и модели. При тях също има размери, в зависимост от това за какво ще се използват може да избере точния за вас размер.

За по-голямо удобство и комфорт раниците имат подплатен гръб и регулируеми презрамки. Дръжката в горната част предоставя възможност за лесно носене в ръка. Като допълнителен детайл някои модели имат и вътрешен етикет за надписване на раницата.

Всяка разница има различни отделения, голяма част от тях имат отделение за лаптоп, както и странични джобове за бутилка с течност. Също така някои имат и отделение за обувки с отвори за да може да циркулира въздуха. Също така има и модел раници Under Armour, които може лесно да се трансформират в чанта за носене, когато не се използват.

Едни от най-търсените модели раници са:

  • Loudon Backpack Red
  • Hustle 4.0 Grey
  • Roland Backpack Navy
  • Patterson Backpack Camo
  • Select Storm Techology Backpack Camo
  • Adaptable Backpack Blue

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Световноизвестната марка Under Armour се е постаралa да предложи на своите почитатели висококачествени и различни раници, които да бъдат подходящи за всеки вид спорт, училище или ежедневие, като могат да се комбинират с всякакъв тип спортно облекло. Ние от Dress4less имаме за цел да подберем най-подходящия удобен и различен модел раница Under Armour за Вас и вашето дете. Цените варират от 45лв. до 80лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните раници Under Armour не трябва да имат стърчащи нишки, неравномерни шевове. Можем да различим оригиналния продукт от фалшивия като огледаме дали логото е поставено правилно.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Може ли да се закупи раница Under Armour за подарък? Имат ли оригинална опаковка, подходяща за подарък?

Нямаме опаковка на раниците Under Armour, която да е подходяща за подарък. В описанията има размери, спрямо които може да вземете подаръчна чанта.

Подходящи ли са раниците Under Armour за ежедневието? Само за училище ли са подходящи?

Раниците с марка Under Armour са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване. Подходящи са както за училище така и за спорт.

Всички раници Under Armour ли имат отделение за лаптоп?

Повечето раници на Under Armour имат отделение за лаптоп в задния голям джоб. Не всички модели обаче са с еднакво разпределение. В описанието на продукта подробно са описани всички джобове и вътрешни разпределения за отделният модел раница.

Всички ли модели раници Under Armour имат регулируеми дръжки?

Да, всички модели имат две регулируеми дръжки за повече комфорт.

Виж повече