Как да носим мъжки боти Timberland?

Dress4Less
Dress4Less
16 / 11 / 2020

Удобните обувки с класически дизайн за града са неизменна част от гардероба на мъжете.

Когато става въпрос за обувки за ежедневието често ни се налага да избираме между модния дизайн и комфорта. Има една марка обувки обаче, която ни предоставя и двете- Timberland. С обувките на Timberland не е нужно да правите компромис нито с едното, нито с другото.

Timberland LLC е американска марка за обувки, чийто основен фокус е създаването на обувки, но произвежда и:

  • облекло
  • часовници
  • слънчеви и диоптрични очила
  • кожени изделия

Марката е вече повече от 68 години на пазара за оригинални обувки за ежедневието.

Как да носим мъжки боти Timberland?

Обувките от марката Timberland се характеризират с:

  • високо качество,
  • издръжливост,
  • стилен и семпъл дизайн, който може да се съчетае с различни видове облекло.

Тяхното високо качество и устойчивост на износване са безспорен факт. Те винаги придават един уникален стил на всеки аутфит, какъвто никой друг вид обувка не може да постигне.С тях можете много лесно да постигнете небрежна елегантност и това е едно от нещата, които ги правят уникални обувки.

Характерни за тях са висококачествената изработка, здравината на материалите и уникалният дизайн, който е едновременно комфортен, стилен и изчистен от детайли.

Въпреки че материалите, от които са изработени моделите обувки на Timberland са здрави и износоустойчиви, те също така предлагат гъвкавост и удобство за крака. По този начин се постига една обувка, която осигурява максимален комфорт за стъпалото като в същото време осигурява отлична защита от климатичните условия.

 Как да носим мъжки боти Timberland?

Обувките на Timberland могат да се опишат като символ на мултифункционалността. Класическият им и семпъл дизайн ги прави подходящи за носене при различни поводи и съчетаване с различни видове облекло.

Има разнообразни начини, по които да носим боти Timberland и да ги съчетаваме с различните аутфити в ежедневието. Резултатът е винаги стилен и комфортен аутфит, подходящ за носене на различни места.

Повечето от моделите обувки на Timberland са влагоустойчиви и запазват крака сух дори дъждовно и влажно време.

 Как да носим мъжки боти Timberland?

Обувките на Timberland се отличават с висока издръжливост и здравина  на материите при различни видове условия. Създадени са да осигуряват топлина, комфорт и проветривост при различен климат.

Ботите от марката могат да се носят както в ежедневието, така и  на официални поводи като празненства и партита.

 Как да носим мъжки боти Timberland?

 

Как да носим мъжки боти Timberland и да ги съчетаваме с различните видове облекло:

Колежански шик

Обувките Timberland предлагат един неостаряващ стил, който винаги ще бъде на мода. За постигане на колежански стил, съчетайте боти Timberland с  риза в Оксфорд риза, сако или блейзър и елегантен изчистен панталон.

За по-небрежен вид можете вместо риза да облечете тениска в семпъл дизайн,която да съчетаете с блейзър с неутрален цвят и дънки в тъмен нюанс.

Можете да ги съчетаете и с вталени дънки, които ще контрастират с обема на обувките Timberland.

Карираните модели ризи също са добър вариант за комбиниране с Timberland  обувки.

Стилна градска визия

Ако сте почитатели на модерната визия, бомбър якето е една от дрехите, които имат място във вашия гардероб. А ако обичате класиката- коженото яке е супер избор за вас. И двата вида якета се съчетават добре с Timberland боти.

Бомбър якето е супер вариант за постигане на спортно-елегантна градска визия заедно с Timberland обувки. Важно е да не избирате бомбър яке, което е твърде обемно, тъй като обувките на Timberland са изначално по-обемисти.

 Бомбър якетата от класически найлонови или сатенени материи, които са да кръста и ръкавите им са вталени, са отличен избор за комбиниране с обувките от известната марка.Този модел якета постигат един хармонизиран аутфит с правилни пропорции, което е и нашата главна цел.

Ако изберете да си вземете класически модел Timberland в жълто, съчетайте ги с бомбър яке от същата цветова гама като например цвят горчица.

Цветовете каки и бургундско червено при обувките се съчетават добре с  тъмни дънки и изчистена тениска в сиво. А изваденият език на обувките придава на аутфита мигновен небрежен градски стил.

 Как да носим мъжки боти Timberland?

 

Парти вечер

Съчетанието между риза или семпла тениска и дънки с обувки Timberland в тъмен цвят е добър избор за парти. Подходяща опция в случая може да бъде и вталена дънкова риза от шамбре или класическа риза стил Оксфорд  в бледо синьо.

Карго панталон

Карго панталоните се наложиха като неизменна част от модерната мъжка визия. Поради бунтарския стил, който излъчват, те трябва да бъдат подбрани правилно. Отличен избор са за комбиниране с боти на  Timberland.

 Затова и при съчетаването на карго панталони с останалите дрехи от аутфита следвайте правилото “По-малко е по-добре”.

Ако целите да постигнете семпла градска визия, изберете изчистен модел втален карго панталон без джобове и декоративни детайли в земни нюанси като кафяво и черно.

 Избягвайте да комбинирате твърде широки панталони или панталони с щампи с обувки Timberland. Бялата изчистена тениска е една практична опция за комбинацията от карго панталони и обувки Timberland.

 Можете за завършек да добавите дънково яке, което ще придаде елегантност и ще контрастира на небрежния стил на карго панталоните. Крайният резултат е добре балансиран аутфит, подходящ за града.

Небрежна работна визия

Поради своята висока устойчивост на износване обувките Timberland са предпочитан избор за работни обувки за различни видове дейност. Могат да се съчетаят с дънкова риза и дънки в един цвят за открояващ се аутфит или пък дънки в тъмен деним и риза в светъл деним.

 Как да носим мъжки боти Timberland?

Зимно палто/яке

Обувките с марката Timberland са били създадени първоначално с една главна цел- да осигуряват максимална топлина при ниски температури, както и защита от влага. Така че чифт обувки Timberland са добро допълнение към всеки зимен аутфит.

Можете да изберете елегантно палто или спортно-елегантен модел яке с дължина до коляното или по-късо в зависимост от предпочитанията ви.

Съчетанието им със дълго зимно яке или палто определено ви гарантира стилен аутфит през зимата, който ще ви топли при всякакви външни условия. Добавете стил към зимния аутфит със шал и шапка.

 Как да носим мъжки боти Timberland? 

Удобна ежедневна визия

С обувките на Timberland може да се появите буквално навсякъде- на парти с приятели, в магазина, на работа, на разходка из природата. Ако обичате комфорта и функционалността в гардероба, обувките на Timberland са точният избор за вас.

Суитчър

Спортното облекло все повече затвърждава ролята си като ежедневно облекло. Знаем, че спортното облекло трудно се съчетава с други видове обувки, които не са спортни. Но това не важи за обувките Timberland. Обувките от марката могат успешно да се съчетават са различни видове спортно облекло.

Ако обичате спортното облекло, можете да съчетаете своя любим чифт Timberland обувки със спортно долнище.

За горната част можете да изберете открояващ се суичър, пуловер или спортно-елегантно яке от цветова гама близка до тази на обувките Timberland. Завършете аутфита със стилна спортна чанта.