Как да носим бяла тениска със стил?

Dress4Less
Dress4Less
01 / 02 / 2021

Бялата тениска е една от тези видове класически дрехи, които присъстват в гардероба на почти всеки от нас. В нея има нещо неостаряващо и тя никога няма да излезе от мода. Винаги е добра идея човек да инвестира в удобна и качествена бяла тениска без значение от сезона.

Бялата тениска е отличен избор е за носене както в ежедневието, така и в офиса и е неизменен елемент от базовия гардероб. В дните когато се чудите какво да облечете, просто вземете бяла тениска, върху която да надграждате с други видове дрехи, и сте готови.

Предимството на бялата тениска е, че се съчетава с различни видове дрехи и аксесоари, благодарение на семплия си дизайн и светъл цвят.

На пазара има различни видове тениски в бяло, срещат се  както такива:

      с изчистен дизайн

      модели с разчупен стил

      с модерни апликации

       декоративни елементи и щампи.

 Как да носим бяла тениска със стил?

Бялата тениска е един наистина универсален вид дреха и може да се съчетава с голям брой дрехи. За да не изглежда аутфитът ни скучен, има безброй варианти, по които можем да носим семпла бяла тениска в съчетание с други видове дрехи.

С точните аксесоари и дрехи семплата бяла тениска никога няма да изглежда скучно.

Бялата тениска с изчистен дизайн може да се съчетава с абсолютно всички видове бижута и чанти.

Всъщност можем да разнообразим всеки аутфит, в който присъства блата тениска. Съчетана с точните видове дрехи и аксесоари бялата ниска може да изглежда така както ние искаме-стилно, неутрално,модерно, разчупено, елегантно.

Представяме ви няколко стилни аутфита за различни поводи, с които успешно може да се съчетае бяла тениска.

Стилни визии, с които да съчетаете бяла тениска

Офис визия

 Как да носим бяла тениска със стил?

Бялата тениса може да бъде отлична алтернатива на бялата риза, когато говорим за събирания с колеги, които не са строго официални.

Един добър вариант за съчетание на бяла тениска, който е подходящ за офис средата и фирмени партита, е комбинацията от елегантен панталон в черно, сако или блейзър в същия или по-светъл цвят и бяла тениска в семпъл дизайн.

Вместо панталон може да изберете  пола тип молив за женствена офис визия. Може да изберете целия аутфит да бъде в бяло, което е красив и елегантен вариант за летния сезон.

Парти визия

 Как да носим бяла тениска със стил?

Ако се чудите какво да облечете в последния момент за предстоящото парти, бяла тениска в съчетание с дънки е един добър класически вариант, който подхожда за различни видове поводи.

 

За дамите елегантна опция е бяла тениска съчетана с рокля или кожена пола. Макси роклите са подходящ вариант когато става въпрос за създаване на парти аутфит. Добавете кожено яке, чифт боти или друг високи обувки и сте готови за празненство.

Друг вариант за парти визия за дамите е комбинацията от:

      блейзър

      бяла тениска

      елегантни къси панталони с цветен мотив и с висока талия

      чорапогащник

      чифт сандали.

За офицални партита една атрактивна опция за мъжете е сако или блейзър и панталон в тъмносиньо съчетание с изчистена бяла тениска. Тези два цвята се съчетават добре, а ако добавим към визията и чифт бели кецове в семпъл дизайн, получаваме един супер свеж парти аутфит в небрежен спортно-елегантен стил.

Стил в ежедневието

 Как да носим бяла тениска със стил?

За постигането на стилна ежедневна визия съчетайте бяла тениска с:

      късо яке в черно или бежаво или бомбър яке

      дънки с декоративни скъсвания

      разкроени дънки

      скини дънки с висока талия.

Вместо яке можете да изберете бяла дълга риза, която ще стои идеално с бялата тениска.

За тази визия можете да подберете различни видове обувки – сникърси, боти, мокасини.

 Как да носим бяла тениска със стил?

Бялата тениска се съчетава много добре с различни видове дрехи от дънкова материя.

Дънковото яке например е един отличен вариант за комбинация с бяла тениска както за мъжете, така и за жените.

За дамите подходящ вариант е комбинацията от дънкова пола, бяла тениска с графичен принт и кожено яке в кафяво или керемидено червено. Тази ретро визия в стил 90-те е отлична опция за разходка из града.

За забързаните дами, които искат да изглеждат едновременно стилно и да се чувстват удобно по време на задачите си из града, добро решение е комбинацията от бяла тениска, спортно-елегантно яке и кожен или стандартен спортен клин.

Една свежа визия за мъжете е съчетанието от бяла тениска и карирана риза, което е едновременно практично и удобно. Тази визия е подходяща за различни поводи.

Лято в града

Бялата тениска е задължителен елемент за пролетно-летния период. Идея за лятна градска визия е рокля с графични елементи и елегантно яке или пък елегантен панталон от олекотена материя в черно и бяла тениска. Може да съчетаете тези две визии със сникърси, мокасини или сандали.

 Как да носим бяла тениска със стил?

Не бива да забравяме и аксесоарите, които допълват визията с бяла тениска. Шапката например е един подходящ вариант за съчетание с бяла тениска през летния сезон, а също и зимния сезон. Имаме различни варианти- с козирка, с периферия, вълнена в семпъл дизайн.

Есенен шик

 Как да носим бяла тениска със стил?

Класическите пуловер и жилетка са първите дрехи, за които обикновено се сещаме, когато става въпрос за есенен гардероб. Те са отличен вариант за създаването на слоеве дрехи и са подходящи за носене в ежедневието или на неофициални поводи.

 Съчетанието между бяла тениска и любимата топла жилетка или пуловер с чифт семпли дънки е супер опция за есенния сезон, която е едновременно стилна и предоставя комфорт. Като завършек на аутфита добавете чифт обувки от същата цветова гама като тази на пуловера или жилетката. Може да съчетаете този аутфит с балеринки или боти.

Бялата тениска също така отлично се съчетава с тренч палто, което създава един стилен аутфит за преходните сезони. За завършек на визията може да добавите чифт стилни боти.

Комбинирайте тренч палто в бежово или светло сиво, бяла тениска, дънкова пола или елегантен панталон в светъл цвят или бели дънки за една шик визия за разходка из града.

Елегантен завършек на този аутфит могат да бъдат чифт високи обувки в телесен цвят или високи боти.

 Как да носим бяла тениска със стил?

Женственост в бяло

 Как да носим бяла тениска със стил?

Един стилен вариант за летните месеци е съчетанието между бяла тениска и бял гащеризон или пък изчистени бели дънки. 

Елегантните къси панталони с колан в бяло също могат да се носят с бяла тениска. Те могат да бъдат с висока талия.

Комплектите тип кимоно в бяло или друг светъл нюанс също са подходящи  за съчетание с бяла тениска.

Миди роклята съчетана с бяла тениска пък е супер вариант за женствена визия за топлите месеци. При този вид визия може да подберете бяла тениска с по-разчупен дизайн, като например такава с едно рамо или интересна цветна щампа. Може да се носи със сникърси, сандали или боти.

 Как да носим бяла тениска със стил?

Бялата тениска, която се завързва отпред с връвчици е един страхотен нов вариант на стандартната бяла тениска.Той придава една допълнителна доза женственост на всяка визия.

 Ако добавим миди или макси рокля с чифт елегантни високи обувки и в резултат имаме супер елегантен и женствен аутфит подходящ за кафе с приятели или неофициално парти.

Друга атрактивна визия е комбинацията от сатенена рокля с тънки презрамки и отгоре бяла тениска с връзване отпред. Тази визия изглежда елегантно, но без да е твърде официална. Супер подходяща е за романтична вечеря или парти.

Друг вид женствена градска визия е съчетанието между широки дънки, бяла тениска с V-образно деколте и широк свободен дизайн, черно бюстие. Този тип аутфит съчетава едновременно женствен и градски стил без да изглежда твърде официален.

Рок визия

 Как да носим бяла тениска със стил?

Дънките с декоративни скъсвания си остават едни от най-предпочитаните дрехи за ежедневието и в тях има нотка на рок стил. Можете да ги съчетаете с бяла тениска и карирана риза за модерна градска визия или да добавите кожено яке, ако искате един завършен аутфит в рок стил.

Друга модна рок визия дънки или рокля, съчетани с бяла тениска и кожено яке. За дамите, които искат по-модерна визия, коженият панталон съчетан с кожено яке и бяла тениска е страхотна идея.