4 модни тенденции в обувките за есен/зима 2018

Dress4Less
Dress4Less
01 / 11 / 2018

С настъпването на есенно-зимният сезон пред много от нас се очертават няколко важни избора. А именно на зимни обувки и якета. Макар за мнозина все още да е рано да облекат зимните палта, то обувките, подходящи за есенно-зимните температури, са вече все по-често срещана гледка по улиците. Ето защо решихме да отбележим някои основни тенденции за есен/зима 2018, които може да съобразите избора си на зимни обувки. Така освен освен топлина и комфорт ще осигурите и актуална визия през по-студената част от годината.

Тенденция #1 Панделки

Едни от най-атрактивните модели по модните подиуми, събиращи най-много лайкове и споделяния, през тази година се оказват тези с панделки. Това подсказва и за популярността, която можем да очакваме от подобни модели, както ниски, така и високи, по улиците.

обувки Puma

Тенденция #2 Животински принт

Леопардовият принт се подвизаваше в много модни колекции Есен/Зима 2018 и в много случаи именно по обувките. Наличието на животински принтове обаче, далеч не е ограничено до семеството на котките. Наред с тях се наблюдаваше и зебров принт, както и изкуствена змийска и крокодилска кожа.


обувки Adidas



Тенденция #3: Кафявото е новото черно

Вече видяхме успеха на  жълто-кафевите и бежови нюанси през първата половина на 2018г, но обичайно през зимният сезон цветовете стават по-тъмни. Кафявите кожени и велурени обувки и ботуши са предпочитани от марки като Chloé и Fendi за Есен/Зима 2018. Не само, че ще си подхождат с всичко в есенният ви гардероб, но също така е и тенденция, в която ще можете да инвестирате, и да носите през цялата зима.

обувки Lacoste



Тенденция #4: Нестандартни маратонки

Маратонките и сникърите, особено тези с дебели подметки, са навсякъде и не смятат скоро да изчезват. Triple S на Balenciaga и Archlight на Louis Vuitton вече са насочили вниманието към по-нестандартни, цветни модели, но ще откриете и семпли бели обувки като версиите на Adidas на Stella McCartney.

нестандартни обувки Adidas


Не забравяйте да разгледате зимните ни предложения за всички жени и мъже!