Дамски якета Under Armour

1 - 9 от 9

Under Armour дамски якета - качество и отличителни характеристики

Дамските якета не са само зимна необходимост, те могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Under Armour предлагат богата гама от дамски дизайнерски якета в колекция от зашеметяващи стилове и високо технологични модели. Якетата, които произвежда световно известният бранд са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват.

Якетата се правят от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да позволява да се движите свободно, без излишно напрежение. За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и ветроустойчивост, а системите, които се използват са UA Storm, HeatGear®, ColdGear® Reactor, MOISTURE TRANSPORT SYSTEM, 4-WAY STRETCH.

Спрямо сезона се определя от каква материя и технология да бъде направено едно дамско яке Under Armour. Отличителния белег на марката е обозначението на логото, като то може да бъде видяно основно поставено дискретно в малък размер на някоя от лицевата страна на якетата, но при някои от моделите, дизайна на логото е със светлоотразителен ефект за повече видимост в условия на ниска осветеност.

Видове, модели и серии

В категорията дамски якета Under Armour ще намерите богат избор на удобни модели, изработени от висококачествени материи. Предлагат се, както дамски якета с качулка, така и без. Видовете якета според това, за кой сезон и дали ще са за спорт или ежедневието могат да бъдат пролетни по плътни, тип ветровка, тип бомбер.

Могат да се съчетават със спортни дрехи и в кежуал стил за ежедневието. Кройките на дамските якета са с тясна вталена кройка, придаваща модерен стил или свободна кройка за по-голям диапазон на движенията и максимално удобство. Едни от най-търсените модели са:

  • За спорт - Storm Launch Graphic Jacket Grey, HeatGear Full Zip Jacket Black, Recovery Woven Jacket, Zip Through Jacket, Challenger II Tracktop Black.
  • За ежедневие - Cold Gear Reactor Hybrid Jacket Black, Cold Gear Reactor Jacket Black, CG REACTOR JACKET, Storm Jacket, Qualifier OutRun The Storm.

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Дамските якета Under Armour са с различни и уникални модели и кройки, които могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете качествено обслужени, също Ви предлагаме тези топ модели на дамски якета Under Armour на страхотни безконкурентни цени.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Фалшификатите биват най-лесно разпознавани по стърчащите нишки и криви шевове. Материята да не е заваляна, да е мека и гладка на допир. Логото не трябва да е поставено на друго място или да е изкривено.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Кои са най-често използваните технологии при дамските якета на марката Under Armour?

Предлаганите в Dress4less дамски якета Under Armour разполагат с някои от най-актуалните технологии в бранша. Най-често използваните технологии са UA Storm или ColdGear®, която защитава от дъжд и вятър като същевременно с това изтегля потта далеч от кожата за по-бързо изпаряване. Ако имате нужда от допълнителна информация за да изберете най-подходящия за Вас и Вашите нужди модел, може да се свържете с нас.

Подходящи ли са за спорт дамските якета на марка Under Armour?

Дамските якета на Under Armour, предлагани в Dress4less са проектирани с внимание към детайла за постигане на дизайн, съответстващ на нуждите на потребителите. Нашите модели са оборудвани с технологии за ветро- и водоустойчивост - UA Storm. Това ги прави чудесен избор както за спорт, така и за ежедневието.

Моделите на дамски якета на Under Armour има ли ги в други цветове?

Моделите на Under Armour, които имат повече от един цвят са описани и видими към всички продукти. Може да разгледате всеки един от тях, като проверите дали е наличен и какви размери има от даденият цвят.

Къде са описани характеристиките на дамските якетата на марка Under Armour?

Всички характеристики и описания на дамските якета на марка Under Armour се намират в описанието. Ако някоя от характеристиките не е спомената, значи не е налична на даденият артикул. Ако имате нужда от повече информация относно модела, може да се свържете с нас.

 

Виж повече