Дамски клинове Under Armour

Under Armour дамски клинове - качество и отличителни характеристики

Като световно известен производител на спортни стоки, Under Armour e помислил за всяка важна част от това да чувстваме лекота и максимален комфорт по време на спорт или тренировка, затова дрехите, с които сме облечени трябва да са като втора кожа. В този ред марката предлага уникални и стилни дамски клинове.

Както знаем бранда залага на висококачествени материали, технологии и системи, от които да бъдат направени. Специално при тази категория облекло, при производството на повечето от моделите, дизайнерите използват не една технология, за да може тялото да не чувства напрежение, да му е комфортно.

Такива технологии са Аnti-odor, ColdGear®, 4-way stretch, HeatGear®, Moisture Transport. Клинът е дреха, която дамите може да съчетаят с голям набор от видове облекло за торса – потник тип бюстие, втален потник или свободна кройка, къса тениска или свободен силует.

За да са по-интересни и функционални клиновете на Under Armour, те вкарват различни допълнителни детайли към моделите като например:

  • ергономични плоски шевове за повече комфорт и против дразнене на кожата,
  • мрежести панели за допълнително проветрение,
  • мрежест джоб за телефон
  • ефектни шевове.

И тук, както е при дамските долнища, различното е обозначението на марката, като тя може да бъде видяна под формата на щампа надпис Under Armour, надпис UA на единия крачол-щампа на другия крачол, лента надпис Under Armour, лого в шестограм.

Видове, модели и серии

Дамските клинове Under Armour са изработени от висококачествени материи, като те могат да бъдат полиестерна или памучна, според това дали ще се използват за спортуване или в ежедневието. За спорт дамите ползват повече клиновете от полиестер, тъй като обгръщат плътно фигурата и я пристягат като същевременно лекотата на материята позволява свободно движение на тялото. Памучната материя е предпочитана за свободното време, защото е по-мека, удобна и свободна, непристяга тялото.

Търсени модели от нежния пол са:

  • За спорт - Rush Print Leggings, GoldGear Doubleknit Leggings, HeatGear Running Tights, Heat Gear Printed Leggings, Favorite Graphic Leggings Anthra
  • За свободното време - Rush Leggings Black, GoldGear Rush Leggings, HeatGear Edgelit Legging, HeatGear Edgelit Legging, HeatGear Edgelit Legging

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

От екипа на Under Armour се стремят да са винаги в крак с времето и последните тенденции. Тя цели и да стимулира колкото се може повече хора да водят здравословен и пълноценен начин на живот, правейки различни упражнения и тренировки.

И затова ние от екипа на Dress4less чрез разнообразието от оригинални спортни дамски клинове на страхотни цени средно от 45лв. до 80лв., искаме да вдъхновим клиентките си да тренират повече, за да са здрави.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

При производството на всеки един артикул на Under Armour се използват съвременни технологии и е организиран контрол на качеството на всеки един  етап. В такъв случай оригиналните дамски клинове не трябва да имат стърчащи нишки, криви и набръчкани шевове, бримки по мрежестите панели или неправилно изписан надписа на марката.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Как да разбера каква е материята на дамските клинове Under Armour – плътна или по-тънка?

В продуктовата станица на дамски клинове с марка Under Armour сме предоставили информация за състава на продукта и негова детайлна снимка, за да придобието по-ясна представа колко плътна е материята и каква е нейна структира. В случай, че се нуждаете от повече информация за конкретен модел може да се свържете с нас.

Искам да поръчам дамски клин на марката Under Armour, който да съчетая с тениска или потник на същата марка. Имате ли модели, които са подходящи за комбинация?

В Dress4less предлагаме голямо разнообразие от дамски клинове, тениски и потници на марката Under Armour. Една част от тях могат да бъдат съчетани в чудесна комбинация. За Ваше улеснение сме предоставили секция „Зашърши визията“, която се намира под продуктовото описание. В нея ще откриете най-подходящите продукти, с които да допълните облеклото си.

Наличието на лого на дамските клинове означава ли че са оригинални?

Всички продукти на Under Armour публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Защо да изберем дамските клиновете на Under Armour?

Клиновете на Under Armour имат специално направен дизайн, за повече комфорт при ежедневна тренировка. Широкият еластичен колан стяга и поддържа тялото при активен спорт, а плоските шевове на моделите пасват по тялото и не причиняват дискомфорт. Повечето модели са с материя с антимикробно действие против задържане на неприятни миризми - Аnti-odor и технлогия HeatGear®. Дамските клинове на Under Armour са асочени предимно към спортуващи жени, като стягат и оформят тялото.

 

Виж повече