2020 - годината, в която всичко може да се съчетае с маратонки

Dress4Less
Dress4Less
26 / 05 / 2020

Съвременното ни ежедневие все повече ни кара да ценим удобството и комфорта в нашия живот и да предпочитаме практични и удобни обувки и дрехи за ежедневието. За наше щастие сега спортните дрехи и обувки са по-модерни от всякога.

2020-та е определено годината на маратонките

Маратонките се наложиха като универсални обувки, които могат да се носят на различни поводи и да се съчетават с различни тоалети. Благодарение на своя универсален стил и дизайн маратонките се вписват перфектно в нашия гардероб за ежедневието. 

През 2020-та модата и удобството се обединяват и се получават страхотни модни комбинации, които ни предоставят удобство и ни помагат да изглеждаме и да се чувстваме добре.

maratonki

Сега можем смело да експериментираме по отношение на спортните модни визии и да се възползваме от тази страхотна модна тенденция. Тази година повече от всякога модните правила се диктуват от тенденциите в спортното облекло, които навлизат все повече в ежедневния дрескод.

Спортното облекло е супер модерно както никога досега.То ни помага да постигнем комфорт в ежедневието си, но в същото време да сме елегантни и в крак с модните тенденции. А те напълно подкрепят комфортния и небрежен стил в облеклото навсякъде-на работа, през уикенда, на празнично събитие.

Спортните обувки вече не принадлежат само на фитнес пътеката. Освен във фитнес центъра, можем да ги носим навсякъде другаде  в ежедневието си- на работа, на разходка, на почивка, на парти.Отлично се вписват във всеки вид ежедневен стил, а също и могат да бъдат  удобна опция за  неформални празненства и партита.

Същото важи и за спортните клинове и екипите.Те ни предоставят всичко, от което се нуждаем- модерен стил, удобство и практичност.

Сникърсите, маратонките и различните видове фитнес облекло станаха универсална част от гардероба на всеки модерен човек. Благодарение на предимствата си те имат заслужено място в нашия ежедневен дрескод. Модните тенденции за 2020-та повеляват маратонките и сникърсите да се съчетават буквално със всичко.

Спортните дрехи и обувки имат доста преимущества и поради тази причина са станали предпочитан избор на аутфит на много хора. Естествено главното им предимство е, че са супер удобни.

Другото им предимство е, че могат да се носят на различни места и поводи и се комбинират лесно с други видове облекло и модни аксесоари. Можем да носим спортни обувки с дънки, панталон, рокля, къси панталони.

Също така, когато са оригинални, спортните обувки ни предоставят удобство и комфорт през всеки един сезон. Свободните им кройки и удобни материи предоставят удобство през всеки сезон.

Докато преди време хората с креативни професии се осмеляваха най-често да ходят на работа със спортни обувки и дрехи, сега спортното облекло завзема и гардероба на корпоративните служители.

Разбира се, има определени правила за носене на спортно облекло на работното място. Едно от тях е дизайнът на спортното облекло да бъде максимално семпъл. За работната среда се препоръчват модели с изчистен от детайли стил.

 maratonki

Що се касае цветовете е добре да избираме  светли тонове  или палитра в бяло или черно. Правите линии в дизайна са  за предпочитане. Важно е спортното облекло или обувки да се вписват почти незабележимо в нашия офис аутфит. За спортно-елегантна визия могат да се изберат кецове или сникърси без връзки.

Ако все пак искате да добавите цвят към облеклото си , можете например да изберете сникърси или кецове с разноцветен принт. Но важно условие е поне един от цветовете им да съответства на този на сакото, блузата и панталона ви.

Представяме ви някои идеи как да носим спортно облекло и обувки в ежедневието и в какви съчетания.

С кои видове облекло се съчетават най-добре спортните обувки и облекло?

Дънки

Дънките се съчетават перфектно със всякакъв вид спортни обувки. Те предлагат свеж небрежен стил подходящ както за работа, така и разходка из града.

Блейзър и панталон тип “цигара”

Отлична идея за  това как можем да добавим доза удобство към елегантния офис аутфит без да правим компромис със стилния вид. Можем да съчетаем бели сникърси с блейзър и прилепнал панталон тип подбрани в един цвят.Блейзърът придава винаги стилен вид и структура на всеки аутфит, а спортните обувки ще ни осигурят комфорт през целия работен ден.

Кожено яке

Ако се чудите какво да облечете, никога няма да сгрешите с кожено яке, което дава завършен вид на всеки тип визия. Коженото яке винаги стои шик през всеки сезон и се съчетава отлично с кецове или маратонки. Резултатът е класическа визия перфектна за градското ежедневие.

Къси дънки

Лятото е перфектния момент да съчетаем любимия си чифт кецове или маратонки с къси дънки.

Спортен екип

maratonki

Небрежен градски стил може  лесно да се постигне чрез съчетаване на удобен спортен екип и спортно елегантни сникърси в бяло.

Клин

Спортният клин вече се превърна в неразделна част от гардероба на всяка модерна жена. Той предоставя високо ниво на комфорт без значение колко дълго го носим. Главното му предимство е фактът, че може да се съчетава с абсолютно всичко.

Комбинацията между дънки и кожен клин е много шик.Отличен моден вариант за студените месеци. Можем да изберем за този аутфит стандартен фитнес клин или елегантен клин от кожа.

А ако добавим и вълнен пуловер или пончо, ще имаме супер стилна и комфортна визия за зимата, при която се създава контраст между различни текстури-кожа и вълна.

Тениска

Тениските с интересен цветен щамп са идеални за комбиниране със спортно облекло или обувки. Напоследък станаха популярни тениските с винтидж щампа, които се съчетават страхотно с кожено яке и чифт светли кецове.Резултатът е визия подходяща за лятна разходка из града.

Дълга миди или макси рокля

Нищо не внася повече небрежност и модерен вид в тоалета от чифт сникърси. Спортни обувки като сникърсите си контрастират с макси роклята и резултатът е един супер аутфит за пролетта или лятото. Роклите с широки кройки и свободни материи изглеждат елегантно съчетани със спортни обувки.

Деним

Резултатът от комбинирането на деним  с кецове или маратонки е спортно-елегантна градска визия, която можем да носим както на работа, така и през уикенда. Никога няма да сгрешите с изчистените лини на класически Adidas кецове например.

Дънките с висока талия се съчетават отлично със спортни обувки и създават визия стил 90-те.

Спортно –елегантен гащеризон

Леките материи като коприна или кадифе изглеждат супер съчетани със маратонки или сникърси. Затова и гащеризоните от фини материи със свободен дизайн се комбинират добре със сникърси или кецове.

 Хубаво е сникърсите или кецовете могат да се изберат в светли цветове или такива без връзки. Така се постига елегантна и женствена визия за ежедневието.

Дълго яке

Дългото яке или палто винаги внася доза елегантност във всеки аутфит и стои чудесно с различни спортни обувки. Пухкавите якета  са един супер моден вариант за 2020-та година. То придобива изцяло нов вид когато се съчетае с чифт семпли сникърси , дънки,  прилепнал панталон или клин.

Един хубав начин за постигане на ефектен контраст в аутфита е да изберем дълго яке като например тренч в открояващ се любим цвят, а останалите елементи като блуза, спортен панталон със страничен кант и спортни обувки да изберем в по-неутрални тонове и семпъл стил.

А можем да направите и обратното- да изберете сникърси или кецове с ярък открояващ се дизайн и да ги съчетаете с панталон, блуза  и яке от по-неутрална цветова гама.

 maratonki

Аутфит в бяло

Бялото винаги изглежда стилно и изискано. Без значение дали ще изберем бяла тениска или бяла рокля, комбинацията с бели сникърси е чудесна за топлите летни дни.

Широки панталони тип бохо

Още една супер идея за спортно елегантен аутфит е комбинацията от широк панталон от лека материя и чифт сникърси в семпъл дизайн.

Пола

Полите с изчистен дизайн и прави линии също се съчетават перфектно с различните модели маратонки и сникърси.