Дамски якета Under Armour

Under Armour дамски якета - качество и отличителни характеристики

Дамските якета не са само зимна необходимост, те могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Under Armour предлагат богата гама от дамски дизайнерски якета в колекция от зашеметяващи стилове и високо технологични модели. 

Якетата, които произвежда световно известният бранд са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват. Продуктите на марката се правят от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да позволява да се движите свободно, без излишно напрежение. 

За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и ветроустойчивост.

Системите, които се използват са 

  • UA Storm 
  • HeatGear® 
  • ColdGear® Reactor 
  • MOISTURE TRANSPORT SYSTEM 
  • 4-WAY STRETCH

Спрямо сезона се определя от каква материя и технология да бъде направено едно дамско яке Under Armour.

Отличителния белег на марката е обозначението на логото, като то може да бъде видяно основно поставено дискретно в малък размер на някоя от лицевата страна наякетата, но при някои от моделите, дизайна на логото е със светлоотразителен ефект за повече видимост в условия на ниска осветеност.

Under Armour дамски якета - видове, модели и серии

В категорията дамски якета Under Armour ще намерите богат избор на удобни модели, изработени от висококачествени материи. Предлагат се, както дамски якета с качулка, така и без. Видовете якета според това, за кой сезон и дали ще са за спорт или ежедневието могат да бъдат пролетни по плътни, тип ветровка, тип бомбер.

Могат да се съчетават със спортни дрехи и в кежуал стил за ежедневието. Кройките на дамските якета са с тясна вталена кройка, придаваща модерен стил или свободна кройка за по-голям диапазон на движенията и максимално удобство. 

Едни от най-търсените модели са:

  • За спорт - Storm Launch Graphic Jacket Grey, HeatGear Full Zip Jacket Black, Recovery Woven Jacket, Zip Through Jacket, Challenger II Tracktop Black.
  • За ежедневие - Cold Gear Reactor Hybrid Jacket Black, Cold Gear Reactor Jacket Black, CG REACTOR JACKET, Storm Jacket, Qualifier OutRun The Storm.

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони ?

Дамските якета Under Armour са с различни и уникални модели и кройки, които могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. Препоръчваме ви да се свържете с нас още сега !

Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете качествено обслужени, също Ви предлагаме тези топ модели на дамски якета Under Armour на страхотни безконкурентни цени. Последвайте ни и ще можете да се насладете на редица ексклузивни оферти и намаления. 

Често задавани въпроси за Under Armour:

Кои са най-често използваните технологии при дамските якета на марката Under Armour?

Предлаганите в Dress4less дамски якета Under Armour разполагат с някои от най-актуалните технологии в бранша. Най-често използваните технологии са UA Storm или ColdGear®, която защитава от дъжд и вятър като същевременно с това изтегля потта далеч от кожата за по-бързо изпаряване. Ако имате нужда от допълнителна информация за да изберете най-подходящия за Вас и Вашите нужди модел, може да се свържете с нас.

Подходящи ли са за спорт дамските якета на марка Under Armour?

Дамските якета на Under Armour, предлагани в Dress4less са проектирани с внимание към детайла за постигане на дизайн, съответстващ на нуждите на потребителите. Нашите модели са оборудвани с технологии за ветро- и водоустойчивост - UA Storm. Това ги прави чудесен избор както за спорт, така и за ежедневието.

Моделите на дамски якета на Under Armour има ли ги в други цветове?

Моделите на Under Armour, които имат повече от един цвят са описани и видими към всички продукти. Може да разгледате всеки един от тях, като проверите дали е наличен и какви размери има от даденият цвят.

Къде са описани характеристиките на дамските якетата на марка Under Armour?

Всички характеристики и описания на дамските якета на марка Under Armour се намират в описанието. Ако някоя от характеристиките не е спомената, значи не е налична на даденият артикул. Ако имате нужда от повече информация относно модела, може да се свържете с нас.

 

Виж повече