Детски къси панталони Under Armour

Няма намерени продукти в тази категория

Under Armour детски къси панталони - качество и отличителни характеристики

Като една от най-големите спортни компании в света, Under Armour предлага огромен асортимент от категории облекла както за възрастни така и за деца и юноши. Артикулите, които се предлагат в тази секция са детски къси панталони Under Armour. Те са изработени от висококачествен текстил, който да е лек и удобен за да може Вашето дете да се движи свободно и спокойно по времето за спорт, игри, плаж или просто при разходка.

Материите, от които се изработват детските къси панталони, са полиестерни и памучни, като те са дишащи и бързосъхнещи, а някои от използваните технологии са  Microthread, 4-way, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM.

Късите панталони могат много добре да се съчетават с различни видове спортни обувки като например ниски кецове, маратонки и сандали. Добре се съчетават също с тениска или потник. Логото на марката при детските къси панталони Under Armour е най-често срещано в малък размер, поставено отстрани на единия крачол.

Видове, модели и серии

Детските къси панталони Under Armour се предлагат както за малки деца момичета и момчета, така и за юношеска възраст. Марката предлага различни кройки къси панталони като те могат да бъдат с широка кройка за повече свобода на движение и комфорт, и по тясна кройка. Разбира се за по-голямо удобство на детето при повечето модели има връзки в областта на талията.

Най-харесваните модели детски къси панталони са:

  • Kids Armour Fleece Short
  • Sc30 Shorts Multicolor
  • Threadborne FT Shorts Grey
  • PROTOTYPE WORDMARK SHORT
  • Core Woven
  • Showdown

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Популярността на световноизвестната марка Under Armour се осигурява от съвременните технологии и иновативни материали, които използва в производството на детски къси панталони, като ги прави толкова уникални на допир и нежни към деликатната детска кожа.

Ние от Dress4less се стараем да предложим най-доброто за вашето дете, за да се чувства то комфортно и удобно. При нас може да намерите детски къси панталони Under Armour на страхотни цени започващи от 20лв. до 35лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Основното за да се разпознае оригинала от фалшификата е да се гледат детайлите, малките неща, емблемите, шевовете да са равни, да няма излишни стърчащи конци, материите при допир да отговарят на етикета. Логото не трябва да е поставено на друго място или да е изкривено.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Защо детските къси панталони на марка Under Armour, нямат регулируеми връзки?

Голяма част от детските моделите къси панталони на Under Armour имат регулируеми връзки за повече комфорт. Моделите, които нямат връзки имат широк еластичен колан, който пасва на талията и не позволява да се измества по време на движение.

От какви материали са изработени детските къси панталони на марката Under Armour? Качествени ли са?

Дамските къси панталони на Under Armour от Dress4less са изработени от висококачествени материи с гаранция за устойчивост, комфорт и дълъг срок на употреба. Предлагаме разнообразие от модели, изработени от различни материи – мека памучна материя, висококачествен полиестер за лекота и прохлада или комбинация от двете тъкани. Също така, в производството на нашите продукти са използвани иновативни технологии за максимален комфорт и свобода на движенията.

Харесах детски къси панталони на марката Under Armour, но искам да поръчам в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички налични детски къси панталони и техните актуални размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други цветове в наличност.

Имат ли включен преглед и тест детските къси панталони на марката Under Armour?

Детските къси панталони на Under Armour, както и цялата продуктова гама на Dress4less се изпращат с опция преглет и тест. Така клиентите ни ще могат да преценят на дали продукта оправдава очакванията им, преди да го заплатят.., както и цялата продуктова гама на Dress4less се изпращат с опция преглет и тест. Така клиентите ни ще могат да преценят на дали продукта оправдава очакванията им, преди да го заплатят.

Виж повече