Якета Under Armour

1 - 3 от 3

Under Armour якета - качество и отличителни характеристики

В тази категория световноизвестният бранд ни предлага голям избор от якета Under Armour. Изработени от висококачествени материи, които са издръжливи на износване, а част от якетата  са изработени от водоустойчиви материи.

Under Armour предлага различни видове и цветове дамски, мъжки и детски якета, които са подходящи както за спорт така и за ежедневието. Основната технология, която е използвана при изработката на якетата е UA Storm – технология, която защитава от неблагоприятни климатични условия. При почти всички модели дамски, мъжки и детски якета Under Armour, логото на марката е изобразена в предната им лицева част.

Видове, Модели и серии

Якета Under Armour имат голямо разнообразие от видове и модели. Бранда залага на качествени материали при изработката, за да могат да бъдат леки и удобни. Те са изработени от висококачествена водоустойчива материя

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Ние от Dress4less се грижим за Вас, като Ви подбираме само и единствено интересни, удобни, различни и функционални оригинални якета Under Armour, които да подхождат на всяка модна визия избрана от Вас. При нас ще откриете якета на изключително добри цени, които са от 60лв. до 160лв. 

Виж повече