Детски тениски Under Armour

1 - 10 от 10

Under Armour детски тениски - качество и отличителни характеристики

Under Armour създават тениска, която превъзхожда всички останали и години наред вече, световно известния бранд предлага този продукт изработен така, че спортистите и любителите на спорта да чувстват лекота, прохлада, удобство и комфорт по време на тренировка. Разбира се и тук не пропускат малките си приятели – децата, като създават и за тях  още по-страхотни и удобни модели, изработени от висококачествени материи, системи и технологии. В тази категория ще намерите богат избор на детски тениски подходящи за деца на възраст от  подрастващи до тийнейджъри.

Предлагат се за момичета и момчета. Материите на моделите могат да бъдат мека памучна или полиестерна, според това за какво ще се използват – спорт или свободно време. Детските тениски са идеално съчетаеми с всяка друга категория дреха – яке, горнище, спортно долнище, клин, къс панталон и дънки.

Технологиите използвани при производството на тениските са:

  • UA Tech ™,
  • Moisture Transport,
  • 4-way,
  • слънцезащитен фактор SPF 30,
  • HeatGear,
  • ANTI-ODOR,
  • CHARGED COTTON.

Видове, модели и серии

Under Armour могат да се похвалят с разнообразие от видове и модели детски тениски – с дълъг или къс ръкав, със свободна кройка, във втален вариант, различни цветове, и всеки от тях може да се съчетае с желаната дреха избрана за детето Ви. Спрямо вида и модела на дадена тениска тя може да бъде използвана както за ежедневието и училище, така и за различните видове спорт.

За да предизвикат по-голям интерес на децата, дизайнерите създават и серии тениски с любимите комикс супер герои  Captain America, Superman и Batman, като са с щампа, обозначаваща техните щитове. Едни от най-търсените модели детски тениски Under Armour са:

  • За момчета -  Challenger II Training Tee Navy, DC Comics Captain America Tee, Alter Ego Superman Tee, TECH BIG LOGO SS, EU COTTON SHORT SLEEVE
  • За момичета - Girls Solid Big Logo Tee Grey, SPORTSTYLE LOGO SS, LIVE PRINTED WM SS T-SHIRT, LINEAR WORDMARK SS

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Популярността на световноизвестната марка Under Armour се осигурява от съвременните технологии и иновативни материали, които използва в производството на детски тениски, като ги прави толкова уникални. Ние от Dress4less се стараем да предложим най-доброто за вашето дете, за да се чувства то комфортно и удобно. При нас може да намерите детски тениски Under Armour на страхотни цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

При производството на всеки един артикул на Under Armour се използват съвременни технологии и е организиран задълбочен контрол на качеството на всеки етап. В такъв случай оригиналните детските тениски не трябва да имат стърчащи нишки, криви шевове или криво поставено лого.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Оригинални ли са детските тениски на Under Armour? Как да сме сигурни?

Всички продукти на Under Armour публикувани в сайта dress4less.bg са оригинални, с напълно доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от производителите и официалните дистрибутори. С нашите партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Подходящи ли са за тийнейджъри детските тениски на Under Armour?

Разполагаме с разнообразие от модели, някои от които подходящи за деца в тийнейджърска възраст. В продуктовата страница на всяка от тениските сме предоставили ориентировачна таблица с размери. Ако имате нужда от повече информация за конкретен модел и размер може да се свържете с нас!

Поръчах детска тениска на марката Under Armour, но размерът не е по мярка, а моделът вече е изчерпан. Възможна ли е замяна с продукт на друга марка?

Замяната може да бъде направена с цялата продуктова гама на Dress4less. Необходимо е единствено да се свържете с нас на нашия национален телефон и да заявите, че желаете да направите замяна и кой е желаният от Вас модел тениска или друг артикул.

Какви кройки се използват за производството на детските тениски на марка Under Armour?

Предлаганите от Dress4less детските тениски на марка Under Armour са с класически кройки. Марката предлага голямо разнообразие от цветове, атрактивни кройки, деколтета в различни форми и деликатнии материи, използвани в производството.

Виж повече