Мъжки спортни обувки Adidas

1 2
1 - 48 от 91

Adidas мъжки спортни обувки - качество и отличителни характеристики

Adidas като доказал се производител и търговец за спортни стоки, предлага една висококачествена продукция. Мъжките спортни обувки Adidas се отличават не само с качеството, което марката предлага на своите потребители, но и добре измислените и развити системи и технологии.

Обувките за мъже Adidas най-лесно могат да се отличат с добре познато и известно лого, а именно трите линии и логото с трите листа – Trefoil. Отличителните белези не се спират само до логото, но и до качествените системи и технологии, които не позволяват на краката да ни заболят или да се почувстват изморени по време на спорт или тренировка.

За да има по-голям ефект и по-малко натоварване в една обувка можете да откриете повече от една система и технология. В мъжките спортни обувки Adidas ще откриете така известни на всички спортни почитатели следните системи и технологии:

 • Boost, Bounce,
 • TORSION SYSTEM,
 • ClimaCool,
 • ClimaChill,
 • ADIPRENE,
 • ADIPRENE+,
 • Eva пяна
 • CloudFoam.

Най-често използваните системи за обувките предназначени за студения период са ClimaWarm, Climaheat и ClimaProof, те запазват краката топли и сухи. Да не забравяме и характерната мембрана, която се добавя освен към зимните модели, но и към туристическите обувки - Gore-Tex.

Видове, Модели и серии

Брандът се е постарал да предложи изключително голяма гама от видове, модели и серии мъжки спортни обувки Adidas, спрямо това за какъв спорт са Ви необходими те.

 • За фитнес - CrazyTrain, Revoiution, Revenergy
 • За бягане – Ultra Boost, Galaxy, Runfalcon, Energy cloud, Cosmic
 • За футбол – Gloro, Predator Tango
 • Туристически – Terrex Swift R, Terrex Daroga
 • За ежедневието – Superstar 80s, Advantage, Advantage Clean, Stan Smith

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

С годините и богатия опит, който е натрупал Adidas предлага висококачествени мъжки спортни обувки, които да влязат в най-голяма полза за своите почитатели. А ние от Dress4less залагаме и се стремим да предлагаме голям избор от марката, защото държим нашите клиенти да са винаги доволни от качеството и удобството на мъжките спортни обувки Adidas. В замяна на това Ви предлагаме мъжки спортни обувки на изключително добри цени започващи от 50 лв. до 200 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните спортни обувки Adidas за мъже не трябва да имат остра и неприятна миризма. Технологията по която се изработват се следи стриктно да няма изкривени шевове и стърчащи нишки, всичко трябва да е гладко и точно. Най- лесно можем да различим фалшивите обувки от оригиналните по логото на марката, не трябва да има допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

Кои са най-популярните модели на Adidas сред мъжките спортни обувки?

Едни от най-популярните модели от мъжките спортни обувки на Adidas са: Ultraboost LTD, NMD XR1 PrimeKnit PK, Originals Prophere и други. Част от тях можете да намерите на нашият сайт.

Какви технологии се използват специално за спортните обувки на Adidas?

Едни от най използваните технологии при спортните обувки за мъже на Adidas са GeoFit, ClimaCool, EVA или FitFoam. Някои от моделите са в комбинация на тези технологии с нови материи или материали, понякога технологиите с акомбинирани помежду си за постигане на комфорт.

Всички модели ли спортни обувки имат логото на Adidas?

Абсолютно всички модели на марката Adidas имат лого на моделите. Отличителният знак на марката - трите линии, присъства в дизайна на всички модели - класически или нови.

Отговарят ли си на размерите мъжки спортни обувки на Adidas? Как да разбера кой е най- подходящият за мен?

Мъжките спортни обувки на Adidas отговарят на размерите си, но имайте предвид, че има изключения при някои по-специфични модели. За Ваше улеснение сме предоставили таблица с рамери, по които да се ориентирате. При нужда от допълнителна информация за конкретен модел, може да се свържете с нас!

Виж повече