Детски анцузи Adidas

1 - 11 от 11

Детският гардероб няма да е същият без удобно спортно долнище за игри и спорт. Затова и детският анцуг е задължителна част от него. Разбира се, има някои ключови характеристики, които той трябва да притежава, като комфорт и дишащи материи. Adidas предоставят и двете. 

Моделите детски анцузи Adidas в Dress4less за подходящи за момичета и момчета от различни възрасти. Преди да изберете подходящия за вашето дете, разгледайте предложенията в нашия сайт.

Oтличителни характеристики 

Детските анцузи Адидас се отличават с висококачествената си изработка и интересен дизайн. Висококачественият текстил е лек и удобен по време на спорт и игри, също така е и дишащ и бързосъхнещ. В асортимента ни ще откриете както памучни, така и полиестерни долнища. 

Логото на Адидас е друга особеност, която няма как да объркате. То е щампирано в предната част на анцуга, като на някои модели са позиционирани и трите линии по дължината на крачола.

Детски анцузи Адидас

Видове

Сред долнищата, изработени от спортния лидер, ще намерите такива за момичета и момчета, както и за различните им възрасти. 

Разнообразието от видове и модели ще допадне на всеки стил и вкус:

  • Долнища с широк крачол
  • Долнища с тесен крачол
  • Долнища с връзки на талията 

Най-харесваните серии детски долнища Adidas са:

  • Tiro 19
  • Nemeziz
  • ID

Технологии зад производството им

Технологиите, които са част от всички детски анцузи Adidas, осигуряват гъвкавост и комфорт по време на движение. Те правят долнищата подходящи за всякакви дейности. Наличието на технологията AERO READY в голяма част от тях ще се погрижи детето да остане сухо по време на спорт, тъй като отвежда потта.

Предимства

Част от предимствата на детските спортни долнища, изработени от бранда, е тяхното удобство. Децата са изключително активни и имат нужда от свобода на движението. Също така, от Adidas се стараят да разиват постоянно своите технологии, които да отговарят на различните активности. 

Хубаво е, че можете винаги да съчетаете долнището и с горнище и да направите чудесен спортен комплект за вашето дете. Причината е, че когато брандът пуска на пазара определен модел детски анцуг, той предвижда и същите или подобни горнища. 

Как да изберем подходящ модел?

Преди да изберете подходящото спортно облекло за вашето дете, обмислете за какво ще му е необходимо. Например, ако детето ви тренира футбол, то анцузите с тесен крачол биха били подходящ избор, тъй като дават нужната компресия.

Детски анцузи Адидас

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Имитациите са с криви шевове и стърчащи конци, което е недопустимо в оригиналните продукти. Може да забележите и неприятна миризма от фалшивия продукт. 

Най-лесно можете да се ориентирате дали детското долнище е оригинално или не, като обърнете внимание на логото. От него не трябва да липсват или да са добавени елементи. Логото както при детските анцузи, така и при останалите детски дрехи Адидас трябва да е в познатия за вас дизайн. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Нашето добро обслужване, достъпните ни цени и разнообразието от висококачествено спортно облекло, са главните причини за доверието към Dress4less вече повече от 10 години. 

При поръчка от сайта ни, продуктите ще бъдат доставени с опция за преглед и тест. Което означава, че ще заплатите получения продукт, само ако отговаря на очакванията ви. Имате и възможност да го върнете за ваша сметка в рамките на 30 дни от датата на получаване. Това би било удобно, ако детето ви не е успяло да пробва новия си анцуг веднага.

Ако сте от клиентите, които предпочитат да пазаруват дрехи на децата си от физически магазин, заповядайте в някой от нашите в по-големите градове. Можете да следите наличността на избраното от вас облекло в dress4less.bg в реално време.

Получавате бърза и безплатна доставка при поръчка над 90 лв., дори и избраните продукти да са в промоция. 

Детски анцузи Adidas

Често задавани въпроси

С какво се отличават детските анцузи на Адидас от останалите модели на пазара?

Те са изработени от висококачествени дишащи и леки материи, а технологиите включени в изработката, правят анцузите подходящи за разнообразие от активности. 

Също така, дизайните на различните видове долнища са толкова атрактивни, че децата ще ги носят с удоволствие. 

За какви спортни активности са подходящи?

Детските анцузи Adidas са подходящи за всякакви спортове, като трябва единствено да се съобразят модела и материята. Технологията AERO READY допринася за комфорта по време на движение, защото спомага извеждането на излишната пот. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите на детските долнища на популярния бранд си отговарят, така че изберете размера, който детето ви носи в ежедневието си

Виж повече