Дамски якета Under Armour

Дамските якета не са само зимна необходимост, те могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Under Armour предлагат богата гама от дамски дизайнерски якета в колекция от зашеметяващи стилове и високо технологични модели. 

Якетата, които произвежда световно известният бранд са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват. Продуктите на марката се правят от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да позволява да се движите свободно, без излишно напрежение. 

За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и ветроустойчивост.

Системите, които се използват са 

  • UA Storm 
  • HeatGear® 
  • ColdGear® Reactor 
  • MOISTURE TRANSPORT SYSTEM 
  • 4-WAY STRETCH

Спрямо сезона се определя от каква материя и технология да бъде направено едно дамско яке Under Armour

Отличителния белег на марката е обозначението на логото, като то може да бъде видяно основно поставено дискретно в малък размер на някоя от лицевата страна наякетата, но при някои от моделите, дизайна на логото е със светлоотразителен ефект за повече видимост в условия на ниска осветеност.

Under Armour дамски якета - видове, модели и серии

В категорията дамски якета Under Armour ще намерите богат избор на удобни модели, изработени от висококачествени материи. Предлагат се, както дамски якета с качулка, така и без. Видовете якета според това, за кой сезон и дали ще са за спорт или ежедневието могат да бъдат пролетни по плътни, тип ветровка, тип бомбер.

Могат да се съчетават със спортни дрехи и в кежуал стил за ежедневието. Кройките на дамските якета са с тясна вталена кройка, придаваща модерен стил или свободна кройка за по-голям диапазон на движенията и максимално удобство. 

Едни от най-търсените модели са:

  • За спорт - Storm Launch Graphic Jacket Grey, HeatGear Full Zip Jacket Black, Recovery Woven Jacket, Zip Through Jacket, Challenger II Tracktop Black.
  • За ежедневие - Cold Gear Reactor Hybrid Jacket Black, Cold Gear Reactor Jacket Black, CG REACTOR JACKET, Storm Jacket, Qualifier OutRun The Storm.

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони ?

Дамските якета Under Armour са с различни и уникални модели и кройки, които могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. Препоръчваме ви да се свържете с нас още сега !

Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете качествено обслужени, също Ви предлагаме тези топ модели на дамски якета Under Armour на страхотни безконкурентни цени. Последвайте ни и ще можете да се насладете на редица ексклузивни оферти и намаления. 

Виж повече