Мъжки якета Under Armour

Under Armour мъжки якета - качество и отличителни характеристики

Мъжките якета не са само зимна необходимост, те могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Under Armour предлагат богата гама от мъжки дизайнерски якета в колекция от зашеметяващи стилове и високо технологични модели. Якетата, които произвежда световно известният бранд са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват.

Якетата се правят от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да позволява да се движите свободно, без излишно напрежение. За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и ветроустойчивост, а системите, които се използват са UA Storm, HeatGear®, ColdGear® Reactor, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, 4-WAY STRETCH.

Спрямо сезона се определя от каква материя и технология да бъде направено едно мъжко яке Under Armour. Отличителния белег на марката е обозначението на логото, като то може да бъде видяно основно поставено дискретно в малък размер на някоя от лицевата страна на якетата, но при някои от моделите, дизайна на логото е със светлоотразителен ефект за повече видимост в условия на ниска осветеност.

Видове, модели и серии

В категорията мъжки якета Under Armour ще намерите богат избор на удобни модели, изработени от висококачествени материи. Предлагат се, както мъжки якета с качулка, така и без. Видовете якета според това, за кой сезон и дали ще са за спорт или ежедневието могат да бъдат пролетни по плътни, тип ветровка, тип бомбер.

Могат да се съчетават със спортни дрехи и в кежуал стил за ежедневието. Кройките на мъжки якета са с тясна вталена кройка, придаваща модерен стил или свободна кройка за по-голям диапазон на движенията и максимално удобство. Едни от най-търсените модели са:

  • За спорт - Storm Launch Launch Jacket Green, Recover Knit Track Jacket Blue, SportStyle Wind Anorak Blue
  • За ежедневие – Recover Windbreaker Jacket White, UNDER ARMOUR INSULATED

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Мъжките якета Under Armour са с различни и уникални модели и кройки, които могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете качествено обслужени, също Ви предлагаме тези топ модели на мъжки якета Under Armour на страхотни безконкурентни цени.

Виж повече