Мъжки спортни обувки Adidas

1 2
1 - 48 от 86

Ако има нещо, което се откроява в историята на Adidas, то е фактът че брандът се откроява с дизайна на маратонките си. Именно заради това и много известни личности са рекламни лица на марката, тъй като висококачествените продукти и уникалния им дизайн са наистина впечатляващи. 

Мъжки маратонки Адидас

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики

Adidas, като доказал се производител и търговец на спортни стоки, предлага на своите почитатели висококачествени продукти и специално подбрани технологии за различно изживяване по време на спорт или ежедневните дейности.


Те лесно се открояват от останалите брандове, благодарение на трите си линии и логото с три листа - Trefoil.

мъжка маратонка Adidas с три линии

Източник на изображението: pexels.com

Технологии зад производството им

Една от основните ключови характеристики на бранда са технологиите на изработка. Те не позволяват на краката на спортистите да ги заболят или да се почувстват изморени по време на тренировка, са също от основните фактори на бранда.

Честа практика на Adidas е да комбинират повече от една технологии в една обувка, за да бъде тях максимално комфортна и щадяща. 

Ще ви запознаем и с най-известени технологии на бранда: 

 • Boost, Bounce
 • TORSION SYSTEM
 • ClimaCool
 • ClimaChill
 • ADIPRENE
 • ADIPRENE+
 • Eva пяна
 • CloudFoam

Системите, предназначени за студените месеци, използвани от Adidas запазват краката топли и сухи при всякакви условия.

 Най-често те са следните:

 • ClimaWarm
 • Climaheat
 • ClimaProof

Характерната мембрана, която се добавя към зимните модели и туристическите обувки - Gore-Tex. Тя е водоустойчива, изключително издръжлива и позволява на крака да диша.Видове мъжки маратонки Адидас

Adidas са се постарали да предложат на почитателите си богата гама от видове, модели и серии мъжки маратонки. Както всеки продукт на Adidas, и маратонките са предназначени за различните спортове. Това е така, защото спортистите се нуждаят от комфорт и свобода по време на движение, както и максимална защита от травми. 

Например: 

 • За фитнес - CrazyTrain, Revolution, Revenergy
 • За бягане – Ultra Boost, Galaxy, Runfalcon, Energy cloud, Cosmic
 • За футбол – Gloro, Predator Tango
 • Туристически – Terrex Swift R, Terrex Daroga
 • За ежедневието – Superstar 80s, Advantage, Advantage Clean, Stan Smith

Предимства

Разбира се, най-основните предимства при използването на мъжки маратонки Адидас е техния комфорт и стил. Като наложил се на пазара бранд, те не спират да се стремят към перфектно качество и усъвършенстване на производствените технологии. 

Високото качество на всички мъжки продукти Adidas гарантират дълго време експлоатация.

Как да изберем подходящ модел?

Adidas е една от марките за обувки, които се отнасят по-сериозно към нуждите на спортистите. По този начин тя се е специализирала и ги е проектирала специално за спортове като футбол, бягане, планинско колоездене, баскетбол, тенис, вдигане на тежести или дори скейтборд . 

Някои от най-добрите маратонки на бранда за тренировки както на закрито, така и на открито. Те са резултат на много проучвания и са част от специална селекция.

За да изберете подходящия модел, трябва да съобразите за какъв спорт ще ви трябват маратонките. Adidas предлагат на своите клиенти за различни спортове, като бягане на къси и дълги разстояния, фитнес тренировки и CrossFit. 

Моделите, предназначени за вдигане на тежести са едни от най-препоръчваните от треньорите. Те се обуват и събуват по-лесно, а подсилените им зони са на местата, износващи се най-много. Добавени са и точки за по-голяма стабилност на обувката.

Няма как да пропуснем и обувките за футбол, на които са се доверили голям брой футболисти. Те са с голяма история на прогрес от първите си модели. 

Последните версии се адаптират напълно с нуждите за сцепление, като с тях може да се играе на различни повърхности - земя, естествена и синтетична трева, и то с един и същ модел. 

маратонки за футбол и футболна топка Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Друго, което е добре да съобразите, е размерът на мъжките маратонки Adidas. Те отговарят на номера си, което означава, че можете да се спрете на този, който носите обикновено. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните мъжки спортни обувки Адидас не трябва да имат остра и неприятна миризма. Технологията, по която се изработват се следи стриктно да няма изкривени шевове и стърчащи нишки, правейки цялостната изработка прецизна. 

Най-лесно можем да различим фалшивите обувки от оригиналните по логото на марката, което не трябва да има допълнителни или премахнати елементи.

Защо да се доверим на Dress4less?

Вече повече от 10 години от Dress4less се стараем да предоставяме на клиентите си висококачествено и оригинално облекло. Причините клиентите да ни се доверяват многократно са доброто ни обслужване, достъпните ни цени и разнообразието от спортни стоки.

Поръчаните продукти от нашия онлайн магазин се доставят с опция преглед и тест. Така заплащате, само ако продуктът е според вашите очаквания. Връщането на стоките е в рамките на 30 дни от датата на получаване и е за ваша сметка. 

Това би било във ваша полза, ако не сте имали време да пробвате новите си маратонки или са били предназначени за подарък.

Ако предпочитате да избирате обувките си на място, можете да посетите някой от физическите ни магазини. Следете наличността на желаните маратонки и техния размер в реално време в dress4less.bg. 

Можете и да се възползвате от бърза и безплатна доставка за поръчки над 90 лева, като това важи и за продукти на промоция. 

Виж повече