Бъдещето среща ретрото! PUMA представя серията RS /running system/

Dress4Less
Dress4Less
02 / 08 / 2019

PUMA черпи вдъхновение от влиянието на фотографията върху уличния стил, спортните маратонки разполагат със светлоотразителни материали и отблясъци на фенерче. Въз основа на съвременните работещи технологии, RS-0 запазва комфорта и дизайна, които се развиват от миналото и очевидно продължават в бъдеще. С мрежеста горна част, декорирана с кожа на върха на палеца и петата, тя е допълнена от изкуствена кожа с отразяващ принт. Докато конструкцията на чорапа осигурява допълнителна опора, подметката, направена от каучук и синтетичен материал, осигурява комфорта на спортна обувка.

маратонки Puma

Технологията за амортизация на PUMA възниква през 80-те години на миналия век. Тъй като марката непрекъснато поглежда назад към спортното си наследство за дизайнерско вдъхновение, рестартирането на RS-гамата беше само въпрос на време. Тази година PUMA се връща към нулата, събличайки силуета на спортните си обувки до основите, изграждайки го с модерни естетически и технически материали, за да отпразнуваме мотото: бъдещето среща ретрото!

PUMA RS-0 Optic Pop Black

Но PUMA не спря до тук.

Тъй като има цяла гама от спортни маратонки RS, всеки RS-0 дизайн празнува възобновяването на уникален момент или движение в културата, като си партнира с влиятелни марки, индивиди и институции, които тласкат културата напред чрез иновации в дизайна, стила, технологиите и други.

маратонки Puma RS-0

На събитието по пускането, PUMA най-накрая представи новите сътрудничества с японския директор на видеоигри SEGA, пионера в моменталната фотография Polaroid, японския производител на електронни музикални инструменти Roland и Ader Error, колектив художници от Сеул. В тази статия са показани спортните маратонки RS-0 Sound, RS-0 Optic и RS-0 Play - всички нови стилове, които представляват историите на RS за преоткриване, съсредоточени върху културните стълбове на музиката, фотографията и игрите.

PUMA RS-0 Optic Pop White

Разгледайте всички наши предложения от PUMA тук, както и изобилието ни от много други спортни маратонки и дрехи тук