Тениски Under Armour

1 - 30 от 30

Under Armour тениски - качество и отличителни характеристики

В началото на историята си, Under Armour започва с една цел – да създаде тениска, която превъзхожда всички останали и години наред вече световно известния бранд предлага този продукт изработен така, че спортистите и любителите на спорта да чувстват лекота, прохлада, удобство и комфорт по време на състезание или тренировка.

В тази категория ще намерите страхотни и удобни модели, изработени от висококачествени материи, системи и технологии, използвани за създаването на богатия асортимент от мъжки, дамски и детски тениски на марката. Подходящи са за носене както всеки ден в ежедневието, за спортуване, така и за специални поводи.

Могат да се съчетаят идеално във всеки стил спорт и кежуал. Това, което наистина отличава марката от всички други в спортния бранш са технологиите, които използват при създаването на уникалните мъжки тениски, а именно HeatGear®, Charged Cotton, 4-way, Moisture Transport, Аnti-odor, UA Tech, Sunblock.

Видове, Модели и серии

Under Armour могат да се похвалят с разнообразие от видове и модели мъжки,дами и детски тениски – с дълъг или къс ръкав, със свободна кройка, във втален вариант, с яка, спортни, кежуал, в различни цветове, и всеки от тях може да се съчетае с вашия модерен стил.

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Продуктите на Under Armour са с голямо търсене, те се отличават с впечатляващ дизайн и удобство. Популярността на тази марка се осигурява от съвременните технологии и иновативни материали, които използват в производството си и ги прави толкова уникални и отличаващи се  от останалите световни брандове.

Ние от Dress4less имаме за цел да дадем възможност на родният потребител да се докосне до световната мода и тенденции чрез оригинални продукти  на достъпни цени. Предлагания ценови диапазон за мъжки, дамски и детски тениски Under Armour е от 30лв. до 60лв.

 

Виж повече