Дамски тениски Under Armour

1 - 8 от 8

Under Armour дамски тениски - качество и отличителни характеристики

От тениските се изисква да бъдат не само стилни, но и да са функционални. Световния бранд в производството и търговията на спортни стоки Under Armour ни предлага най-различни модели и дизайн от най-висококачествените материали и технологии. В тази категория ще намерите както оригинални тениски за спортуване, така и модерни и стилни тениски за свободното време от световноизвестната марка.

Не липсват и добре познатите технологии, от които са изградени тениските за по-голяма ефективност при тренировките, UA Tech™, Аnti-odor, Charged Cotton®, Moisture Transport System, HeatGear®,4-way. Спрямо това за каква цел е дадената тениска се избира и най-подходящата материя и кройка. И тук дизайнерите на бранда са се постарали да вкарат много допълнителни детайли към моделите, за да са още по-леки, комфортни и функционални дамските тениски.

Някои от тях са издължена задна част за по-голямо покритие и удобство, отворен гръб, за по-добра циркулация на въздуха, мрежести панели, които помагат за по-доброто проветряване. Характерно за марката производител лого може да бъде срещнато като малко лого в предната част с метален ефект, класическо черно и бяло лого, разположено отпред, печат с фирменото лого на гърдите или дискретно поставено в долната част на тениската.

Видове, модели и серии

Видовете дамски тениски Under Armour, които се предлагат на пазара за спортни стоки са за различни спортове и за ежедневието. Спрямо това за какво е произведена една тениска се определят материята и кройката.

Кройките могат да бъдат със свободен силует, силует по-тялото без да пристяга и вталена тясна кройка, придаваща модерен стил. Дамските тениски могат да се съчетават както със спортни долнища и клинове, така и с дънки. Някои от най-харесваните модели от нежния пол са:

  • За спорт - Tech SSC - Twist SS , W Streaker 2.0 Shift, HG Armour SS
  • За ежедневие - Charged Cotton SS, Tech SSV – Graphic, TBORNE TRAIN, GRAPHIC SPORTSTYLE, Graphic Fashion Baby Logo Tee

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Under Armour предлага възможност на всеки любител на спорта да изглежда добре и да се чувства удобно по всяко едно време на деня, където да се намира и каквото да прави. Всяка дамска тениска на тази марка има уникални свойства да прави живота по-комфортен.

Целта ни в Dress4less е чрез страст и непрестанно преследване на иновациите да дадем възможност на родните дами да се докоснат до световната мода чрез оригинални продукти на достъпни цени. Артикулите от тази категория са с цени в диапазон от 38лв. до 45лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните дамски тениски не трябва да имат стърчащи нишки, криви и набръчкани шевове, бримки по мрежестите панели или неправилно изписан надпис на марката.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Какви кройки се използват за производството на дамските тениски на марка Under Armour?

Предлаганите от Dress4less дамските тениски на марка Under Armour са в няколко различни кройки. Повечето дамски модели от марката са в свободна Loose fit кройка, както и със стандартна Regular fit кройка. Марката предлага голямо разнообразие от цветове, атрактивни кройки, деколтета в различни форми и деликатнии материи, използвани в производството.

Дамските тениски на Under Armour налични ли са в момента на поръчката? Кога ще се доставят?

Всички налични дамски тениски на Under Armour са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Някои от моделите на Under Armour ги има и в други цветове? Кога ще получавате от тях?

Всички налични модели и размери на дамски тениски Under Armour са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Всеки модел, който има повече от един цвят е показан в сайта. Понякога получаваме същите модели, но в различни цветове, най-добре е да следите сайта ни и наличностите.

Ако дамска тениска на Under Armour е за подaрък, може ли да бъде заменен от човекът, за който е бил взет?

Замяна на дамска тениска Under Armour може да се направи от името на други хора, като това предварително се заявявана националният ни телефон. Когато се свържат и ни дадът данните, с които е направена поръчката, могат да направят замяна на артикула от тяхно име.

 

Виж повече