Шалове Adidas

1 - 3 от 3

Adidas шалове - качество и отличителни характеристики

Adidas като доказала се топ марка в производството на стоки за спорта, не пропуска да зарадва и почитателите на зимния сезон и зимните спортове. Шаловете Adidas  са направени от висококачествени материи, които да бъдат леки и меки на допир, в същото време да топлят. От бранда предлагат мъжки, дамски и детски шалове.

Също така на пазара ще намерите шалове на които е изписано името и логото на любимия от Вас футболен отбор. Освен за зимни спортове шаловете са предпочитани и за носене в ежедневието. Логото на Adidas можем да видим на различни части от шала, като е избродирано в съвсем малък, но забележим размер, или с голям надпис Adidas по дължината на шала. Шаловете са с универсален размер.

Видове, Модели и серии

Adidas ни предлага възможността да се насладим на различни модели и цветове шалове. Обикновено шаловете за мъже и жени са в по-тъмната цветова гама, а за децата са в по-светли цветове. Шаловете Adidas са няколко вида – този добре познатият ни масов модел, който може да е по-тънък или по-дебел и Infinity design, на който двата му края са свързани.

Има и такива модели шалове, които са тип яка. Също така можете да си направите един страхотен комплект с шапка и ръкавици в същия или подобен цвят. Моделите и сериите, който най-често се търсят през зимния период са:

  • Essentials
  • ESS
  • Performance

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

В производството си на мъжки, дамски и детски шалове Adidas предлага гарантирано качество за това че шаловете са направени от висок клас материи, които да бъдат меки и приятни да допир, да не раздразняват кожата при контакт с нея.

Екипът на Dress4less предоставя на родния потребител възможността да добави към облеклото си един изключителен аксесоар от Adidas или просто да направи подарък на близък човек. Като Dress4less се стреми към това да предлага артикулите на възможно най-ниски и достъпни цени за родния пазар. Ценовия диапазон е между 15 лв и 30 лв.

Разпознаване на фалшификати от оригинали

Шаловете Adidas, които са оригинални можем да различим по това дали материята от която са направени има лоша и неприятна миризма. Разбира се трябва да докоснем шала и да се убедим, че материята е висококачествена мека и лека, за да не раздразнява кожата ни. Другия важен признак за фалшификат е некоректното лого. Около логото не трябва да има допълнителни или различни знаци от това което сме сивкнали да виждаме.

Често задавани въпроси за Adidas:

Има ли различни размери на шалове Adidas?

Всички налични размери са посочени в сайта. Повече имформация може да получите, като се свържете с нас.

Всички шалове ли са с логото на Adidas?

Да, всички модели на шалове са с логото на марката.

Подходящи ли са шаловете Adidas за зимни спортове?

Да, моделите са подходящи за ежедневно носене и спортуване. Удобни са за практикуване на различни зимни спортове.

Виж повече